μόλις πριν 2 λεπτά ξεκίνησε να κατεβαίνει το Lost.S05E05.HDTV.XviD-McCain.avi
Κι εγω έχω βρει την 1.02 γιγα. Διουδ, άμα δε σου κάνει κόπο δε πασάρεις τη δική σου έκδοση??
Θενκς tyler:wink:8)
κατεβαίνει και proper στο μικρό απο fqm
¶ντε πείτε, καλό είναι; Ποιος περιμένει μέχρι το βράδυ… :?
Ελεος τα μισά τορρεντς είναι 1Gb και σαν να μην φτάνει αυτό μεσα στον χαμό με τα seeds κατέβασα και ενα .rar που παίζει να είναι και τσόντα… blow::blow::lightsabre:
Τι αλλο θες?!
ριξε μιας και την κατεβασες κανα βλεφαρο,αμα ειναι καλη να την κατεβασουμε κ μεις:wink:…:lol::lol::lol::lol:πλακα κανω ε?
Εγώ είμαι ένα αθώο κοριτσάκι, δεν ξέω από αυτά :p:p:p
//εδιτ: άλλωστε ηταν Pass protected mwhahahhaha
shit…#-o
Όταν άνοιξα το σαιτ που ήθελε να κάνεις register για να δεις τον κωδικό,
τότε κατάλαβα ότι έχασα μια ώρα απο τη ζωή μου κατεβάζοντας λάθος τορρεντ
(το καλό που θέλω από αυτό που βρήκα τώρα είναι να είναι σωστό…:evil: )
χαχα…γνωστο το παθημα σε ολους μας…Good luck με το κανονικο…
Λοιπόν το επισόδειο αρκετά καλό.Σίγουρα στο τέλος θα πείτε ένα ομτζ για Daniel,Charlotte και τον πατέρα του Jack.Εννοείτε πως σε αφήνουν με απορίες,lost είναι αυτό…
Now playing: Savatage - Holocaust
via FoxyTunes
Καλά αναρωτιέμαι τί εξήγηση θα πέσει για το τέρας-καπνό…Μα τί σκατά είναι επιτέλους;;
Τραγική πάντως η σκηνή που η Ντανιέλ σκότωσε τον άντρα της…του τυπά του γύρισε το μάτι…8O
Ο Ντάνιελ οκ είναι αιωνόβιος…nothing more
γιατί όχι?αυτός και ο Richard…:-k:-k
Η σειρά απλά δεν υπάρχει! Μέρα μεσημέρι και σε μερικές σκηνές μου σηκωνοταν η τρίχα. Το βράδυ επανάληψη του επεισοδίου!
Την ίδια απορία έχω με τη μελ.:-s
Επίσης:
Πλέον επίσημα οτι ο πατέρας του Τζακ είναι ο Τζέικομπ. Και μαθαίνουμε οτι η Σαρλοτ ήταν ήδη στο νησί παλιά, και σίγουρα και ο Φαραντει, μιας και που η μανα του έχει κάποια σχέση.
Παρα πολυ καλο το καινουργιο επεισοδειακι!
Νομιζω ολοι κουφαθηκαμε λιγο οταν η σαρλοτ ειπε στον ντανιελ οτι αυτος της ειπε να μη ξανα γυρισει στο νησι γιατι θα πεθανει ε???
Προς φριντομ
Δεν νομιζω οτι ο ο christian ειναι ταυτοχρονα ο jacob.Αν θυμασαι στο επεισοδειο που ο lock ειδε τον christian στο ξυλινο σπιτακι του ειπε πως δεν ειnai ο jacob αλλα μιλαει εκ μερους του.