Ποιος περιμενει μεχρι την επομενη πεμπτη τωρα ε???
[SPOILER]Περα απο το πως βρεθηκαν στην πτηση σαγιντ και χιουγκο, θα ηθελα να ξερα και τι εγινε μολις πριν βρεθουνε στο νησι.Ειδαμε αυτο το φως που βλεπουμε τοσο καιρο με τα flashes δεν ειδαμε ομως να πεφτει το αεροπλανο.Οποτε που πηγε το αεροπλανο της ajira???
Επισης ο τυπακος που λεει συλλυπητηρια στον τζακ πιστευω θα παιξει καποιο ρολο στη συνεχεια.
Και τελος ειμαι ο μονος που πιστευει οτι ο μπεν πηγε να σκοτωσει την πεννυ οταν ειπε στον τζακ παω για καποιες προσωπικες δουλειες??? [/SPOILER]
Ο κοντός που είπε τα συλλυπητήρια, είναι απεσταλμένος του Γουίντμορ και έχει ζήσει στο παρελθόν στο νησί. Έτσι, όταν γίνεται η λάμψη, μεταφέρεται κι αυτός στο νησί (μαζί με ένα μπουκάλι Αζίρα :p), και είναι αυτός - ίσως μαζί με κάποιους άλλους αντίστοιχους - που πυροβολούσε πριν από 2-3 επεισόδια την ομάδα που ήταν στο κανό (Σώγιερ, Τζούλιετ κτλ).
[SPOILER]Πολύ καλό και το σημερινό επεισόδιο…εμένα μου άρεσε πολύ η θεωρία με τα ανοιχτά παράθυρα και πως μέσω εξισώσεων βρίσκεται η θέση του νησιού στον χρόνο…ποιος να είναι αυτός που ανέπτυξε το εκκρεμές??Faraday?επίσης όντως μυστήριο πως ο Σαγιντ και ο Χέρλυ βρέθηκαν στο αεροπλάνο και τι έκανε ο Μπεν…
Σας έχω τρειλεράκι για την ζωή και τον θάνατο του Ιερεμία!!Ε ρε τι μας περιμένει…
Respect στην σκηνή με τον Απόστολο Θωμά![/SPOILER]
[SPOILER]Kαλά όλα αυτά που λέτε, αλλα το σκηνικο με τον τζιν ντυμενο με ρουχα νταρμα δεν σας φανηκε περιεργο?
Απαντηση σε καποιον που ρωτησε για τη συντριβη: Το αεροπλανο λογικα επεσε κανονικα, απλα τα δικα μας παιδια δεν προλαβαν να το δουν να πεφτει γιατι εγινε η λαμψη και μετακινηθηκαν στο χρονο.
Αυτο που λες κοζυ για τον τυπο με τα συλλυπητηρια μπορει να μην ισχυει γιατι αν καταλαβα καλα δεν μετακινηθηκαν ολοι στο χρονο, αλλα αυτοι που πηγαιναν παλι στο νησι σκοπιμα. Γι αυτο δεν ειδαν αεροπλανο να πεφτει. Αλλα ίσως λεω και βλακειες βέβαια.
με τον Ααρων τι να γινε και φρικαρε η Κειτ?[/SPOILER]
αρχικά να σχολιάσω ότι πραγματικά έμεινα μαλάκας. είχα ξεχάσει πόσο μπροστά μπορεί να είναι ένα επεισόδιο λοστ. Και το μπροστά δεν είναι χρονικό, μιλάω για το πόσο απίστευτο ήταν το επεισόδιο. Για πλάκα το καλύτερο εδώ και 2 seasons.
[SPOILER]έπειτα να πω ένα +1 respect για τη σκηνή με άπιστο Θωμά… Τι να πρωτοξεχωρίσω βασικά από αυτό το επεισόδιο… Έχω τρελαθεί.
