Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

[SPOILER]Ο Κριστιαν δεν πιστευω οτι ειναι ο Τζεηκομπ,το ειπε και ο ιδιος σε παλιοτερο επεισοδιο.
Η Σαρλοτ πιθανως να ναι κορη της κοπελας που ειδε ο Φαραντεη οταν γυρισε στο παρελθον,της Ellie.Ταιριαζει και η προφορα.

Η Χωκινγκ τελικα μαλλον ειναι η μανα του Φαραντεη,αν και δεν το ξεκαθαρισαν εντελως στο τελος του επεισοδιου.

Για το παιδι της Σαν,δεν πιστευω οτι θα χρειαστει να επιστρεψει,αφου δεν γεννηθηκε στο νησι.
Βασικα δεν ξερω αν πιστευω στο ολο θεμα “πρεπει να γυρισετε στο νησι”.Σιγα μην νιωθει πληγωμενο το νησι που εφυγαν οι 6 γκρινιαρηδες.Ειναι απλα κατι που ειπε ο Ριτσαρντ στον Λοκ και ο Λοκ το εδεσε κομπο.Τωρα οσο για τον Μπεν,ολο και καποιο λογο θα εχει για να καιγεται τοσο να τους γυρισει πισω.

Αυτο που τα προκαλεσε ολα αυτα παντως ειναι,απ’οτι καταλαβα,το γεγονος οτι το νησι το μετακινησε ο Μπεν και οχι ο Λοκ οπως του ειπε ο Κριστιαν.Γι αυτο και του τη λεει στο τελος του επεισοδιου.

Πολυ καλο επεισοδιο.Περιμενουμε το επομενο,να μαθουμε επιτελους τι κανει ο Λοκ εκτος νησιου.[/SPOILER]

[SPOILER]Εμένα με έβαλε σε σκέψεις το χθεσινό επεισόδιο…Μετα τα λόγια του Κρίστιαν για το ποιος έπρεπε να γυρίσει τον τροχό και ότι ο Μπεν είχε την βέρα του Τζιν επειδή δεν πρόλαβε ο Λοκ να την δώσει (ή επειδή το είχε υποσχεθεί), η επιστροφή αυτών που έφυγαν δεν μοιάζει σαν μία ενιαία κίνηση συνεργασίας αλλά περισσότερο όπως είπε ο dude σαν σκακίερα…σαν παιχνίδι εξουσίας μεταξύ των μελών με πρώτο και καλύτερο το άβαταρ…Και έχω και την εντύπωση ότι ο Λοκ μπορεί να εξαπατήθηκε επειδή ήταν πολύ believer…ή τον κάνανε πολύ believer…Δεν ξέρω…σκέψεις…

Επίσης έγινε τράμπα και το The life and death of Jeremy Bentham θα παίξει ως 7ο επεισόδιο και την άλλη βδομάδα θα παίξει το 316 που αρχικά ήταν το 5x07…Όριστε και το τρέιλερ…

Για να δούμε…[/SPOILER]

O σκοπός του Μπεν είναι να εκδικηθεί τον Ουϊντμορ σκοτώνοντας του την κόρη. Μη το ξεχνάτε :wink:

[SPOILER]Δεν μπορεί, όλο και κάποιο σημαντικότερο και μεγαλύτερο στόχο θα έχει, εξάλλου he always has a plan. Απλα να την φάει μου φαίνεται κάπως εύκολο για Μπεν, τον οποίο τον πάω με τα χίλια τωρα που τον ξαναβλέπω ως Ηenry Gale from Minessota. Παρα το ξύλο που έτρωγε τους έκανε όλους ότι ήθελε με το μυαλό του. Το “μια σου και μία μου” μου φαίνεται πολύ λίγο σεναριακά…

¶σχετο, παλιό αλλα ωραίο και μια και το είδα χθες και δεν το είχα παρατηρήσει, το λέω. Τα τεστ εγκυμοσύνης που είχε βρεί για να κάνει η Sun ήταν απο τα Widmore’s Labs. Κατι μου λεει ότι κάποια είχε επαφή με αυτόν απο πριν… [/SPOILER]

Δεν με βλέπω για επεισόδιο απόψε, δυστυχώς!!!
Κλαψ :(:(…

Πάντως και κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι πάλι ο Λοκ κατά κάποιο τρόπο αποτυγχάνει στο να κάνει αυτά που πρέπει.
Π.χ. ο πατέρας του Τζακ του την είπε επειδή δε μετακίνησε αυτός το νησί αλλά ο Μπεν και τώρα βλέπουμε ότι πάλι ο Τζον δεν είναι αυτός που ουσιαστικά πείθει τους 6 να γυρίσουν πίσω στο νησί αλλά ο Μπεν!
Παίζει να έχει σημασία άραγε?:-k

Το Lost είναι μαμακία!

[SPOILER]Αυτό του ντουντ πολύ σωστό μου ακούγεται.

Επίσης προς το τέλος του επεισοδίου που συναντιέται η κομπανία του Μπεν με τον Ντεσμοντ εξω απο το ναο, ο Μπεν μου δίνει την εντύπωση οτι δεν είχε ιδέα πως η Χοκινγκ ηταν η μανα του Φαραντεη (του το αποκαλυψε ο Ντες) και προφανως ουτε για το σκηνικο που ο Ντανιελ σε προηγουμενο φλασμπακ πήγε στην καταπακτη του Ντεσμοντ ζητωντας του να τη βρει. Μου φάνηκε οτι ξαφνιαστηκε καπως.

Και νομιζω οτι εχουμε τα ζευγαρακια Τζεικομπ+Μπαμπας-του-Τζακ εναντίον Mπεν. Και τα δυο αυτα στρατοπεδα εχουν αναγκη την Χοκινγκ για να γυρισει τα παιδια στο νησί.

Απορία δική μου ειναι αυτό που είπε για τον καπνό ο έτσι της Ρουσσώ λίγο πριν τον σκοτώσει. O καπνος, “το σύστημα ασφαλείας του νησιού” που προστατεύει καποιον ναο στο νησί (τι ναό οεο?) Α! μου ρθε μολις. Ο ναος που προστατεύει ο καπνος στο νησί συνδέεται κάπως με το ναό που βρίσκεται η Χοκινγκ! Τωρα λοιπον που θα επιστρέψουν θα κανει τα μαγικα της η χοκινγκ με τα κερια και αυτοι θα βρεθουν στο ναο του νησιου! Ε? :-s

Και, τέλος, εφόσον η Ρουσσώ εχει δει τον Τζιν μόλις εφτασε στο νησί και ξανα παλι λίγο αφου σκοτωσε το αντρα της δε θα επρεπε να τον θυμάται??

Και δέκα εκατομμυρια απορίες ακόμα φυσικά.[/SPOILER]

@ Φεν:

Ο ναός είναι κάτι αρχαία απομεινάρια, κάτω από τα οποία “κρύφτηκε” ο καπνός. Επίσης, ο ναός (The Temple) είναι το μέρος στο οποίο έστειλε ο Μπεν τους Others, στο τέλος της 3ης περιόδου, λέγοντας πως εκείνο είναι το πιο ασφαλές μέρος στο νησί :wink:
Από ό,τι ακούγεται, αυτό που είδαμε εμείς είναι απλώς ένα κομμάτι του ναού, και όχι ολόκληρος.

Σχετικά με τον καπνό:

Η κεντρική ιδέα απο αυτά που γράφω δεν είναι δικιά μου αλλά την διάβασα απο άλλο σάιτ, το οποίο αρκετά απο όσα έχει πει τελικά βγήκαν αληθινά. Οπότε σε περίπτωση που δεν θέλετε να μάθετε τι είναι ο καπνός (αν είναι όντως αυτό που λέει) μην το διαβάσετε… :slight_smile:

Σύμφωνα με όλα όσα έχουμε δει (ή αν απο μόνοι μας υποθέσουμε) κανείς δεν μπορεί να αλλάξει αυτά που ήδη έγιναν… Αν δηλαδή ο x πεθάνει στο νησί στις 30 Απριλίου του 2012 στις 4 η ώρα απο πνιγμό τότε αν ταξιδέψει πίσω στον χρόνο, όταν ξαναέρθει εκείνη η ημερομηνία ο ίδιος ο x πρέπει να πεθάνει. Και αν υποθέσουμε ότι ο x προσέχει και τελικά δεν πνίγεται ή γενικότερα δεν πεθάνει? Τότε θα έρθει ο καπνός να τον καθαρίσει. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο καπνός είναι η μοίρα η οποία διορθώνει οτιδήποτε δεν έγινε ενώ κανονικά έπρεπε να είχε γίνει. Π.χ Οι συνεργάτες της Ρουσσώ έπρεπε να πεθάνουν ενώ τώρα για κάποιο λόγο (Τζίν?) δεν πέθανα. Ήρθε ο καπνός και τους σκότωσε. Στο πρώτο επεισόδιο του Λόστ (της πρώτης σεζόν) , στην πρώτη εμφάνιση του καπνού, ο καπνός σκοτώνει τον πιλότο του αεροπλάνου της πτήση που μετέφερε τους Losties. Αργότερα μάθαμε ότι κανονικά δεν έπρεπε ο πιλότος να είναι αυτός αλλά ο Λυπίδης. (Ο ίδιος ο Λυπίδης είπε ότι κανονικά έγω έπρεπε να πιλοτάρω αυτήν την πτήση). Συνεπώς ο πιλότος εκείνος (που σημειωτέον είναι ο Parkman απο τους Heroes) δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Φυσικά τα παραδείγματα είναι πολλά και μερικές φορές η εξήγηση στέκει και μερικές όχι ,αλλά είναι μια καλή θεωρία…

