Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Ή ειναι η Κλαιρ ή κανας ξεχασμενος καμεραμαν.

εγώ προσωπικά βλέπω μια μπρατσωμένη σάρλοτ εκεί πέρα

ιδέα. γιατί ο μπεν, η σαν και ο φρανκ βρίσκονται στο 2007 ενώ ο σαγιντ, ο τζακ, η κέητ και ο χέρλυ πήγαν στον 1977?

μπορεί να είναι βλακεία αυτό, αλλά ο μπεν σίγουρα δε μπορούσε να πάει στο 1977 γιατί βρισκόταν ήδη εκεί. δεν αποκλείω να ήταν και η σαν ήδη στο νησί παλιά γιατί ο πατέρας της είναι λίγο μυστήριος. για τον φρανκ δε μου ρχεται κάτι σχετικό όμως. επίσης, ο λοκ μου κάνει για jacob, ειδικά όσο περνάει ο καιρός.

[SPOILER]Υποτιθεται ομως οτι ο Μπεν δεν μπορουσε να ξανα γυρισει στο νησι…

Επισης και μια δικια μου ιδεα που μπορει να εινια κ χαζη βεβαια…Οι περισσοτεροι πρωταγονιστες ειναι στο 1977 τωρα.αυτο σημαινει πως οταν πηραν την πρωτη τους πτηση που επεσε (κυκλος 1 επισοδειο 1) ειχαν ηδη παει στο νησι χρονια πριν.
Οτι κανεις στο παρελθον επηρεαζει πολυ το μελλον αρα μπορει η πρωτη τους πτηση να μην ηταν τυχαια…[/SPOILER]

Spoiler Bruvah

τα γραφικα πτωσης του αεροπλανου στο τελευταιο ηταν αισχος.
καλυτερα να επαιζαν λιγο Crysis για γραφικα ζουγκλας.

[SPOILER]Ο Τζακ, η Κειτ και ο Σαγιντ βρισκονται στο '77 επειδη κατα την πτωση του αεροπλανου επεσαν στο νησι.
Αν θυμασται ο Μπεν, ο Λυπιδης, η Σαν και ολοι οι υπολοιποι προσγηωθηκαν στο διπλανο νησι.

Η θεωρια μου ειναι οτι οι λαμψεις, οι εναλλαγες εποχων, γινοταν μονο στο νησι, οποτε ετσι εξηγειται το μπερδεμα…

Τι λετε;[/SPOILER]

]καλη σκεψη αλλα αν θυμασαι στον 4ο κυκλο οταν ειχαν μπει στο ελικοπτερο που οδηγουσε ο λιπυδης και ηταν μεσα ο τζακ η κειτ και ο χερλι (ο σωγιερ πηδηξε) σε καποια φαση πηγαν να γυρισουν στο νησι και αυτο εξαφανιστηκε και δεν το εβρισκαν.Δεν υπηρχε τιποτα εκει που ηταν το νησι ουτε το διπλανο νησι υπηρχε αρα μας εχουν δωσει να καταλαβουμε οτι και το διπλανο κανει ταξιδια στο χρονο…
Δηλαδη επιστρεψαμε στο μπερδεμα παλι!

δε νομίζω να στέκει αυτό ρε. εξάλλου η λάμψη που οδήγησε τους 4 στο 77 γιατί δεν έγινε αντιληπτή απ τους υπόλοιπους?

Σε μενα απευθυνεσαι νομιζω.κοιτα αν τα πραγματα ειναι οπως τα ειπε η κοπελια τοτε εχουν πεσει σε αντιφαση…δν γινεται οταν εξαφανιζεται το κυριως νησι να εξαφανιζεται και το αλλο(δλδ να κανουν μαζι ταξιδια στο χρονο) κ το δευτερο νησι να βρισκεται παντα στο τωρα…ισως πρεπει να περιμενουμε κανα δυο επισοδεια ακομα μπας και μας δωσουν κανενα στοιχειο…απλα αν ισχυει αυτο που ειπε η κοπελια,με τα τωρινα δεδομανα ειναι παραλογο…

Παντως πιστευω οτι ολο το πρηξιμο μεχρι τωρα με το μυστηριο και το “λαου λαου” αξιζε για το κρεσεντο αυτης της σεζον !
Καθε episode και κολημα

Ε καλα υπαρχουν κ καλυτεροι κυκλοι αλλα καλος εινια ως τωρα κ αυτος…

[SPOILER]Nαι, δε λεω . απλα σε αυτον εξηγουνται σιγα σιγα πολλα πραγματα και ξεκαρφωτα που μας ειχαν πεταξει μεχρι τωρα…

ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ !!! Τοχα καημο :P[/SPOILER]

Μα δεν εχει εξηγησει ακομα τι ειναι ακριβως αυτο!ξερουμε μονο οτι υπηρχε ενα αγαλμα εκει…

Ε δες τις αναλυσεις στο youtube :wink:

Τι αναλυσεις?

[SIZE=“4”]Εδώ[/SIZE] οι αναλύσεις :slight_smile:

thanks man :wink:

Χωρις να ειναι τρομερο το καινουργιο ηταν αρκετα αποκαλυπτικο.

Σιγα μην εχει πεθανει ο μπεν…

Καθε φορα ειναι και πιο πορωτικα τα επεισοδια…Αντε να δουμε τι θα γινει οταν βρεθει ο Τζιν με τη Σαν…!Πολυ το χαρηκα που ο Σωγιερ την ειπε στον Τζακ!!!