Και αυτό οφείλεται ότι από το πρώτο λεπτό που δείχνει Τζακ να ξυπνάει στη ζούγκλα με κουστουμιά κατευθείαν τρελαίνομαι με θεωρίες ότι βρίσκεται στη μέρα που έπεσε η 815 και ότι ο Τζακ πράγματι τα είχε ξαναζήσει όλα αλλά το τελείωμα με Τζιν σε συνολάκι φίφτις με διέψευσε. Επίσης να πω καθυστερημένα ότι ο τίτλος 316 με είχε βάλει σε σκέψεις προτού δω το επεισόδιο ότι είναι αριθμός πτήσης! Αλλά τεσπα ό,τι και αν υπέθετα δεν περίμενα τέτοια επεισοδιάρα.- Μετράω αντίστροφα με αγωνία που είχα καιρό να νιώσω σε τέτοιο βαθμό![/SPOILER]
[SPOILER]Λοιπόν αυτά που θέτεις με έβαλαν σε σκέψεις και μου φαίνεται ότι περιτριγυρίζεις γύρω από το εξής που μου φαίνεται το πιο πιθανό:
Το αεροπλάνο κατά την πορεία του βρέθηκε πάνω από το νησί και με το που βρέθηκε στην τροχιά του οι τύποι που έχουν σχέση με το νησί, οι δικοί μας δηλαδή συν τον μπεν και πιθανότατα ο τύπος με τα condolensces ο οποίος μου φαίνεται αρκετά ζουμερό να έχει υπάρξει στο νησί και να είναι γουιντμορικός και ό,τι άλλο ανέφερε ο cozy, ταξίδεψαν και βρέθηκαν στα φίφτις. Οπότε το αεροπλάνο μπορεί και να μην έπεσε ποτέ, μπορεί και να έπεσε στην κανονική χρονική στιγμή–δε μας ενδιαφέρει :D(μπεν στάιλ)[/SPOILER]
[SPOILER]Σύντομη ανακεφαλαίωση αυτής της ΑΑΑ επεισοδιάρας…
ΚΑΥΛΑ η πρώτη πρώτη σκηνή με το μάτι του Jack, που δεν πιστεύω να μην ξύπνησε σε κάποιον μνήμες από τον 1ο κύκλο!
Με το που βλέπω το εκκρεμές του Foucault στο μέσο της αίθουσας (μπορεί να το’χε δείξει σε ένα απ’τα πρώτα δύο επεισόδια, δε θυμάμαι για να πω την αλήθεια), σκέφτηκα “εντάξει μόνο στο Lost γίνονται αυτά”! Και οι τρελές εξισώσεις στον πίνακα… απίστευτα πράγματα! Να δείτε που στο τέλος θα σκάσει κάποια εξήγηση λογικά τεκμηριωμένη με θεωρίες της Φυσικής, για όλα…
Ο Ben, πράγματι, τι έκανε πριν την πτήση; Το να σκότωσε την Penny δεν στέκει λογικά, αφού αν θυμάμαι καλά αυτή δεν είναι στο Los Angeles, αλλά βρίσκεται πολύ μακριά! Άρα δεν προλάβαινε!
Ο Jin με τα ρούχα της Dharma τι διάολο μπορεί να κάνει;!
Ο τύπος από το αεροπλάνο όντως δεν πρέπει να είναι τυχαίος, όπως δεν είναι τίποτα (ΤΙΠΟΤΑ όμως) τυχαίο σε αυτή τη σειρά… Πολύ καλή η σκέψη του Cozy αν και δε νομίζω ότι έχει κάποια βάσηι αυτό που λέει σχετικά με αυτούς που πυροβολούσαν τον Sawyer και τους άλλους στο κανό… Μην ξεχνάμε κιόλας ότι η Sun έχει πάρε-δώσε με τον Charles οπότε πολύ πιθανό να ήξερε για την 316.
Το ότι ο Frank ήταν πιλότος της 815 είχε διατυπωθεί παλιότερα σα θεωρία, έτσι; Αν ναι, τότε επιβεβαιώθηκε σε αυτό το επεισόδιο…
*Όπως και η θεωρία για τη μάνα του Faraday (καλά, ουσιαστικά είχε επαληθευτεί αυτή η εικασία από το 4ο επεισόδιο:p).
