Τσεκάρετε…αυτό βγήκε μετά το episode 13 την προηγούμενη πέμπτη…
Και γω έψαχνα το σημερινό recap αλλά δεν το βρήκα πουθενά.
tylerdurden με κατέστρεψες. Τώρα ποιός περιμένει μια εβδομάδα; Οεο; Πάλι τα επεισόδια που χουμε ήδη δει θα βλέπουμε και θα ξαναβλέπουμε για να μας περάσει το σύνδρομο στέρησης. Και φαίνεται επεισοδιάρα.
Υ.Γ.: άσχετο αλλά πόσο πολύ να βαριέμαι για νά χω πάρει αμπάριζα τα θέματα και να ποστάρω στις 4:30 το πρωί…
ΡΕ!
Γαμιεται το ABC, ντηλαταρανε το προφαηλ του Smolesuik, του θεουλα με τα ρηκαπς στο ΥouTube.
Προφανως γνωριζε την αληθεια 8)
Δε μπορείς να ξέρεις. Αφού πήγαν στο νησί κάποια στιγμή, τότε κι αυτοί πιθανώς να μπορούν να ταξιδεύουν πέρα δόθε στο χρόνο. Κοινώς, μπορούν να στηρίζουν, όποιον έχασε το νησί στη μάχη Ντάρμα-Γουϊντμορ-Μπεν…
Δυστυχως η ευτυχως δε τον εκοψε το abc αλλα αλλοι recapers λεγοντας οτι τους εκλεβε αυτουσια κομματια απτα βλογκ τους…
Εγω που το χα ψαξει νομιζω οτι αυτοι τον κοψαν αλλα δε παιρνω και ορκο…
Που το δες για abc εσυ?
Δεν ειδα, υπεθεσα
My bad, αλλα μετα τις πουστιες της Warner στο youtube πηγε κατευθειαν εκει το μυαλο μου…
Δεν το’ξερα αυτο που λες, ελεος γαμωτο.
Να’δινε τα κρεντιτς τουλαχιστον ο μαλακας, τα χαιρομουν τα βιντς του
Αυτο βασικα…Ηταν και μαλακια του…Ελπιζω να τα βρουνε μωρε και στη τελικη γιατι οχι να μη συνεργαζονται και να βγαζουν ολοι ενα γαμηστερο recap?Κατεβασα και το χθεσινο το σπεσιαλ θα το βαλω τωρα να δω τι παιζει…
Ο Τζέικομπ με αξίωσε να προλάβω το season finale, αφού μπαίνω στρατό στις 18! :D:yahoo:
Παντως εγω που ειδα το ρικαπ δεν ελεγε πολλα.Καλο ηταν σαν περιληψη αλλα μεχρι εκει…
Και εγω το είδα…Ένα συμπαθητικό συμμάζεμα όλων αυτων που αφορούν τις ζωές των Oceanic 6 απο την ώρα που φεύγουν μέχρι την ώρα που γυρίζουν…Αν έχετε καιρό να κάνετε recap τις προηγούμενες σεζόν καλό θα σας κάνει…
To special story of the oceanic 6 λετε?
τι είναι το recap? το 5-00?
Ναι
Νομιζω απλα the story of the oceanic 6 ονομαστηκε το ρικαπ.Το 5-00 δεν ξερω τι ειναι…
Ειδε κανενας το σημερινο?δεν το εχω δει ακομα αλλα φαινεται να ειναι σαν τα επισοδεια που εχουν πολυ δραση…δλδ ενα απο τα καλυτερα του κυκλου.γνωμες??
Το ειδα!Βαριεμαι να κανω αναλυση αλλα δε με τρελανε κιολας.Μετριο.
[SPOILER]Φακ,παει ο Ντανιελακος μας μαλλον.
Πολυ καλο το επεισοδιο,αρκετες εξελιξεις και προμηνυεται τρελο φιναλε.
Το οτι ο Γουιντμορ ειναι ο πατερας του Φαραντεη το ψιλοπεριμενα παντως.
