[SPOILER]Ο μπουλης που μιλαει στον Μαιλς στο βανακι ειναι αυτος που στο τελος του προηγουμενου μαζι με την μπατσινα κανουν το πραξικοπημα.Και κανει και την ερωτηση για τη σκια του αγαλματος.Αρα τελικα εκανα λαθος σε αυτο που νομιζα,δεν ειναι βαλτοι του Γουιντμορ.
Το επεισοδιο ηταν γαματο.Κι επιτελους,Φαραντεη ιζ μπακ.
Α,και κατι ασχετο,η Κεητ και ο Τζακ ειναι οι πιο εκνευριστικοι/βαρετοι χαρακτηρες της σειρας πια,ανετα.[/SPOILER]
Όπως και να 'χει: Το δίδυμο Μάιλς / Χέρλυ ήταν ΕΠΟΣ!
Οι σεναριογράφοι είναι μέσα στο μυαλό μου ε
Έλεγα πως αν μπορούσα να ταξιδέψω στο παρελθόν, θα πήγαινα στο '60 και θα ηχογραφούσα όλους τους δίσκους των Floyd και των Beatles. :lol:
Ε, κάτι αντίστοιχο σκέφτηκε και ο δικός μας
Εντωμεταξύ όταν είδα το τίτλο του επεισοδίου, έμεινα λίγο. και λέω, τι σχέση έχει ο Hoth με το Lost??:-k:-k…φαντάστηκα τον Lock με τίποτα lightsaber:lol::lol:
Ο Jack εχει καταντησει οντως πολυ σπαστικος ρολος, η Kate νταξει κιαυτη δεν παει πισω αλλα πρεπει να εχει η σειρα και μια ομορφη ετσι για γλαστρα:p.
Αντιθετα δεν θα ελεγα το ιδιο για το ρολο της Juliet που εχει αρχισει και μου γινεται πολυ συμπαθητικη,
Αυτοι που πεταξαν τον Μαιλσ εξω απο το αυτοκινητο υποθετω πως ειναι βαλτοι η του ριτσαρντ η του μπεν εξω απο το νησι,
Επιτελους ειδαμε και λιγο Φαραντει,
Ο Mails me ton Hugo κανουν πολυ καλο διδυμο.
Πολυ αργα το πανε το πραγμα,ο κυκλος εχει καταντησει σκωτσεζικο ντουζ και ελπιζω σε συνταρακτικο φιναλε μονο.Βεβαια δεν ξεχνω τον μεσο ηλιθιο Αμερικανο,στον οποιο κατα κυριο λόγο απευθυνεται η σειρα,ο οποιος θελει να του δειχνουν ακομα και τα αυτονοητα.
Ωωωωωωωωωραιος…
Ισως το χειροτερο επισοδειο του κυκλου για μενα…
Πολλη προφανης η επιστροφη Νταν και οσο για διδυμα και λοιπα,πραγματικα πιστευω οτι στα μονο 19-20 επισοδεια που μενουν δε χρειαζεται να σπαταλανε επισοδειο για να λεει μαλακιες ο Χερλυ στο φορτηγο…
Πολλη ασχημη σκηνη για λοστ,με το Χοντρο να λεει οτι να ναι τελειως,επρεπε ο “Ναμαστε” να τον αφησει με τους others να χεστει λιγο να δουμε αν θα συνεχισει να το ξεφτιλιζει το θεμα…:lol:
Δε λεω φανμποηδες-φανμποηδες αλλα οταν σε αρχιζει ετσι η προτελευταια μειωμενησαιζον περιμενεις κατι καλυτερο απο μια σειρα σαν το λοστ και οχι μονο ενα συγκλονιστικο φιναλε(το οποιο ειμαι 100% σιγουρος οτι θα εχουμε!:D)
Ισως βεβαια να εχω επηρεαστει και απο τελος 3η σαιζον Γκαλακτικα που μολις ειδα και “ταξιδεψα” τελειως!8)και ψιλοκραζω την αγαπη…
[SPOILER]Γενικά λένε πως στα τρία τελευταία επεισόδια που έρχονται, γίνεται χαμός, με δύο θανάτους, ο ένας εκ των οποίων βασικού χαρακτήρα! :-s
Γενικότερα, ξέρω πως οι σεναριογράφοι ήθελαν να κάνουν 5 περιόδους, αλλά το ABC τους πίεσε για 6. Οπότε είναι λογικό στο αρχικό πλάνο να έπρεπε να μπουν διάφορα filler.