Ποιος περιμένει τώρα άλλη μια βδομάδα; :([/SPOILER]
[spoiler] Ο Μπεν σε λιμάνι ήταν. Ο Ντεζ και η Πένη με καράβι ηταν. Λογικο το βρισκω. Ίσως παραείναι προφανές.
Επισης, διορθωστε με αν κανω λαθος (ε κοζυ :p) αλλα και την πρωτη φορα στο αεροδρομιο δεν ηταν καποιος που ειπε “συλληπητηρια” στον Τζακ? Ισως ηταν απλα να δειξει οτι πρεπει να γινουν οπως πριν … σκεψεις…[/spoiler]
:lol:, μου βάζεις δύσκολα. Νομίζω απλά μας είχαν δείξει ότι κάποιοι άλλοι Losties ήταν από πίσω του. Ίσως να 'ταν ο Τζιν, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αλλά επιμένω, σίγουρα ο καινούργιος έχει κάποιον πιο σημαντικό ρόλο και έχω την αίσθηση πως είναι του Γουίντμορ!
ενταξει, ο Σαιντ ειναι κρατουμενος, τι δουλεια εχουν να τον στειλουν στο Γκουαμ?
ο Τζιν βρισκεται στην εποχη οπου η Νταρμα πρωτοξεκινησε στο νησι, γι’αυτο και η νεα στολη και το νεο βανακι, λογικα για να τον συναντησουν οι “ταξιδιωτες” επεσαν σε “τρυπα” στο χρονο, πισω στα 70ς - '80ς.
στο wiki λενε πως ο Τζιν διδαξε τη μικρη Sharron κορεατικα και πως δουλευε στη Νταρμα (πιθανα τεχνιτης).
επισης
ο τυπας που δινει συλληπητηρια στο Τζακ για το φιλο του μου φαινεται πως σαν ιρακινοφατσα πρεπει να εχει περισσοτερη σχεση με το Σαιντ παρα με το Γουιντμορ. Η μπορει να ειναι και ασχετος, αλλα Λοστ ειναι αυτο, δεν ξερεις τι σε περιμενει
εντιτ:
Respect στον Desmond. Αλλα που θα παει, εκει θα γυρισει…
Respect στην ατακα του Ben.
Jack - How can you read?
Ben - My mother taught me.
edit για ακομα μια φορα…
η κιθαρα του Hugo προορίζεται για τον Charlie? Ετσι φαινεται τουλαχιστον.
[SPOILER]Λοιπον.Πρωτα μια δικη μου θεωρια για το πως βρεθηκαν σαγιντ και χιουγκο στην πτηση.Ο χιουγκο βρισκεται εκει γιατι του ειπε ο τσαρλι να παει.Οπως ξερουμε, εχουν ηδη ξαναμιλησει μετα τον θανατο του τσαρλι.Εξ ου κι η κιθαρα
Ο σαγιντ βρισκεται τυχαια εκει.Εξηγω: τον συνελαβαν για την δολοφονια του δολοφονου της γυναικας του.Ετσι τον επιστρεφουν πισω στο ιρακ οι αμερικανικες αρχες.Ωστοσο επειδη η αποσταση ηπα-ιρακ ειναι πολυ μεγαλη αλλαζει πτηση στην guam.Παρεμπιπτοντως το νησι guam θεωρειται αμερικνικο εδαφος ε!
Επισης, το οτι θα πεταξει ως κρατουμενος αναπαριστα καπως την ολη φαση της κειτ στην πτηση 815.Οποτε παιζει να ειναι απλα πουστ** του μπεν!
Θεωρια 2: απο την στιγμη που ο ντεσμοντ βρηκε τον γουιντμορ, αυτος τον παρακολουθει μεσω δικων του ανθρωπων.Δεν εχει ξεχασει την υποσχεση του μπεν οτι θα σκοτωσει την πεννυ.Επισης δεν θελει να χαλασει την ζωη της πεννυ με τον ντες.Ετσι εχει βαλει “μπραβους” να παρακολουθουν διακριτικα τη ζωη τους κι οταν παει (υποθετικα) ο μπεν εκει τρωει το ξυλο της αρκουδας.Γι αυτο ειναι και ματωμενος παντου μετα.
