Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

μόλις πριν 2 λεπτά ξεκίνησε να κατεβαίνει το Lost.S05E05.HDTV.XviD-McCain.avi

Κι εγω έχω βρει την 1.02 γιγα. Διουδ, άμα δε σου κάνει κόπο δε πασάρεις τη δική σου έκδοση??:stuck_out_tongue:

Θενκς tyler:wink:8)

danke και από μένα!:smiley:

Now playing: Savatage - Mentally Yours
via FoxyTunes

κατεβαίνει και proper στο μικρό απο fqm

¶ντε πείτε, καλό είναι; Ποιος περιμένει μέχρι το βράδυ… :?

Ελεος τα μισά τορρεντς είναι 1Gb και σαν να μην φτάνει αυτό μεσα στον χαμό με τα seeds κατέβασα και ενα .rar που παίζει να είναι και τσόντα… :x:blow::blow::lightsabre:

Τι αλλο θες?!

ριξε μιας και την κατεβασες κανα βλεφαρο,αμα ειναι καλη να την κατεβασουμε κ μεις:wink:…:lol::lol::lol::lol:πλακα κανω ε?

Εγώ είμαι ένα αθώο κοριτσάκι, δεν ξέω από αυτά :p:p:p

//εδιτ: άλλωστε ηταν Pass protected mwhahahhaha

shit…#-o

Όταν άνοιξα το σαιτ που ήθελε να κάνεις register για να δεις τον κωδικό,
τότε κατάλαβα ότι έχασα μια ώρα απο τη ζωή μου κατεβάζοντας λάθος τορρεντ :cry:

(το καλό που θέλω από αυτό που βρήκα τώρα είναι να είναι σωστό…:evil: )

χαχα…γνωστο το παθημα σε ολους μας…Good luck με το κανονικο…:slight_smile:

Λοιπόν το επισόδειο αρκετά καλό.Σίγουρα στο τέλος θα πείτε ένα ομτζ για Daniel,Charlotte και τον πατέρα του Jack.Εννοείτε πως σε αφήνουν με απορίες,lost είναι αυτό…

Now playing: Savatage - Holocaust
via FoxyTunes

Καλά αναρωτιέμαι τί εξήγηση θα πέσει για το τέρας-καπνό…Μα τί σκατά είναι επιτέλους;;
Τραγική πάντως η σκηνή που η Ντανιέλ σκότωσε τον άντρα της…του τυπά του γύρισε το μάτι…8O
Ο Ντάνιελ οκ είναι αιωνόβιος…nothing more :stuck_out_tongue:

γιατί όχι?αυτός και ο Richard…:-k:-k

Η σειρά απλά δεν υπάρχει! Μέρα μεσημέρι και σε μερικές σκηνές μου σηκωνοταν η τρίχα. Το βράδυ επανάληψη του επεισοδίου!

Την ίδια απορία έχω με τη μελ.:-s

Επίσης:

Πλέον επίσημα οτι ο πατέρας του Τζακ είναι ο Τζέικομπ. Και μαθαίνουμε οτι η Σαρλοτ ήταν ήδη στο νησί παλιά, και σίγουρα και ο Φαραντει, μιας και που η μανα του έχει κάποια σχέση.

Παρα πολυ καλο το καινουργιο επεισοδειακι!

Νομιζω ολοι κουφαθηκαμε λιγο οταν η σαρλοτ ειπε στον ντανιελ οτι αυτος της ειπε να μη ξανα γυρισει στο νησι γιατι θα πεθανει ε???

Προς φριντομ

Δεν νομιζω οτι ο ο christian ειναι ταυτοχρονα ο jacob.Αν θυμασαι στο επεισοδειο που ο lock ειδε τον christian στο ξυλινο σπιτακι του ειπε πως δεν ειnai ο jacob αλλα μιλαει εκ μερους του.