Sawyer:
Your buddy out there with the eyeliner :respect:
Sawyer:
Your buddy out there with the eyeliner :respect:
Νταξ, το τελευταίο λεπτό του επεισοδίου απλά δεν υπάρχει.
Είμαστε όλοι πολύ αγαπούληδες τελικά και μας άρεσε.
[SPOILER]Ναι ρε χοκαμ! Ακριβως ετσι.
Καλουλη το επεισοδιο, δεν μπορεις φανταζομαι να γαμιεσαι στη δραση συνεχεια, αλλα οκ. Ε αφου ειδαμε Τζιν με στολη, λογικο να ηταν και οι αλλοι.
Ποσο φαινεται η διαφορα στον λουσμενο σογιερ. Λιγοστες αποριες. Κριμα που φυγανε απο την εποχη του αγαλματος
Περιμενω μεγα αποκαλυψεις για smoke Μονστερ στο επομενο[/SPOILER]
Πάρτε να καείτε…μία θεωρία για το τι συμβαίνει…είναι spoiler για όσους δεν έχουν δει κ το χθεσινό…
http://www.timelooptheory.com/the_timeline.html
δείτε κ το λινκ με το διάγραμμα στο τέλος…Στέκουν πολλά απο οσα λέει…8O8O8O
εμμ ναι.
:ταπεινο προσκυνημα:
:respect: και από μένα για τη φοβερή ατάκα!
Ωραίο επεισόδιο το σημερινό!
Πολύ καλό το timeline αλλά και αρκετά πολύπλοκο για να το εξηγήσουν στα πλαίσια μιας τηλεοπτικής σειράς… :-s
Αιώνια ερώτηση:
ΓΙΑΤΙ Ο ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΦΟΡΑΕΙ EYELINER?
Η απάντηση είναι μία:
Είναι πειρατής. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Σιγα μην ειναι και ο Τζακ Σπαροου.
Ντάξει μπορούσες να γράψεις απλά “εγώ δεν κατάλαβα” ή να μη γράψεις καθόλου.
Νταξει μπορουσες να γραψεις απλα “εγω δεν εχω πλακα” ή να μη γραψεις καθολου.
Ωραιος!
Πλεον ειμαι και εγω πεπεισμενος γιαυτο μετα τη θεικη θεαωρια που ποσταρε καποιος λιγο πισω…8)
Και αν οχι πειρατης,γονος πειρατη…
[SPOILER]Μπορεί να ήταν ο captain του Black Rock…Αν όντως είναι πειρατής.
Now playing: Crematory - Reign Of Fear
via FoxyTunes [/SPOILER]
Ή έστω ενα σπόιλερ…
Σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο:
[SPOILER]One man show επεισόδιο για τον Σώγιερ. Η μετάλλαξη του χαρακτήρα καλά κρατεί και πλέον τον βλέπουμε να βρίσκεται και σε σχέση, να προσφέρει λουλούδι και στο δείπνο να τον περιμένει όχι μπύρα αλλά κρασί!!! Μέχρι και το φλωρέ μαλλάκι και το ξύρισμα δείχνουν πως πλέον δεν είναι ο τσαντίλας της προ-ατυχήματος εποχής (και αυτό τον κάνει το τρίτο άτομο μαζί με Τζιν και Λοκ που από τη στιγμή που βρέθηκαν στο νησί, άρχισαν να βλέπουν τα πράγματα πιο ήρεμα!). Οι ατάκες του όμως όσο προχωράμε καλυτερεύουν!
Η μοίρα πλέον αποτελεί τη βάση γύρω από την οποία κινείται όλη η σειρά και τα ταξίδια στο χρόνο, με ό,τι αποτέλεσμα έχουν, θέλουν απλά να τονίσουν τη σημασία της.
Η Τζούλιετ πήγε αρχικά στο νησί για λίγους μήνες και κάθισε τρία χρόνια.
Ο Σώγιερ την έπεισε να μείνει δύο βδομάδες παραπάνω και τελικά αυτή έχει μείνει άλλα τρία χρόνια! Συνεπώς, η μοίρα της την θέλει να είναι στο νησί.
Από την άλλη, ο Σώγιερ πιστεύει πως έχει ξεχάσει την Κέιτ, αλλά η έκφρασή του στο τέλος του επεισοδίου υπονοεί πως η μοίρα του είναι να βρίσκεται μαζί της.
Γενικά οι τρεις σκηνές που οδήγησαν στα δύο παραπάνω ήταν σκηνές ανθολογίας για το Lost:
Η κουβέντα Τζούλιετ / Σώγιερ δίπλα στο υποβρύχιο, η κουβέντα Σώγιερ / Ορατίου για τα 3 χρόνια και η συνάντηση Σώγιερ με τους 3 που επέστρεψαν.
Όσον αφορά στη Τζούλιετ, χαίρομαι που πλέον έχει αναπόσπαστη θέση ανάμεσα στα πρόσωπα-κλειδιά της σειράς. Από την αρχή κάτι μου έλεγε πως δεν ήταν τόσο κακιά όσο φαινόταν και για αυτό την πήγαινα από τα πρώτα επεισόδια της 3ης περιόδου. Ίσως τελικά να είναι και ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στη σειρά.
Επίσης, μπορεί τα ταξίδια στο χρόνο να είναι κάτι επιστημονικά τραβηγμένο, αλλά: Με τρελαίνει η αφήγηση της ιστορίας του νησιού μέσα από τα μάτια των ίδιων των πρωταγωνιστών της σειράς και όχι μέσω κάποιων απλών flashbacks. Και από ό,τι καταλαβαίνω, στα επόμενα επεισόδια έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμα πράγματα για το νησί, τη Dharma κτλ.[/SPOILER]
Το άγαλμα που έδειξε στην αρχή του επεισοδίου τι είναι ακριβώς, ξερουμε?
Θυμησου ενα τεραστιο ποδι αγαλματος που δειχνει σε παλιοτερο επεισοδιο.Ε το αγαλμα ειναι αυτο που λειπει. :Ρ
Α ναι, σωστός!
Καλά ρε, που τα θυμάστε όλα? Με τρομάζετε:-s
Αυτος ο Ορατιος και οι υπολοιποι της Νταρμα δεν σκοτωθηκαν απο τον Μπεν?Ειχε δειξει παλαιοτερα οτι ειχαν ριξει κατι σαν χημικες ουσιες και ο Μπεν φορουσε μασκα.Κανονικα με ολους αυτους δε θα επρεπε να ειναι και ο Μπεν?Ενω με τον Σογιερ,Ορατιο κτλ.Μηπως ο Μπεν ειναι σαν το Ριτσαρντ “αθανατος” ας πουμε?Μπορει να ειναι εκτος νησιου αλλα και την κοκκινομαλλα την γκομενα την εδειξε.
Στην εποχη που βρισκονται ο Μπεν δεν εχει παει ακομα στο νησι.