Δεν νομιζω παντως πως και οι 6 “επεσαν” στην ιδια χρονικη περιοδο…Κατι μου λεει οτι ο Τζινσισι και η Σανσισι δεν θα τα πουνε και τοσο συντομα…
Να πω και γω με τη σειρα μου οτι ηταν επεισοδειαρα το 316.Καποιες σκεψεις.Ο Σαιντ προφανως εστησε ολο αυτο για να αντικαταστησει την Κειτ.Ο χιουγκο προφανως πηρε την κιθαρα για να αντικαταστησει τον τσαρλι.Ο Μπεν τωρα μπορει να σακατευτηκε και μονος του γιατι ποιος θα αντικαταστησει τον Λοκ που ηταν και αυτος σακατεμενος οταν εγινε η πτηση 815?Το νησι μπορει σε καποια φορα που ταξιδεψε σε καποια περιοδο με νταρμα να μην ξαναταξιδεψε για πολυ καιρο οποτε ο Τζιν κατι επρεπε να κανει και ετσι επιασε δουλεια στη Νταρμα.Μαλλον ειναι η ιδια περιοδος που ο Φαραντει μιλησε στη σαρλοτ οταν ηταν κοριτσακι.Θελω να πω οτι εμεις βλεπουμε το νησι να ταξιδευει ανα συχνα διαστηματα αλλα μπορει καποια φορα να εμεινε στην ιδια περιοδο για χρονια.
Εγω παλι νομιζα οτι το επεισοδιο λεγεται the life and death of Jeremy Bentham και ξενερωσα γιατι δεν λεει τιποτα για τον Μπενθαμ.
[SPOILER]Ο Τζιν δεν φαινεται να τους θυμαται ρε σεις.Και οι 3 εχουν τις φατσες τους γυρισμενες σε αυτον οταν βγαζει το οπλο.Οταν λενε το ονομα του μονο φαινεται μπερδεμενος.
Ο κοντος μαυριδερος που λεει συλλυπητηρια πιστευω κι εγω οτι θα εμφανιστει στο νησι.
Επισης πρεπει να μαθουμε ποιος στο διαολο επεισε τον Χερλυ να παει στο αεροπλανο και ποτε προλαβαν να συλλαβουν τον Σαγιντ.
Η ατακα του Μπεν “Who cares” δεν υφισταται.[/SPOILER]
[SPOILER]Βασικά αυτό που μάλλον έγινε ήταν να σταμάτησαν τα flashes όταν ο μπαρμπα-στάθης γύρισε τη μανιβέλα και κάπου εκεί κόλλησαν όλοι στα σέβεντις(τεσπα εκεί που υπήρχε ντάρμα). Οπότε μέχρι να γυρίσει ο Λοκ με τους υπόλοιπους με την 316, όσοι έμειναν στο νησί τη βόλεψαν στην ντάρμα(?).
Επίσης ο Τζιν φαίνεται κατά βάση μπερδεμένος αλλά πριν κλείσει το επεισόδιο σκάει χαμόγελο. Για ξαναδέστο.[/SPOILER]
Η museιτισσα μίλησε για Walt. Δεν θυμαμαι αν εχει ξαναειπωθει, αλλα εχω βασιμες υποψιες πως ο Walt ειναι εκεινος ο αγεραστος αφροαμερικανος που ηταν νοσοκομος τους Locke και ειχε επισκεφθει και τον Hurley. Αρα και αυτος χρονοταξιδευει, αρα και αυτος θα γυρισει στο νησι οσονουπω. Φανταζομαι. Σκεφτομαι. Αισθανομαι
Αυτη κι αν ειναι ιδεα!!:thumbup:Οσον αφορα τωρα στο οτι ο μπαμπαςΤζακ δεν ειναι ακριβως ο Τζεικομπ,το ηξερα.Απλα για χαρη συντομιας το ειπα.Ακομη ομως κι αν μιλουσε ο Τζεικομπ μεσω αυτου,και παλι αυτο δεν τον καθιστα ζωντανο?Αυτη ηταν η απορια μου..
Και κατι ακομη ρε παιδια.Γιατι χρησιμοποιουμε spoiler αφου ολοι εδω μεσα ειμαστε εξισου καμμενοι και δεν εχουμε χασει επεισοδιο για επεισοδιο?Ετσι απλα ρωταω μιας και δεν νομιζω να μπαινει καποιος ασχετος και να διαβαζει τα τοσο καμμενα σχολια μας…
Γιατι καμια φορα πεφτουν τα σχολια νωρις, πριν δουν ολοι το καθε επεισοδιο.
εδιτ: το “μιλησε” γαματα το γραψα πριν
Και βασικά μπορεί να μην είναι καν από ταξίδι στο χρόνο… Το “νεκρός” στο νησί είναι κάπως περίεργο σαν έννοια :-s
Αυτό είναι το επόμενο επεισόδιο! 8)
κι εγώ rss έχω βάλει στο utorrent μου και το επεισόδιο έχει ήδη κατέβει πριν καλά καλά σηκωθώ απ το κρεβάτι, τόσο καιρό αυτό λέω 8)
ε ναι ρε φιλε, που να παρακολουθω ποτε και που θα βγουν ολες τις σειρες που βλεπω, ενω ετσι πανε ολα μονα τους…
τι διαολο τους εχουμε τους Η/Υ αν δεν μας κανουν τη ζωη πιο ευκολη…
Ο Locke με τoν θάνατό του θα σταμάτησε το νησί που ταξίδευε στο χρόνο και μάλλον θα έμεινε
στο 70 για κανα 3άρι χρόνια που ήταν εκεί η Dharma, οπότε γι’ αυτό είδαμε τον Jin με την στολή.
Μπορεί να δούλεψε εκεί.
Επίσης η Kate υπάρχει ενδεχόμενο να είναι έγκυος (αφού με τον Jack έβγαλαν τα μάτια τους πριν την πτήση)
και έτσι να αντικαταστήσει την Claire στην πτήση 316.
Σωστος!Και δεν το ειχα σκεφτει αυτο!
Αντε να ερθει η πεμπτη ρε γαμωτο!
Ναι, κι εγώ το σκέφτηκα αυτό
ΛΟΣΤ ρε.
Sufferer σωστος!!Πολυ σωστος συνειρμος.
Εκανα και ριμα ο μπουστς.
Ου άάάά Ου !!
To θέμα δεν είναι ποιος τον έπεισε… Το ζήτημα είναι πώς έφυγε από τα χέρια της αστυνομίας… Τον είχαν συλλάβει, όχι; :-k
Ο χερλι δεν βρισκεται πια φυλακη.Αν θυμασαι σε προηγουμενο επεισοδιο ο δικηγορος του μπεν λεει οτι αφου ο τυπος που βρεθηκε νεκρος εξω απο το τρελαδικο πεθανε πριν τη διαφυγη του χερλι, οι κατηγοριες αποσυρθηκαν!
Κοιμάμαι… Άντε μετά να βγάλεις άκρη που και να σου τα λένε φάτσα-φόρα, τα χάνεις… #-o
[SPOILER]Μπορεί και να θυμάμαι λάθος, αλλά η Claire δεν έφυγε ποτέ από το νησί. Έτσι δεν είναι; Γιατί να αντικατασταθεί στην πτήση;
Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ, είναι πως αν ο Μπεντζαμιν επέστρεψε στο νησί, τότε αυτό δεν πάει κόντρα σε όσα είπε σε Λοκ στα τέλη 4ης σεζόν, δηλαδή πως όποιος κουνήσει το νησί, μετά δε μπορεί να επιστρέψει σε αυτό;[/SPOILER]