όχι μάτωσε πριν τους losties από όσο θυμάμαι.
Edit: Miles είναι btw
όχι μάτωσε πριν τους losties από όσο θυμάμαι.
Edit: Miles είναι btw
Ο Miles νομιζω ματωσε περιπου εκει που λεει στον daniel οτι μολις περασαν πανω απο τον ταφο κατι αμερικανων στρατιωτων.
[SPOILER]Επισης χαζευοντας σημερα το muthbusters ανακαλυψα οτι υπαρχει κατι που λεγεται faraday cage.Ονομαστηκε ετσι προς τιμην του του φυσικου Michael Faraday.Απ οτι καταλαβαινω, αυτα τα “κλουβια” χρησιμοποιουνται για να προστατεψουν το εσωτερικο τους απο εξωτερικα στατικα ηλεκτρικα πεδια.Ακομη, αν ειναι αρκετα ισχυρα αυτα τα κλουβια προστατευουν το εσωτερικο κι απο ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια.
Καλυτερα να μας πουν περισσοτερα οι φυσικοι του φρουμ:!:
Αυτα τα λιγα μηπως και βρουμε κανα hint σχετικο με ντανιελ και το τι θα γινει στα επομενα επεισοδια…[/SPOILER]
+ το ότι στα άσχετα που πέταγε από παιδική ηλικία κλπ ανέφερε ότι της άρεσε πολύ να ακούει κάποιον συγκεκριμένο τραγουδιστή…:-k
Από κει μας ήρθε η φλασιά με το επεισόδιο που ξυπνάει ο τρελός γιαπωνέζος και βάζει ένα δίσκο να παίζει!
Τι σας κάνει όλους να πιστεύεται ότι το πόσο γρήγορα θα ματώσει κάποιος οφείλεται αποκλειστικά στο χρόνο παραμονής τους στο νησί? Έγινε με μια σειρά που κάτι τέτοιο υποδεικνύει αλλά δε σημαίνει ντε και καλά ότι αυτός είναι και ο μοναδικός παράγοντας.
μας κάνουν να το πιστεύουμε τα λεγόμενα του φάραντεϋ που είπε αυτό ακριβώς. Τώρα αν πρέπει να βασιζόμαστε απόλυτα στα λεγόμενά του είναι άλλο θέμα αλλά αφού μόνο αυτά έχουμε, σε αυτά βασιζόμαστε.
Ναι αλλά τα λεγόμενα του Faraday είναι τόσο αξιόπιστα όσο και του Ulrich. Μέσα στη σειρά ούτε ο Ben δεν είναι τόσο λαμόγιο.
:bow2:
Πολύ καλή σκέψη! Είναι πολύ πιθανό!
Στα άσχετα που είπε ανέφερε τους Geronimo Jackson, για τους οποίος ξέρουμε αυτά:
http://lostpedia.wikia.com/wiki/Geronimo_Jackson
έχω δώσει λινκ με φωτογραφίες της (και του μωρού) νωρίτερα σε ποστ μου που φαίνεται η φάτσα της γυναίκας του (είχαμε δει πρόσωπο) και είναι σχιστομάτα. Τώρα όμως πρόσεξα ότι γράφεις ότι είναι έγκυος; Που το είδες αυτό; Ένα μωρό είδαμε, που αν οι γονείς του είναι ο Dr. Chang και η γυναίκα δίπλα του (σχιστομάτα) τότε δε γίνεται να είναι η Σάρλοτ. Επίσης στη φωτό που δίνω με το μωρό, μάλλον σχιστομάτικο είναι και αυτό.
Οι πικς που εννοει ο φιλτατος:
[spoiler]
"][/SPOILER]
Επ!Ειναι κοκκινομαλλικο!
Θα το χουν κλεψει οι αλητες.
Αχαχαχα! Τι γλυκό μωράκι!!!
Οκ πρεπει να το κοιταξω αυτο…Το Lost με κανει να βγαζω σεναρια :lol::-s:roll:
μπορεί να μην είναι δικό τους αλλά υιοθετημένο,αλλά η σκέψη σας πάρα πολύ καλή και είναι πιθανόν…
Now playing: Amon Amarth - The Pursuit of Vikings
via FoxyTunes
Και γιατί το μωρό να είναι μην είναι ο άλλος που μιλάει με τα φαντάσματα και είναι όντως σχιστομάτης;
Εμένα για αγοράκι μου φαίνεται το μωράκι…:-s
Δειτε το recap του τυπα στο youtube για 4ο epiosde…Εχει τρελες συνδεσεις αν και μαλλον οι περισσοτερες δεν εξυπηρετουν τπτ σεναριακα…Παντως ποσο ψαγμενη μπορει να ειναι καθε σκηνη σε αυτη τη σειρα??
Εγώ αυτο που έχω να πώ είναι οτι στο νησί σταματάει ο χρόνος! Γιαυτό δεν αδυνατίζει ο χοντρός!!
ΛΟΛ ε!!!
χααχχαααχαχα!!
Κακια [-X
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!:respect:
Πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι η εμφάνιση του Daniel στο 1ο επεισόδιο (μαζί με τον γιαπωνέζο δλδ!) οφείλεται στα ταξίδια στο χρόνο…:-k