Αν θέλετε το δικό μου σχόλιο, μου αρέσει που η 5η σεζόν έχει τη δική της λογική, η οποία μάλιστα είναι αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες, αν εξαιρέσουμε κάποιες αναφορές / πισωγυρίσματα στις 2 πρώτες σεζόν. Μου αρέσει και το σκηνικό “εποχής”, το ότι πλέον βλέπουμε την ιστορία του νησιού και το ότι φέτος έχουμε πάρει διάφορες απαντήσεις σε παλιά ερωτήματα.
Τέλος, με την εξέλιξη που έχει η 5η περίοδος, δεν έχουμε κανένα υπονοούμενο για το πως θα εξελιχθεί η 6η και αυτό είναι επίσης ενδιαφέρον.[/SPOILER]
[SPOILER]Γενικά λένε πως στα τρία τελευταία επεισόδια που έρχονται, γίνεται χαμός, με δύο θανάτους, ο ένας εκ των οποίων βασικού χαρακτήρα! :-s
Γενικότερα, ξέρω πως οι σεναριογράφοι ήθελαν να κάνουν 5 περιόδους, αλλά το ABC τους πίεσε για 6. Οπότε είναι λογικό στο αρχικό πλάνο να έπρεπε να μπουν διάφορα filler.
Αν θέλετε το δικό μου σχόλιο, μου αρέσει που η 5η σεζόν έχει τη δική της λογική, η οποία μάλιστα είναι αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες, αν εξαιρέσουμε κάποιες αναφορές / πισωγυρίσματα στις 2 πρώτες σεζόν. Μου αρέσει και το σκηνικό “εποχής”, το ότι πλέον βλέπουμε την ιστορία του νησιού και το ότι φέτος έχουμε πάρει διάφορες απαντήσεις σε παλιά ερωτήματα.
Τέλος, με την εξέλιξη που έχει η 5η περίοδος, δεν έχουμε κανένα υπονοούμενο για το πως θα εξελιχθεί η 6η και αυτό είναι επίσης ενδιαφέρον.[/SPOILER]
[SPOILER]Πάντως η 5η σεζόν για μένα είναι η καλύτερη μέχρι τώρα. Αν και το προηγούμενο επεισόδιο ήταν λίγο προβλεπόμενο. Πιστεύω ότι το incident σχετίζεται με επαφή των δύο Miles, του Miles ως μωρού και του Miles από το μέλλον. Θυμηθείτε και την ταραχή του Namaste στο orientation της ορχιδέας όταν τα δύο κουνέλια βρέθηκαν μαζί. Eν τω μεταξύ κάπου διάβασα ότι στα επεισόδια που έρχονται θα δούμε τον Ααρών στο μέλλον. Και ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα δούμε μέρος της ιστορίας του καπνού, σαν φλάσμπακ.
Υ.Γ.: Μακάρι αυτός που θα ψοφίσει να είναι ο Ben. :D[/SPOILER]
Ρε παιδιά σήμερα θα έβγαινε ένα επεισόδιο που το διαφήμιζαν ως οι ιστορία των Oceanic 6 from a new perspective και είναι σαν τα επεισόδια στην αρχή κάθε σεζόν που ουσιαστικά είναι περιλήψεις…αυτό έπαιξε στην Αμερική…το έχει βρει κανένας σε torrent και αν όχι ξέρουμε το γιατι?