Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Επισοδειαρα…Απλα…
Τελευταια σκηνη…8O8O8O

ΓΕΝΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:

[SPOILER]Το να πεθανει καποιος απο τους losties που εχουν παει στο 1977 δεν ειναι λιγο αδυνατον?

Σκεφτειτε οτι αν πεθανει πχ ο Σωγιερ το 1977 αυτο σημαινει οτι δεν επρεπε να ηταν στην πτηση 815 της oceanic(Κυκλος 1 επισοδειο 1)…αυτο ειναι ενα απο τα παραδοξα απο τα ταξιδια πισω στο χρονο οτι δηλαδη καποια πραγματα δεν αλλαζουν…βεβαια μολις σκεφτηκα οτι και να πεθανει πχ ο σωγιερ το 1977 στον υπολοιπο πραγματικο κοσμο του 1977 θα γεννηθει κανονικα ο σωγιερ…οποτε…φαυλος κυκλος?

καμια ιδεα?[/SPOILER]

Κλασικά όπως σε κάθε επεισόδιο μένεις με το στόμα ανοιχτό…
ωραία τον σκότωσε, δεν πιστεύω να ζει, δεν παίζει και το λοστ να είναι.Εκτός αν είναι ο Wolverine οπότε εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά.

να βάλεις spoiler…:wink:

Διαφορετικα Timelines…:–:--
Οσο για το μικρουλη,νομιζω πως πεθανε…
Και ΝΑΙ εντελει ο Ben μπορει να πεθανει εστω και σε ενα παραλληλο συμπαν!:lol::lol:

εξηγησε τι εννοεις ακριβως με το διαφορετικα timelines αν θες…

Ο Σαγίντ είναι τρου.

[SPOILER]Νταξει ολο το ζουμι ηταν το τελος και οτι μαθαμε τι συνεβη στον Σαγιντ,αλλα δεν μαθαμε ακριβως τι ρολο βαραει η νιντζαγουμαν.Εγω πιστευω οτι ειναι βαλτη του Γουιντμορ,αλλα χωρις να ξερει τι ακριβως παιζει.

Το τελος το χα μαθει πριν δω το επεισοδιο γαμωτο,μαλακια,εχασα την :|:|:| αντιδραση.

Αν ο Μπεν δεν πεθανε(οπως δεν ειχε πεθανει ο Λοκ οταν τον πυροβολησε ο Μπεν),τοτε θα μας πει πολλα για το αν οτι ελεγε ο Φαραντεη ειναι σωστο.Και θα μας μπερδεψει ακομα περισσοτερο.
Α,Φαραντεη ειπα.Που’ναι αυτος ρε σεις?[/SPOILER]

[SPOILER]Καλουλι ηταν το επεισοδιο, καταλαθος διαβασα το σποιλερακι του κηπερ πριν το δω οποτε το περιμενα και γω, αλλα νταξει. Δεν πρεπει να’χει πεθανει ο Λαηνους (ακομα και παιδι με φρικαρει το κερατο :-s)
γιατι δεν θα επρεπε να υπηρχε τιποτα τοτε… αντε να εξηγησω τι εννοω… :?:?

Ετσι οπως εχω αντιληφθει το ολο χωροχρονικο πατιρντί αμα παιχτει κατι στο παρελθον, αυτομάτως θα επρεπε να αλλαξουν ολες οι βερσιον (ναι ακομα εχω ενα κολλημα με το ποιος ειναι η οριτζιναλ βερσιον των πρωταγωνιστων) των εμπλεκομενων. Δηλαδη αν πεθανε ο Λαηνους στα 12 πχ, δεν θα υπηρχε καποιος να καταστρεψει τη Νταρμα, δεν θα εστελνε κανεις τον Ηθαν (που μπαη δε γουεη δεν δενει χρονικα) στους Λοστιζ, κανεις τον Γκουντγουιν στους επιζησαντες της ουρας. Κανεις δεν θα μετακινουσε το νησι, κανεις δεν θα ερχονταν με το φρεητερ να σκοτωσει τον Μπεν Λαηνους (duh!?) και λογικα ο Γουιτμορ θα ηταν ακομη King of the castle. Απο τη στιγμη που “πεθανε” ο Μπενακης (ροκινχαχα) δεν θα επρεπε να παψουν να υπαρχουν ΟΛΟΙ στο νησι?

Δεν ξερω :frowning:
Θελω επεισοδιο με Λοκ και Φαραντεη γκαμωτεν!
[/SPOILER]

Τον Φαραντέυη πότε τον είδαμε τελευταία φορά και που εξαφανίστηκε?

Λοιπον μια ιδεα…Μπορει οντως να πεθανε ο μπεν και στο μελλον να συνεχιζε να εμφανιζοταν οπως πχ ο λοκ που πεθανε στο στον πραγματικο κοσμο αλλα στο νησι εισαι ζωντανος…μηπωσ απο τα 12 του ο μπεν ειναι κ officialy dead?