Γαμάτο επεισόδιο για άλλη μια φορά, να δούμε τι θα κάνουμε μια εβδομάδα

Τι lets get started ρε και μας αφήνετε έτσι

[SPOILER]η Ρουσώ ξαναβλέπει το Τζιν μετά από 16 χρόνια όπου παρίστανε τον ράμπο. Εκτός λοιπόν του μεγέθους του χρονικού διαστήματος υπάρχει και η τεράστια δόση τρέλας που έχει μαζέψει στο κεφάλι της.Α να προσθέσω και ότι η Ρουσώ είχε πει σε ανύποπτο χρόνο παλαιότερα ότι δεν είχε δει καν ποτέ τους Άλλους απλά τους είχε ακούσει να ψιθυρίζουν,οι οποίοι Άλλοι σημειωτέον της άρπαξαν το παιδί.Τον μαλάκα τον κορεάτη θα είχε συγκρατήσει;;

10 εκατομμύρια μένουν λοιπόν :slight_smile:

[/SPOILER]

Ή θα μπορούσε η Ellie και η Hawking να είναι το ίδιο άτομο (Ellie->χαϊδευτικό του Eloyze). Ταιριάζει η ηλικία, το ότι η Χώκινγκ ξέρει πολλά για το νησί, και το ότι η Ellie “κάτι του θυμίζει” του Φάραντέι…

ω μαλακα, φωσκολο θα το κανουν αν η Σάρλοτ τελικα είναι αδερφή του Φαραντεη ε.[-X

[SPOILER]Από που και ως που να’ ναι μάνα της Σάρλοτ η Έλλη;Χάθηκαν οι υπόλοιπες γυναίκες, όλους αυτή τους έχει κάνει;Ε, δεν νομίζω.

Εγώ έχω να πω κάτι που με βασανίζει καιρό. Τι σόι παράδοξο δημιουργείται εάν οι Άλλοι -Μπεν,Αγέραστος κτλ- ήταν εκείνοι που είπαν στο Λοκ ότι είναι ξεχωριστός και το έχουν μάθει από τον Λοκ ο οποίος το είπε στο Ρίτσαρντ (στο ταξίδι του στο χρόνο);;; Δηλαδή μιλάμε για έναν παράλογο φαύλο κύκλο.

Δηλαδή η κότα κάνει το αυγό ή το αυγό την κότα είναι η κατάσταση. Ο Λοκ το είπε στους Άλλους αλλά οι άλλοι το έμαθαν από τον Λοκ, ο οποίος το πληροφορήθηκε από τους Άλλους, οι οποίοι στο παρελθόν…κοκ

:?:?:?[/SPOILER]

Τα έχω μπερδέψει πάρα πολύ στο κεφάλι μου τελευταία (ειδικά τελευταία) . Υπάρχει μία λογική γενικότερα, αλλά αναιρείται συνεχώς το λογικό μετά απο κάποια γεγονότα… δεν ξέρω… Το επόμενο επεισόδειο θα τα σπάει ΠΟΛΥ μάλλον. Άντε να δούμε…

Λοιπόν μετά από ανάλυση με την Nεφέλη, σκεφτήκαμε ότι η Σάρλοτ μάλλον είναι κόρη του τρελού γιαπωνέζου επιστήμονα που έκανε τα βιντεάκια της ντάρμα…Αν θυμάστε η γυναίκα του (που δεν είχαμε δει πρόσωπο) ήταν έγκυoς και επίσης η Σάρλοτ ξέρει και γιαπωνέζικα (ή τι άλλο είναι)…
Ε τώρα όντως άμα βγει οτι ο Φάραντει είναι αδερφός της Σαρλότ θα το κάνουν χειρότερο δράμα και από Λάμψη (και μιλάω για εποχές που η Καλομοίρα έπαιζε το μπάσταρδο του Δράκου :stuck_out_tongue: )

8O8O8O πράγματι! αυτό παίζει να ισχύει!! γιατί άλλωστε να μας έδειχναν ότι έχει παιδάκι και το τάιζε με το μπιμπερό; επίσης η μάνα δεν ήταν κινεζοτέτοια απ’ό,τι θυμάμαι, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι γι’αυτό βγήκε η Σάρλοτ φίδι και όχι σχιστομάτα

Συμφωνώ!!!

[spoiler]πολύ πιο πιθανό να είναι ο μάιλς αυτό το μωρό.

η μαμάκα είναι και αυτή σχιστομάτα
και το παιδάκι μάλλον σχιστομάτικο επίσης [/spoiler]

Ειπες μεγαλη κουβεντα, αλλά…

[SPOILER]O Μyles αργησε καπως περισσοτερο να ματωσει, η ειναι ιδεα μου?

Δεν θυμαμαι.

Παντως η Σαρλοτ δεν ειναι σιγουρα[/SPOILER]

edit: “Σιγουρα” :stuck_out_tongue: