Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Ίσως το καλύτερο επεισόδιο τησ σεζόν…Επεισόδιο χαρακτήρων (επιτέλους, χτύπησε ευαίσθητες χορδές), απαντήσεις σε 2 πολύ σημαντικά θέματα και μία σκηνή στο τέλος όλα τα λεφτά…Για περισσότερα όταν το δείτε και άλλοι και ανάψει η συζήτηση…Cozy με πρόλαβες…:frowning:

Το επεισόδιο δεν μου άρεσε μόνο και μόνο γιατί είχε την Kate παραπάνω από το κανονικό.
Ότι σημαντικά ερωτήματα απαντήθηκαν συμφωνώ.
Επίσης μου άρεσε η άρνηση του Jack να βοηθήσει τον Ben, και δεν μου άρεσε που ο Σόγιερ έχει γίνει τόσο καλός…

Now playing: Iron Maiden - The evil that men do
via FoxyTunes

κοζυ τι εγινε ρε? ακομα 6 ειναι η ωρα. :stuck_out_tongue: Εγω τωρα θα το δω, παααμε!

Αυτο παιδες…
Ειχε πεσει σε αυτο τον τομεα αλλα το τελευταιο ηταν δυναμη μεγαλη!:smiley:

:roll: Ασ’τα, δεν είχα τι άλλο να κάνω σήμερα και δε κρατήθηκα :stuck_out_tongue:

Παω να το δω κι εγω σε λιγο.

Παρα πολυ καλο επεισοδιο και επιτελους επεσε λιγο φως στο τουνελ. :smiley:

Η καλυβα του Τζεικομπ δεν ηταν αυτη που πηγε τον Μπεν για να κανει τα μαγικα του ο Ριτσαρντ?
Επισης ο Μπεν οταν ξυπνησε και ειδε το Λοκ μου φανηκε οτι τρομαξε. Αρα οταν τον σκοτωνε δεν γνωριζε οτι θα ξαναζωντανευε στο νησι και ουτε τον σκοτωσε βαση καποιου γενικοτερου σχεδιου για να τους γυρισει ολους πισω, ε? Χοχο, την πατησε!

[SPOILER]Ο ναος ειναι νομιζω,οχι η καλυβα του Τζεηκομπ.
Αρκετα καλο επεισοδιο.

Μαλακες οταν ο Ριτσαρντ κραταει τον Μπεν και παει να ανοιξει την πορτα με την πλατη,ετσι οπως στεκεται και σηκωνει το κεφαλι προς τα πανω,νομιζα θα διακτινιστει ξερω γω.[/SPOILER]

[SPOILER]Και εγώ πιστεύω πως ήταν η καλύβα του Τζέικομπ αυτή…Όντως ο Μπεν έμοιαζε έκπληκτος…Αρχίζει επίσης να γίνεται ξεκάθαρο για ποιο λόγο κάθε Lostie γύρισε στο νησί και αυτό είναι προσωπικές επιδιώξεις και όχι κοινός σκοπός κάτι που δίνει βαρύτητα στους χαρακτήρες και πως το νησί τους άλλαξε…Δεν περίμενα η Kate να είχε γυρίσει για την Claire και ουσιαστικα για το καλό του Άαρων…Όπως έγινε και με Sayid…Θυμηθείτε την φράση του Μπεν στον Sayid ότι γεννήθηκε δολοφόνος…Τυχαία η επιλογή του να γίνει ο “εκτελεστής” του??

Το επόμενο επεισόδιο…

Ντάξει μπορώ να φύγω ήσυχος απο αυτήν την ζωή μετά απο αυτό…Προμηνύεται ΧΑΜΟΣ!!!BEN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SPOILER]

Ρε σεις ξαναδειτε την σκηνη,εχει κατι χοντρες πετρες ο τοιχος,δεν μου μοιαζει και πολυ για καλυβα αυτο.
Και στο τρεηλερ του επομενου,ο Μπεν μαλλον στο εσωτερικο του ναου ειναι εκει που τον δειχνει με τον πυρσο.

Πολύ καλό επεισόδιο όντως. Ο διάλογος Χέρλι-Μάιλς απλά έπος :smiley:

Ο ναος ειναι ρε παιδια,ποια καλυβα??Φαινεται αρκετα καθαρα πιστευω.

Συμφωνω με θεριον.Κι εμενα σαν το ναο μου φανηκε.
Επισης ο τζακ εχει γινει μεγαλος μ****ας!

Το ζήτημα δεν είναι τι κτίσμα είναι αλλά ποιος είναι μέσα…δεν μας έχει πει κανείς ότι ο Τζεικομπ ζει στην καλύβα αποκλειστικα…εννοώντας ότι ο Ριτσαρντ στον Τζεικομπ πηγαινει το Μπεν…Το κτίσμα μοιάζει όντως με ναό

Είμαι μόλις στην 3η σεζον γι αυτό δε διαβάζω τπτ από τις προηγούμενες σελίδες…έχω πάθει το μπακακάο της αρκούδας και αναρωτιέμαι…έλεος ρε πούστη μου is there anything what it seems to be???δλδ πόσο θα παίξουν με το μυαλό μου ακόμα???

Χο χο, κάτσε να δεις την τελευταία σκηνή της 3ης περιόδου και θα τρέξεις στον ψυχίατρο :smiley:

χαχαχα
ακριβως το ιδιο πραγμα ειπα και γω…!!!
ευτυχως ομως γιατι θα ξενερωνα ασχημα…
κατα τα αλλα αλλο ενα σουπερ επεισοδιακι…

Πολύ χαίρομαι π υπάρχει thread για το Lost. Τώρα το πέτυχα έντελως τυχαία:D Α, και δν νομίζω να έχετε αμφιβολία για το ποιος είναι ο αγαπημένος μ χαρακτήρας, ε;:stuck_out_tongue:

Γαμημενες εργασιες!

Ερχεται μαραθωνιος αυριο με λοστ, himym, house, μπηκε και bsg σ04 στο τορρεντι και αρχιζω μπιγκ μπανγκ θεορη.

ρωρ

Καηλα μοντ φακιν ΟΝ!

Σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο:

Φαντάζομαι ότι λογικά στο Ναό ο Ρίτσαρντ θα κάνει κάποια μαγκιά με το Smoke monster. Για να λέει πως μετά ο Μπεν δε θα θυμάται τι έγινε, αλλά και αν θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι το Smoke monster “επεμβαίνει” για να διορθώσει “λάθη” στη ροή των πραγμάτων… κάτι θα παιχτεί. Και είχαμε δει πως τους συνεργάτες της Ρουσώ, εκεί τους είχε “φάει”.
Χαμός 8)