Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Νομίζω πάντως ότι από τώρα μπορούμε να πούμε ότι το Lost είναι αν όχι το καλύτερο μέσα στα τρία πρώτα καλύτερα τηλεοπτικά προϊόντα όλων των εποχών…Δηλαδή με κάτι Sopranos μπορώ να το συγκρίνω σε μέγεθος…Τι να πω, ποιος να το έλεγε ότι από ένα show που αρχίζει με μια φαινομενικά απλή υπόθεση ναυαγών σε νησί θα κατέληγε σε κάτι τόσο μεγάλο?..Οι άνθρωποι είναι πραγματικά απίστευτοι…

Ρε παιδια ομως ποτε θα προλαβουν να καλυψουν ολα τα κενα;; Εδω εχουμε ακομα αποριες απο τον πρωτο κυκλο και ειμαστε 5ο και εχουμε παρει λιγες σχετικα απαντησεις…Παντως και γαμω τις σειρες και το τελευταιο επεισοδιο ηταν πολυ καλο(αν και ο Μπεν ηταν και πολυ μακακας και ειμαι σιιιιιγουρη οτι θα καταφερει να πεισει τον Λοκ οτι τον σκοτωσε για το καλο του)

// θορρυ ξεχασα να βαλω spoiler :oops:

Αλλαξτε τον τιτλο σε Lost(Oι αγνοουμενοι)-αν δεν εχετε δει ολα τα επεισοδια κλειστε τα ματια σας.

2 πραγματάκια για το επεισόδιο…Για την επίμαχη σκηνή όπου ο Μπέν σκοτώνει τον Λοκ μία εξήγηση που μπορεί να υπάρξει είναι πως ακούγοντας το όνομα της Ελοίζ, ο Μπεν κατάλαβε ότι πρέπει ή είχε εντολή να σκοτώσει τον Λοκ για να αναπαραστήσει τον Κρίστιαν στην πτήση, εξ’όυ και η θυσία…Σκέψη πάνω στην σκέψη πάντως είναι πως ο κρίστιαν πέθανε απο υπερβολική πόση αλκοόλ…αυτό θεωρείται θανατος ή αυτοκτονία…?αν είναι αυτοκτονία ίσως ο Μπεν να μην ήθελε ο Λοκ να αυτοκτονήσει αλλά να τον σκοτώσει για να μην είναι καρμπόν η αναπαράστασή της πτήσης…
σε προηγούμενο ποστ είχα πει πως ο Λοκ τελικά ίσως είναι παιχνίδι στα χέρια των δυνατοτέρων ιεραρχικά ανδρών…Το ότι ανασταίνεται εν τέλει στο νησι μάλλον αποδεικνύει ότι είναι πραγματικά ξεχωριστός και πιθανά χρήσιμος για να επέλθει η περιβόητη ισορρόπία στο νησί απο τότε που έφυγαν οι Losties…σκέψεις γράφω γενικά…

Nα πω ενα ασχετο πως Abaddon, συμφωνα με καποιες θρησκειες, ειναι αλλο ονομα του διαβολου.

Κόλλησα λίγο…θύμισε μου που το συναντάμε αυτό??

Μatthew Abaddon, ο “ξεναγος” του Locke. Που ακομα πιστευω πως ειναι ο Walt, αλλα τεσπα

Οκ…δεν βρίσκω κάποια σχέση πάντως ούτε με το όνομα ούτε με την θεωρία σου για το ποιος είναι σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής…:-k

[SPOILER]Ε αλλιως το σκεφτηκα…

O Abaddon δουλευει για τον Whitmore
Abaddon = Evil αρα
Whitmore = Evil
O Ben ειναι ο καλος της υποθεσης.

Αυτο
Σκορπιες καιλες :p[/SPOILER]

Ναι ρε φιλε μολις ειδα ρεκαπ 6ου επισοδειου και εχει μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διαπιστωση…

Προφανως και μιλαω για αυτο που λεει για ταυτοτητα Jacob και για αυτο που ειχαν πει οι παραγωγοι στο connections sta official DVD της 2ης σαιζον με το μυστηριο τυπο που συνδεεται με Jack,Claire,Cristian 8)

Αυτο για καποιους κακους που λενε οτι το λοστ ειναι οτι βρεξει ας κατεβασει και δεν υπαρχει σχεδιο…:lol:

η στάση του μπεν απέναντι στον λοκ άλλαξε αφού έμαθε ότι ο τζιν ζεί και ότι ο λοκ ξέρει το όνομα της φυσικού. το πρώτο όμως δεν κατάλαβα τι ρόλο έπαιξε, any ideas? επίσης, κάποιος είπε ότι οι λόστις εκτός του τζον (και του μπεν) μεταφέρθηκαν χρονικά. αν όντως ίσχυε αυτό, τότε η γυναίκα που έφυγε μαζί με τον λυπίδη δεν ήταν η σαν όπως φαντάστηκα στην αρχή αλλά μάλλον κάποια άλλη, π.χ. η μπατσίνα (?). περιμένουμε να δούμε πού πήγαν σαν και σαν-γιδ.

το πιο προφανές και πιο λογικό είναι ότι απλά ο μπεν πήρε τις πληροφορίες που ήθελε.
δεν είναι ότι άκουσε κάτι που τον οδήγησε στο να σκοτώσει το Λοκ!
Έχει ξαναδοκιμάσει να σκοτώσει το Λοκ, (ίσως και να είχε πεθάνει και τότε…) οπότε αφού εν γένει μάλλον τον ζηλεύει που πουλάει μούρη “εκλεκτός” και “αρχηγός” κετς τον σκοτώνει αλλά αφού πάρει τις πληροφορίες που θέλει για το νησί.

Δεν κρατήθηκα και το είδα το νέο επεισόδιο και καλά έκανα γιατί ήταν τέλειο! :smiley:
Περισσότερα σχόλια το βράδυ…

Και εγώ το είδα…very sentimental…περισσότερα το βράδυ λοιπόν να μπουν και άλλοι στην συζήτηση

Όντως. Πολύ συναισθηματικό. Κυρίως προς το τέλος έχει δύο-τρεις πολύ δυνατές σκηνές. Βασικά -χωρίς υπερβολή- το κατατάσσω στα επεισόδια που με έχουν κάνει τόσο τρελαμένο με αυτή τη σειρά.

Παρα πολυ καλο επεισοδιο,και αρκετα σεντιμενταλ που λετε και οι πανω.
Και νομιζω οτι απο το επομενο επεισοδιο και μετα πλησιαζουμε σε κορυφωση,τα κομματια αρχιζουν να ενωνονται.Ω ρε πουστη τι εχει να γινει :smiley:

Τωρα εχει τη διακοπη ε?

Πάρα πολύ καλό επεισόδιο, χωρίς άλλα σχόλια, αλλά συνεχίζει την ποιότητα της season ως τώρα…

Στην αρχή λες κι ένα WTF που βλέπεις Sawyer στην Dharma, ε

Βαριέμαι να περιμένω πάλι, ωχουυ

Οντως πολυ καλο επεισοδιο.

Μας εγινε κ αγαπουλης ο σογιερ!χαχαχαχαχα

Στη σκηνη με που βλεπουν το κολοσσικο αγαλμα απο μακρια αναπουπουλιασα.

Όπως σου έχω πει, περιμένω να πάει βράδυ για να δω ένα επεισόδιο. Σήμερα έβαλα απλά την αρχή να δω αν παίζει κανονικά το επεισόδιο, το κράτησα λίγο, και με το που βλέπω τη σκηνή αυτή… η “ιεροτελεστία” μου πήγε περίπατο :lol: