Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

[SPOILER]Πρεπει να εχουμε υπ οψην μας οτι αφου βρικοντε σχεδον ολοι στα 70s τοτε η νταρμα και “Οι αλλοι” ξερουν πως καποια στιγμη στο μελλον θα πεσει το αεροπλανο τους και τουσ περιμενουν.

Νομιζω το οτι εινια στο παρελθον φαιρνει τα πανω κατω στη πλοκη και ειναι λιγο μπερδεμα…

Ομως οπως εχουμ δει εχουν πει ψεμματα στη νταρμα οτι εχουν πεσει απο αεροπλανο και κανουν ταξιδια στο χρονο αρα μπορει να μην ειχαν μαθει ποτε την αληθεια…το σιγουρο ειναι οτι τωρα που ειναι στο παρελθον θα φυγουν πριν ερθει ο μπεν γιατι 1)Οπως ειδαμε ο μολιεσ επεσε το αεροπλανο ο μπεν δεν το περιμενε (βεβαια μπορει και να προσποιουταν καθως ηταν ο μονος απο την νταρμα που επεζησε) και 2)Ο μπεν σκοτωνει ολους απο την νταρμα αρα αν ηταν ακομα εκει οι ηρωες μας θα ειχαν πεθανει.

Οταν μπλεκοντε ταξιδια στο παρελθον τοτε το παρον και το μελλον μπλεκοντε πολυ…

Υ.Γ: Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι ρολο μπορει να εχει ο κριστιαν ο πατερας του τζακ?[/SPOILER]

Αυτός ο Οράτιος κάτι με θυμίζει…

Aυτος που εφτιαχνε τη καλυβα του Jacob ειναι, σε ενα οραμα του Λοκ

Και επισης αυτος που εφερε τον Μπεν στο νησι μεζι με τον πατερα του…
Horace-Mathematician(Αν θυμαμαι καλα…)

aaaahh ther you go! :slight_smile:

Ο Μπεν δεν είπε ότι γεννήθηκε στο νησί ? Επίσης, για τον τυπά με το eyeliner, όπου τον έχω δει (σειρές/ταινίες) έτσι είναι.

Ε εντάξει ρε συ αυτή η σκηή δεν ξεχνιέται εύκολα!:wink:

Έτσι!πες τα!
τον έχω δει στις Ανεξιχνίαστες Υποθέσεις και είναι ακριβώς έτσι!οπότε δε νομίζω ότι είναι θέμα eyeliner!:smiley:

• Lost City . Είναι λατίνος ο τύπος. Tα φρύδια κάνουν σκιά στα μάτια :slight_smile:

χαχα!για αυτό τον αγαπάμε!
Οπότε το θέμα με το eyeliner έκλεισε εδώ!Κομμένα τα σχόλια για τον Ρίτσαρντ!:smiley:

δηλαδη ο σωγιερ κ καλα μπερδευτηκε κ αυτος και νομιζε φορουσε eyeliner.δν νομιζω αλλα επισης δν νομιζω οτι κ eyeliner ν αφοραει σημαντικο δεν ειναι!

Το season finale θα έχει τίτλο… “The Incident”!
Καταλάβαμε όλοι που θα αναφέρεται ε; :D:D:D
(πώρωση!)

Α, ρε κόζυ…Να μην ηρεμήσουμε καθόλου δλδ??:p:p:D

Αν ξέρεις όλους τους τίτλους επεισοδίων μέχρι το φινάλε, πόστερέ τους plz!!:slight_smile:

Στις διαταγές σας:

5.09: Namaste
5.10: He’s Our You
5.11: Whatever Happened, Happened
5.12: Dead Is Dead
5.13: Some Like It Hoth (δεν είναι λάθος, Hoth)
5.14: The Variable
5.15: Follow The Leader
5.16/17: The Incident

:smiley:

Merci, mod!!!:smiley:

Το Namaste θυμάστε ότι ήταν η welcome επιγραφή της dharma προς όσους έρχονταν να δουλέψουν στο νησί, ε?

Και εκεί εμφανίζετε ο Luke και πέρνει ως padawan τoν Lock μιας και είναι ο chosen one!:lol::lol::lol:

Now playing: The Gaslight Anthem - Wooderson
via FoxyTunes

Αρχικά είχε πει ψέμματα.Αργότερα σε μια σκηνή με τον Λοκ το είχε αναιρέσει.Δε γεννηθηκε στο Νησί. Πήγε εκεί αργότερα με τον πατέρα του =)

Επειδη εχω σκαλωσει τωρα και δεν μου ερχεται για πες μια…

Βασικα το εχει αναφερει ο Κινεζος στα orientation films,αλλα ισως ο Κοζυ να εννοει και το incident που αναφερουν σχεδον ολες οι θεωριες οτι θα συμβει και ισως στο μελλον:wink:
Παντως η δικια μου προβλεψη(οχι για το ινσιντεντ γενικα) ειναι οτι καπου στα τελη της 5ης σεζον θα δειξουν ενα γεγονος που εχουμε δει να συμβαινει,απλα τωρα να συμβαινει διαφορετικα(για να μας βαλουν στο τρυπακι των παρραληλων πραγματικοτητων και του παραλληλου συμπαν κ ετσι…8)

Thanks

PS tyler πολυ μου αρεσει το νεο αβαταρ σου!