Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Ναι σωστός, δε το θυμόμουνα.

Καλα κι εγω μη νομιζεις οτι τα θυμαμαι ετσι!Στη lostpedia το τσεκαρισα!

Επιτέλους κλασσικό επεισόδιο λοστ που σιχτηριάζουμε που τελείωσε και που να περιμένουμε το επόμενο :stuck_out_tongue:

[spoiler] Μάμησε το επεισοδιάκι :smiley: Ντάξει, ΠΡΕΠΕΙ να μάθω τι σόι ναός είναι αυτός που φύλαγε ο καπνόσαυρος και τι διάβολο έμαθε ο Γάλλος κει μέσα.

Επίσης γαμώ το κόκκαλο του Λοκ, έτρωγα ναουμ.
Κρίμα για το Σαρλοτάκι αλλά το ξέραμε όλοι.

Κάτι άλλο, ο Ντέσμοντ συμπεριλαμβάνετε σε αυτούς που θα στείλει πίσω η Μάνα του Φάραντεη? Γιατί ο ίδιος δεν το ξέρει :lol:

Θα τα πάρει άγρια ο Σκωτσέζος[/spoiler]

ΝΑΙ ΡΕ ΑΙΔΟΙΑ!

Δηλαδή η πτώση του αεροπλάνου των εμπόρων ναρκωτικών έγινε το ίδιο ακριβώς 24ωρο με το ναυάγιο της Ρουσσώ; Και γιατί ήταν σημαντικό για τον Ουιντμορ να σταλεί πίσω στο νησί η Σάρλοτ; Προφανώς και όλους τους είχε δει παλιά στο νησί ο Ουϊντμορ, αλλά γιατί επιδίωξε να τους στείλει όλους πίσω;

από που το κατάλαβες αυτό?:-k:-k

Now playing: Cavalera Conspiracy - Inflikted
via FoxyTunes

όλοι έκαναν τα ίδια ταξίδια μπρος πίσω στο χρόνο. Το πρώτο ταξίδι του Λοκ πίσω στο χρόνο τον έφερε όταν έπεφτε το αεροπλάνο και το πρώτο ταξίδι του Τζιν τον πήγε στο ναυάγιο της Ρουσσώ (εκτός αν χάνω κάτι στη μέτρηση, που τότε πτώση αεροπλάνου ταυτίζεται με θάνατο των υπόλοιπων από τη Ρουσσώ).

[SPOILER]Ε δε ξέρουμε άμα ήταν το πρώτο ταξίδι του Τζιν, ούτως ή άλλως ήταν μέσα στη θάλασσα, μάλλον δεν επηρεαζόταν.

Βέβαια οι νεκροί του αεροπλάνου ήταν στην ίδια κατάσταση με το κομμένο χέρι του Γάλλου, οπότε ίσως έγιναν την ίδια χρονική περίοδο - με ακρίβεια 24ώρου δε νομιζω.[/SPOILER]

[SPOILER]ο φάραντεϊ προφανώς και δεν ήταν παλιά στο νησί. αν ήταν θα ήταν απ τους πρώτους με μύτη-βρύση, καθώς πάει με σειρά παλαιότητας στην νήσο το αιματάκι καθώς φαίνεται. απλά λογικά δε σταμάτησανε τα φλασμπακς και σε κάποιο απ τα επόμενα θα δει ο λαλημένος φυσικός την σαρλότ μικρή και θα της πει να μη γυρίσει στο νησί γιατί θα πεθάνει, προσπαθώντας να αλλάξει αυτά που δεν αλλάζουνε…

νομίζω πως πρώτη φορά ακούμε επίσημα πως είναι σύστημα προστασίας ο καπνός? τελικά μούφες πως πρέπει να γυρίσουνε όλοι μαζί στο νησί ε. σα να παίζει ο καθένας το δικό του παιχνιδάκι μου φαίνεται και να στέλνει άτομα πίσω στο νησί για να πετύχει κάτι. άντε να δούμε. με σκάκι άρχισε να μοιάζει.[/SPOILER]