Λογικα στο επομενο επεισοδιο θα δειξει τι συμβαινει στους υπολοιπους που βρισκονται στον κανονικο χρονο και στο τελευταιο με το “Incident”,που τωρα μαθαμε τι ειναι,θα γινει της πουτανας
[/SPOILER]
γαμωτο! δεν κρατηθηκα και ανοιξα το σποιλερ αλλα προλαβα να δω μονο τις 4 πρωτες λεξεις πριν το ξανακλεισω και
αντε να κατεβει να δω και το επεισοδιο…
Tι, βγήκε κι άλλο επεισόδιο? πάλι πίσω έχω μείνει
Χτες είδα μέχρι το Some Like It Hoth.
1.Τι μυστηριο τρένο αυτός ο Μπεν. Δεν ξέρεις πότε έννοει αυτά που λέει, και πότε όχι. Ο πιο απρόβλεπτος και αινιγματικός χαρακτηρας του Λοστ.
2.Ημουν σίγουρη πως ο Σαίντ δεν σκότωσε τελικά τον Μπεν,δεδομένου οτι η ιστορία δεν αλλάζει κι αφού αν είχε συμβεί αυτό τίποτα απ’όσα έγιναν μετά δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. (π.χ. αν ο Μπεν ήταν νεκρός, δε θα γινόταν η “εκκαθάριση”, ούτε θα υπήρχε η όλη ιστορία με τους losties κτλ.)
3. Τώρα που ξαναβρήκαμε τον Φάραντεη, φαντάζομαι θα δώσει πολλές εξηγησεις στα επόμενα επεισοδια σχετικά με τα timelines και όλα τα τρελλά.
4. Θα μας πει κανείς επιτέλους τι κρυβεται στη σκιά του αγάλματος? :-s
5. Εφόσον το monster είναι ο κριτής, όσους “έφαγε” στο παρελθόν το έκανε,γιατί έκρινε ότι δεν είχαν θέση πάνω στο νησί, ή γιατί εκεινη τη συγκεκριμμένη χρονική στιγμή έπρεπε να βγουν απ’τη μέση?
Το επομενο βγαινει την τεταρτη που μας ερχεται στην αμερικη.αν απομενουν 2 επισοδεια για το τελος του 5ου κυκλου αυτο σημαινει οτι το τελευταιο δεν θα ειναι διπλο ετσι?
Το σημερινο ειχε περισσοτερη δραση αλλα ενταξει δν με τρελανε κιολας.ας ελπισουμε το τελευταιο επισοδειο να ειναι ακομα καλυτερο απο το τελευταιο διπλο επισοδειο του 3ου κυκλου!
[SPOILER]Κριμα γαμω, περιμενα η θανατο Ντανιελ ή Ντεσμοντ.
Τον καργιολη των Ροζιτσκι/Τροτσκι/Πιροσκι/Πωστονλενε ποτε θα τον θανατωσουν, μα τη παναγια για σφαλιαρες ειναι ο υπερβολας απο τη πρωτη φορα που τον ειδαμε. Σφηνοπ**τσα κανονικη.
Αρχικα λες πως παμε για αναθεωρηση των παντων σε σχεση με το τγε σικ μονολογο του Ντανιελ περι We are the world/We are the children , αλλα εκει που παει να τα μπαλωσει ερχεται η λοουνλη ρεηντζερ μανα του και του τη φυτευει.
Κρατω μια πισινη για το αν οντως παει τη μεγαλη βολτα ο Ντανιελ, μιας που ισως σφαλει περι “we CAN die”, δεν ξερεις πια τι να περιμενεις.
Ειδαμε και Ελ Τζακο να παιρνει τα ηνια μια φορα, παπαρια δηλαδη εκανε, αλλα νταξει λεμε τωρα, δινουμε ερπλεη στον ομορφουλη.
Εκει που σπαζομαι ενιαι με τον Μαηλς, γιατι να κανει χαλαστρα?
Προβλεψεις μπολικες δεν μπορω να κανω, και μου φαινεται πως οι σεναριογραφοι το πανε για κυνικο τελειωμα σε φαση, δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Σιτ μπακ αντ γκοου γουιθ δε φλοου
Αληθειες Ριτσαρντ θελω τωρα :|[/SPOILER]