http://www.timelooptheory.com/the_timeline.html

Τσεκαρε εδω…Καπως ετσι το σκεφτομαι…
Μη ξεχνατε οτι την 1η φορα που πηγε ο Ριτσαρντ στον Ben ηταν αγροικος εν ετη 1974 ενω σε αυτο το timeline (αν υποθεσουμε οτι ειναι διαφορετικο,που για μενα ειναι σχεδον σιγουρο)ο Ριτσαρντ ειναι "σενιος"απτο 1956 που τον βρηκε ο Λοκ αλλα και οταν μπουκαρε στη Νταρμα…
Και το πιο σημαντικο,2007 εκει που η Σαν και ο Λιπιδης βρισκουν τον Κριστιαν,υπαρχουν σηματα της Νταρμα στα σπιτακια κατι που σημαινει πιστευω πως σε αυτο το timeline ο Μπεν ποτε δεν εκανε το Purge και γιαυτο πιστευω πως πεθανε απτον Σαιντ…
Τωρα οσο αφορα στο time-travelling,απο το ενα timeline στο αλλο,υποθετω οτι θα μπορουν να υπαρξουν 2 ιδια ατομα…Οπως υπηρχαν και 2 Σογιερ στο νησι οταν γεναγε η Κλαιρ…
Αυτο το λεω γιατι πιστευω πως προφανως θα υπαρχει ο μεγιστος χαρακτηρας που λεγεται Μπεν,ακομα και αν πεθανε στα 12 του…:smiley:
Παρανοια??Αυτο ειναι το Ομως to LOST γαμω!!!
Οσο για σενα mrwhat… μη βλεπεις τα spoiler ρε!!Αμα ειναι δε ξαναγραφω πριν δουμε ολοι το episode…
ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ SPOILER!!!
Αυτα…

ρε δεν ειπα πως φταις εσυ, απλα εκανες κουοτ μια θεωρια του κλαιγβοηαντκατικατι και νομιζα θα ειχε να κανει με αυτο (μετα βεβαια καταλαβα πως η θεωρια αυτη εμπνευστηκε μετα το επεισοδιο, πραμα που δεν ηταν τοσο φανερο εξαρχης)

All is good ομως ε :slight_smile:

Ναι ρε συ το καταλαβα οτι δεν με κατηγορησες…:stuck_out_tongue:
Απλα μου τη δινει να κανω σποιλερ ακομα και αν δεν το θελω.Και ηταν κριμα ενας TRUE lost fan να ηξερε το τελος του επισοδειου…:lol:

Keeper21 δλδ λες οτι

Ο θανατος του μικρου μπεν εχει να κανει σχεση με το οτι η Σαν και ο Λυπιδης βρισκονται στον πραγματικο χρονο?Ενδιαφερον…θα μελετησω το λινκ που μου εστειλες ποιο μετα.πολυ μπερδεμα το γα@@@νο το λοστ…

Υπαρχει καμια συνεντευξη απο τους σεναριογραφους τωρα απο το 2009?μονο 2 ντοκιμαντερ εχω που μιλανε αυτοι οι δυο…

Keeper21 διαβασα την θεωρια του timeline.

Πολυ καλη και πιστευω εχει πεσει μεσα σε πολλα εκτος απο καποιες λεπτομερειες.

Αλλα οπως λεει και μεσα στη ιδια την θεωρια only time will tell :wink:

Thnx για το link παντως

Είδα επιτέλους τα επόμενα. (αν και έχω μείνει πίσω δύο (?) επεισοδια…):smiley:
-Το “The Life and Death of Jeremy Bentham” ήταν όλα τα λεφτα. Οσο πάει και γίνεται πιο ενδιαφέρον.

• Τα timelines σου καίνε τον εγκέφαλο λίγο, αλλά αυτή είναι η μαγεία του Lost :stuck_out_tongue:
  • Είμαι η μόνη που της σπάει τα νεύρα ο “international house of pancakes” Χερλυ? :-s

Οι ατάκες του Σώγιερ είναι κορυφή. “thank you Lord!!!” …“I take that back”

Στη σκηνή όπου έχουν μπει ολοι στο αεροπλάνο υπάρχουν πολλές αντιστοιχίες με την πρώτη πτήση. (σαφώς κι εγινε επίτηδες, αφού η Χοκινγκ τους είπε να αναπαραστησουν την πρωτη πτήση όσο το δυνατόν καλύτερα.)
π.χ
-Ο Σαγίντ ήταν υπο κράτηση όπως η Κεϊτ στην πρώτη πτηση
-ο Χέρλυ κρατούσε μια κιθάρα, όπως αντιστοιχα είχε κάνει ο Τσαρλυ
-Ο Μπεν άργησε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο όπως είχε γινει με τον Χιουγκο
-και το προφανές, ο Τζακ που συνόδευει το φέρετρο και στη μια και στην αλλη πτήση (μπρρρρ)

Εγω διαβασα παλι την TimeLoop Theory και δεν γινεται να τα εξηγουσει καλυτερα…επισης οι σεναριογραφοι ειναι λογικο να λενε πως καποιοι εχουν φτασει κοντα στην αποκαλυψη της ολης ιστοριας απλα, γιατι αν παραδεχοντουσαν οτι καποιος την εχει βρει ολη την ιστορια τοτε δεν θα ειχε νοημα να βλεπουμε αλλο λοστ…παντως keeper21 αυτο ο jason Hunter που εβγαλε την θεωρια η πολυ καμενος ειναι η πολυ εξυπνος!

μενει να δουμε αν τα πραγματα θα εξελισονται συμφωνα με την θεωρια τωρα…

Καλή φάση που επιτέλους κάποια πράγματα γίνονται όπως πρέπει:

Ο “Think” Σογιερ να κάνει τα κουμάντα και ο όλιγον ξενέρωτος “React” Τζακ να κάθεται αμμέτοχος στον πάγκο. Τώρα βέβαια εκεί στη φωτιά όλο και κάποια Λόλα θα σώσει όπως ο Καρνεισον για να δικαιολογήσει τη συμμετοχή του αλλα η ουσία είναι ότι οι ατάκες του Σώγιερ είναι όλα τα λεφτά και είμαστε χαλαρά μαζί του. Το “Ωραία δεν είναι να μην έχεις ευθύνες, Γιατρέ?” ή το "Είδαμε τι κατάληξη είχε την τελευταία φορά που έκανες κουμάντο!"είναι κορυφή

όσο πάει και ξενερώνω γμτ.

so say we all! :stuck_out_tongue:

Frac you !

Στη Caprica σου εσυ