Θεωρια 3: οταν φτανουν στο νησι παλι οι losties θεωρητικα επρεπε να σταματησουντα flashes.Οποτε φτανοντας ο τζακ και οι λοιποι βρισκονται σε προηγουμενο χρονο κι οχι στο τωρινο.Αυτο αναγκαζει αυτους που βρισκονται ηδη στο νησι να εγκλωβιστουνσε εκεινο τον χρονο και να προσαρμοστουν σε εκεινες τις συνθηκες.Οποτε δουλευουν με την νταρμα, ο τζιν ειναι εργατης κι ο ντανιελ δουλευει στα εγκατα της γης οπου εχουν βρει αυτην την τεραστια πηγη ενεργειας (οπως ειδαμε στο πρωτο επεισοδειο της 5ης σεζον).
ΟΚ η 3η θεωρια δεν βγαζει και πολυ νοημα αλλα δε βαριεσαι!
Πέθανε μεν στη γέννα, την συνάντησε όμως αργότερα ο Μπεν κάνοντας μια συνηθισμένη βολτίτσα στο παρελθον, και αυτή ανάμεσα στα άλλα τον έμαθε και να διαβάζει. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στο Λοστ και ποτέ δεν κάνουν πλάκα…
Επιτελους!Απο τα πρωτα δυο επεισοδια του πεμπτου κυκλου ειχα να ενθουσιαστω τοσο με καποιο επεισοδιο λοστ.Καιρος ηταν γιατι το πηγαιναν σχετικα αργα στα ενδιαμεσα επεισοδια.Δεν εχω λογια φυσικα.Συναρπαστικο,ανεπαναληπτο και περιμενω ανυπομονα το επομενο.Θελω να δω τις αντιδρασεις του σχιστοματικου ζευγους οταν ξαναβρεθουν!Διαβασα ολα σας τα σχολια και τα περισσοτερα συμφωνουν απολυτα με τις σκεψεις μου.Θα ηθελα ομως περα απο ολα τα υπολοιπα δυσκολα ερωτηματα που μου εχει θεσει το λοστ,να λυθει και η απορια μου σχετικα με το τι κανει ο Γουολτ ο οποιος στο δευτερο κυκλο ειχε παρουσιαστει να φερει καποιες ιδιαιτερες ικανοτητες.Αυτος γιατι δεν πρεπει να γυρισει πισω με τους υπολοιπους?Το ρωταω αυτο επειδη δεν νομιζω να εχει γινει καποια αναφορα σ αυτον κατα τον πεμπτο η τεταρτο κυκλο.Μηπως δεν ενδιαφερονται γιατι εφυγε ετσι κι αλλιως με την “αδεια” των “αλλων”?Παντως λογικα καποια στιγμη θα πρεπει να γυρισει και αυτος και ο Ααρων στο νησι για να αποκατσταθει η υποτειθεμενη “ισορροπια” των ατομων που βρισκονταν στο νησι και που πρεπει να ξαναγυρισουν.Αυτα απο μενα.Ανυπομονω για το εβδομο επεισοδιο.Παρεπιμπτοντως οταν ειδα το τρειλερ του εβδομου επεισοδιου μου εμεινε η εντυπωση πως ο Λοκ αναστηθηκε στο νησι.Αυτο δεν μου φανηκε παραδοξο γιατι κι ο πατερας του Τζακ που ταξιδευε νεκρος αναστηθηκε και μας εγινε ολοκληρος Τζεικομπ.Οποτε πιστευω πως υπαρχει κι αυτο το ενδεχομενο.
Το έχουμε ξαναπεί!ο Κρίστιαν δεν είναι ο Τζέικομπ…Στον 4ο κύκλο στην καλύβα που είπε στον Λοκ να μετακινήσει το νησί είπε ότι μιλάει εκ μέρους του Τζεικομπ…