καρβου, δεν ήταν η πρώτη μεταφορά στο χρόνο του τζιν αυτή. 16 χρόνια είχαν περάσει από τότε που πέθανε ο αδερφός του έκο? :stuck_out_tongue:

[spoiler]όσο έπλενα τα πιάτα, συνειδητοποίησα κι εγώ πως έτσι μπορούν να το δικαιολογήσουν συν το ότι δεν ξέρουμε πόσες ακόμα εκλάμψεις είχαν οι υπόλοιποι. Θα μπορούσαν να πουν πως το ναυάγιο έγινε το βροχερό βράδυ που κωπηλατούσαν οι υπόλοιποι και δε θυμάμαι τι άλλο συνέβη μετά:p Πάντως, α) τα φλασμπακς είναι σε σημαντικές χρονικές στιγμές και όχι τυχαία, β) γιατί ο Ουϊντμορ έστειλε τη Σάρλοτ πίσω; και ποτς γένεν να μην πέθανε ο Τζιν; Και γιατί όλοι είχαν αίματα στις μύτες πριν από αυτόν;

Εγώ συνεχίζω τον τίμιο αγώνα του σπασαρχιδισμού προσπαθώντας να βρω κενά :p[/spoiler]

αίμα στη μύτη ξεκίνησε να βγάζει πρώτα η σάρλοτ που ήταν πιο παλιά απ όλους στο νησί, νομίζω πάνε με σειρά παλαιότητας. η τζούλιετ και αυτός που μιλάει στους νεκρούς σίγουρα ματώσανε πριν τον σώγιερ, τους λοκ, τζιν κ τον φυσικό δε μας τους έχει δείξει ακόμα, το οποίο σημαίνει πως αν στέκει αυτό που λέω ο φυσικός δεν έχει ξαναπατήσει στο νησί, ήρθε μετά και τους λόστις

Ρε παιδια παντως για να καταλαβω τα φλασμπακ απλα συμβαινουν ή πχ οταν επεσε η ρουσω με την κομπανια της, όντως συναντήσανε τον Τζιν κλπ; :-s
Πάντως τον Φάραντευ αν θυμαστε τον ειχαμε δει στην αρχη του προηγουμενου επεισοδιου, που εμφανιστηκε οταν σκαψανε την τρουπα για την μανιβελα που μετακινει το νησι…:-k (Καλα ο Γιαπωνεζος που ηταν και στα βιντεακια της νταρμα πολυ psycho τυπος 8O)

Οι πολικές αρκούδες πως δικαιολογούνται;

Επίσης η Μέλο έχει δίκιο σχετικά με τον Φάραντευ!

Ήρθαν με το “μαγικό” δωμάτιο των άλλων για να πάρουν λίγο φρέσκο αέρα :stuck_out_tongue:

Ρε βλακάκο μην με λες μέλο :cry:

λογικά σε επόμενη χρονική μετατόπιση θα βρεθεί ο φάραντευ στην ορχιδέα στο παρελθόν. λογικά πράματα. ο κρίστιαν τη δουλειά είχε εκει, αυτά δεν εξηγούνται λέμε.

Αυτό κι αν ήταν κουλό!Όλους τους άκυρους περίμενα εκτός από τον Ντάνιελ!τι παίζει τελικά με αυτόν τον άνθρωπο?
Και με τον πατέρα του Τζακ?Από που κι ως που είναι ο Τζέικομπ?
fuck!
Απίστευτο επεισόδιο!

1ον: Ειμαι σχεδον πεπεισμενος πως ο κριστιαν ηθελε να πεθανει εκεινη την μερα που πεθανε για να ειναι ο τζακ στην πτηση 815.
2ον:Πως το βλεπετε η σαρλοτ να ειναι κορη της τυπισας στην οποια εκανε τα πειραματα ο φαραντει και τωρα ζει χαρη στον ιατρικο εξοπλισμο που της εδωσε ο γουιντμορ???και
3ον:Προφανως οι oceanic 6 πρεπει να γυρισουν στο νησι.Τι γινεται ομως με ντεσμοντ(που πιστευω πως μαλλον πρεπει να γυρισει) και κυριοτερα με το παιδι της σαν???