Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Νομιζω ολοι σχεδον το πιστευουμε αυτο νεφελη.Αλλιως δεν εξηγειται πως μονο αυτουνου η μυτη δεν εχει ματωσει ακομα…

haha το site της Ajira Airways ολα τα λεφτα.

Πως διαολο του ηρθε να τα βαλει στο γκουγκλ ερθ? :expressionless:

Έχει γίνει λίγο κουραστική η κατάσταση μερικών που δε διαβάζουν τα ποστ ακόμη και μια - δύο σελίδες πριν και ποστάρουν…

[SPOILER]Εξ αρχής πόσταρα κάποια λινκς, τα οποία αμφιβάλλω αν είδε παραπάνω από ένα άτομο, προκειμένου να δείξω ότι το μωρό από το 5x01 έχει σχιστομάτικους γονείς, είναι σχιστομάτικο και συμπέρανα ότι μάλλον είναι ο μάιλς.

Προσθέτω τώρα ότι αν συνυπολογίσει κανείς το ότι ο Dr.Chang έχει ένα μυστήριο και ειρωνικό κατ’ εμέ στυλάκι, στυλάκι σήμα κατατεθέν μάιλς, είμαι all-in για μάιλς :D[/SPOILER]

Εγώ πάντως παιδιά, νομίζω πως αν το μωρό είναι κάποιος από τους ήρωες, τότε πρέπει να είναι ο σχιστομάτης που βλέπει τα φαντάσματα.

Yep…αυτο που ειπε ο papadios για το στυλακι το βρισκω σωστο…Ε οπως και να χει θα το μαθουμε αργα η γρηγορα… 8)

Καλα ολα αυτα και συμφωνω με αρκετες απο τις παραπανω εικασιες οι οποιες ανταποκρινονται και σε δικες μου σκεψεις,αλλα εγω μια απορια εχω που με καει:Ποτε επιτελους θα γυρισουν κι οι υπολοιποι στο νησι για να αρχισουνοι καλυτερες φασεις και η περισσοτερη αγωνια απο ποτε?Ολο ερωτηματικα θετουν κι οι απαντησεις ειναι μετρημενες.Βεβαια αυτο ειναι που σε κανει να κολλας,αρα οκ.Το spoiler τι το ηθελα?Τεσπα.

Ο προγραμματισμός της σειράς που το έχουν πει οι ίδιοι παραγωγοί είναι η 5η σεζόν να ασχοληθεί με το τι έγινε αφού έφυγαν απο το νησί και πως ξαναγύρισαν πίσω και η 6η με το τι έγινε αφού επέστρεψαν πίσω στο νησί…άρα του χρόνου…:frowning:

Tyler, είσαι λάθος:

Οι 6 επιστρέφουν σε ένα από τα δύο επόμενα επεισόδια, απ’ όσο ξέρω :smiley:

Φίλτατε Cozy έτσι γνώριζα…χμμμ…Κάπου είχα ακούσει ότι τα νούμερα του Lost έχουν αρχίσει να πέφτουν στην Αμερική το οποίο επιβεβαιώνει και το παρακάτω link με τα ratings από το wikipedia…

Βάσει αυτών είχα ακούσει μια φήμη ότι θα τελειώνε φέτος το Lost χωρίς να υπάρξει 6η σεζόν…αυτό για εμάς που ξέρουμε τι εστί λοστ σημαίνει κουτσούρεμα κάτι δλδ εκτός αρχικου σχεδίου…δηλαδή με λίγα λόγια ξενέρωμα…Μην μου αναβεις φωτιές Cozy…καταλαβαίνεις την σύνδεση!!

Όχι ρε, καμία σχέση! Έτσι κι αλλιώς αυτή την περίοδο κάνουν τα γυρίσματα για το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. Οι παραγωγοί είχαν ανακοινώσει πολύ γενικά ποιο θα είναι το θέμα της κάθε περιόδου, μην κολλάς σε αυτό. Και μάλιστα αυτό έγινε πριν από ένα χρόνο. Πριν δηλαδή ξεκινήσει η 4η περίοδος!

Τώρα, όσο για τα νούμερα, κάθε χρόνο τέτοια εποχή γίνεται η ίδια κουβέντα, και με το που φτάνουν τα 4-5 τελευταία επεισόδια της σεζόν, τα νούμερα χτυπάνε ταβάνι.

Αποκλείεται να κοπεί η σειρά νωρίτερα. Μιλάμε για μία από τις πιο εμπορικές σειρές όλων των εποχών… :wink:

Τα λόγια σου με γέμισαν ελπίδα…θα κοιμηθώ σαν μωρό σήμερα το βράδυ!!:lol:
Φήμη άκουσα όπως σου είπα…πολλά ακούγονται γενικά και δεν πρέπει να δίνουμε βάση…Έτσι όπως τα λες είναι!!8)

Δεν τα λεμε ετσι αποτομα αυτα τα πραγματα του στυλ ακουσα θα κοπει η σειρα νωριτερα!!Μεχρι να καταληξετε οτι δεν θα συμβει κατι τετοιο πηγε η ψυχη μου στην Κουλουρη.Αληθεια,μηπως πρεπει να ανοιξω θεματακι για το που βρισκεται η Κουλουρη?Ασχετο.Οπως και να χει κι εγω ειχα ακουσει οτι καπου τωρα θα επιστρεψουν,μεσα στην πεμτη σεζον,οποτε προσδοκω με αγωνια και χαρα το θαυμαστο γεγονος…!!:p:p:p

νταξ…απιστευτο το νεο επεισόδιο …

no hints, no spoilers, για να μη σας το χαλασω…

Πότε πρόλαβες και το είδες ρε μάστορα; :lol:

εκεί που συχνάζει μάλλον θα έχει και επαφές με τα μεγάλα στελέχοι και θα κατάφερε να το δει πριν την ώρα του…
btw και εγώ τώρα το κατεβάζω,οπότε σε κανά 15λέπτο θα το δω:D

Now playing: Amon Amarth - A Fury Divine
via FoxyTunes

πάρα πολύ καλό το επειδόσιο!Επιτέλους είναι και πάλι στο νησί.άντε να δούμε από δω και πέρα τι θα γίνει.Από τις πολλές απορίες που υπάρχουν σε κάθε καινούργιο επεισόδιο,σε αυτό είναι πως στο καλό ο “χοντρούλης” και ο “Πάκι” γνώριζαν για την πτήση???:-k:-k

Now playing: Amon Amarth - North Sea Storm
via FoxyTunes

εχω αυτοματοποιησει το download στις σειρες που παρακολουθω με αυτο —> http://www.ted.nu/

με το καφεδακι μου 7 το πρωι το ειδα…

8O Ω ρε φίλε, δες τι υπάρχει!!! :lol:

νταξ δεν υπάρχει αυτό…:roll:

Now playing: Edguy - Golden Dawn
via FoxyTunes

γιατι οχι ρε σεις?

μπηκε αυτοματα στη λιστα, κατεβηκε, ξυπνησα το πρωι, αναψα θερμοσιφωνο, και μεχρι να ζεστανει ηπια το καφεδακι μου παρεα με τους Χαμενους…

εκανα μπανιο και 9 παρα ανοιξα το μαγαζι…αυτα…