Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Το τελευταιο θα ειναι διπλο.Μενουν τα
Follow the Leader και
The Incident (1),The Incident (2) που θα προβληθουν ως ενα.

[SPOILER]ο ντάνιελ μάλλον ψόφησε. η μάνα του τον έστειλε στο νησί γνωρίζοντας ότι θα πεθάνει, άρα στο παρελθόν είχε συμβεί αυτό που είδαμε σήμερα με αυτήν να πυροβολεί πισώπλατα έναν τύπο (btw, δε μπορούσε να την ρίξει σε κάνα χέρι?) που πριν ξεψυχήσει της είπε ότι ειναι ο γιος της και αυτή το θυμόταν. το ερώτημα είναι, γιατί τον άφησε να πάει στο νησί? η απάντηση είναι πως μάλλον δεν ήθελε ν αλλάξει η ροή της ιστορίας, δλδ ήθελε να φτάσουμε εδώ που είμαστε στο παροντικό “τώρα”. τώρα, είναι με τον μπεν, είναι με τον τσαρλς, δεν είναι με κανέναν, ιδέα δεν έχω.

αυτή τη σκηνή με τον φυσικό στην υπόγα το χαμε ξαναδεί σε ένα απ τα πολλα timeshifts. επίσης θυμάμαι και τη σκηνή με τον φάραντεη να βλέπει στην τιβί το κουφάρι του αεροπλάνου αλλά δε θυμάμαι πότε το χουμε ξαναδεί.

τι κάνουν ο λοκ κ ο μπεν άραγε?[/SPOILER]

Συνεχιζει να με ξενερωνει η εξελιξη και απλα ελπιζω σε συγκλονιστικο jaw dropping φιναλε μπας και στρωσει η κατασταση.Κατα τ αλλα καλο το επεισοδιο σε σχεση παντα με αρκετα απ τα προηγουμενα,που οι σεναριογραφοι ξοδευαν 5λεπτα σε στιχομυθιες του τυπου,“τζακ φερε μου καφε-αμεσως αγαπη μου-ναι ομως δεν εχεις μαγειρεψει ακομα κατι-πρεπει να σκεφτουμε τι θα γινει-(βαθεια αναπνοη κανα 3 λεπτο)”.

Εχω την εντυπωση πως πολυ σημαντικο στο σημερινο ειναι αυτο που λεει ο ντανιελ “this is our present”.Δηλαδη, ολα αυτα που βλεπαμε για 4 σεζον ηταν το “μελλον” τους…

[SPOILER]Πολύ μ’άρεσε το σημερινό, συγκινήθηκα και με τον Ντανιελάκο… όχι μόνο στο τέλος, γενικά :cry:
Μάθαμε και αρκετά πραγματάκια

Όντως λογικά ψοφάει ο Ντάνιελ (:() και η μάνα του το ήξερε, μιας και λέει έξω απ’το νοσοκομείο στον Γουίντμορ: “μη μου μιλάς εμένα για θυσία Τσαρλς… έπρεπε να στείλω τον γιο μου στο νησί ξέροντας πολύ καλά ότι…” - και εκεί τη διακόπτει για να μας αποκαλύψει ότι είναι και δικός του γιόκας

[Τη σκηνή που ο Φάραντεη βλέπει στην τιβί το αεροπλάνο πρέπει να την είχαμε δει αρκετά παλιά νομίζω, όταν μας ήταν ακόμα νέος χαρακτήρας :-k]

Πάντως, επειδή βλέπω μερικοί ξενερώνουν… δεν είναι λογικό όλο αυτό; Δηλαδή, φτάνοντας προς το τέλος της η ιστορία, δεν πρέπει να τη μαζέψουν κάπως και να την κλείσουν; Έχουμε περάσει τη φάση που μας πετούσαν όλα τα άκυρα που μπλέκαν τα πράγματα και μας έκαναν να μένουμε έτσι -->:-s[/SPOILER]

[SPOILER]

Κρατάω αυτό που είπε ο thodoris.Αν είναι έτσι τότε ο Daniel δεν πεθένει, αλλιώς δεν θα μπορεί να είναι στο μέλλον του, σωστά?
Επίσης και να μην είναι έτσι, πάλι δεν μπορεί να πεθάνει γιατί πάλι δεν θα μπορούσαμε να τον δούμε στην κανονική του εποχή.(μπορεί και να το έχασα εδώ δεν ξέρω…:p)
Κρίμα πάντως αν σκοτώθηκε.Επίσης χαίρομαι και εγώ που έχει λιγότερο Lock.Δεν ξέρω είναι χαρακτήρας που αντιπαθώ.
Ακόμα όταν είδα τον Desmond στο νοσοκομείο και την μητέρα του Daniel να λέει συγγνώμη στην Pen είπα όχι, αν τον σκοτώσουν η σειρά τον πέρνει και γέρνει.Αφήστε κάτω τον Σκωτσέζο ρεεεεεεεεεεεε
Η σειρά όσο πάει και γίνετε καλύτερη.Και πιστεύω πως και η τελευταία χρονιά θα είναι αρκετά δυνατή.[/SPOILER]

Now playing: Equilibrium - Widars Hallen
via FoxyTunes

Μάλλον μόνο εμένα έχει ενθουσιάσει η ιδέα (γύρω από την οποία υποθέτω πως εξεληχθεί το φινάλε) πως:

Μπορούν οι Losties να αλλάξουν το μέλλον και να μην πέσουν ποτέ στο νησί, ξεχνώντας τα όλα!!! 8O

[spoiler]Και να δεχτει η Κεητ παλι φυλακες κλπ?

Χλωμη αποφαση.[/spoiler]

Δήλωση για το τέλος:

Evangeline Lilly:
She explain that the season finale is a shock. When she read the script she couldn’t believe it. The season ends with something strange and new. It is the most interesting twist in the show that has ever happened and she’ll be a part of it.

:roll:

[SIZE=2]Lost ,ταοισμός και κβαντομηχανική[/SIZE]

λάθος. δεν έχετε κατανοήσει ακόμα πλήρως το timetravel. ξέχνα σε ποια χρονική στιγμή έζησαν το κάθε τι οι χαρακτήρες, σημασία για αυτούς έχει η σειρά με την οποία το ζουν. 4 σεζόν βλέπαμε το παρελθόν τους και τώρα βλέπουμε το παρόν τους. για το μέλλον τους περίμενε τα επόμενα επεισόδια :wink:

Δηλαδη αυτο που λες εσυ ειναι στανταρ σωστο και οχι καποια αποψη των αλλων.Επειδη εσυ το χεις κατανοησει το time travel,στο εξηγησε καλα η δασκαλα.

δε βγάζω άκρη με τη σύνταξή σου αλλά αν κατάλαβα στο περίπου τι γράφεις, απλά έγραψα το πώς αντιλαμβάνομαι το timetravel και δίνω εξήγηση γιατί θεωρώ ότι αυτό που αντιλαμβάνομαι, το οποίο δεν είναι κάτι που άκουσα από κάπου (δασκάλα;;), είναι το σωστό. Εδώ είμαι για να ακούω εμπεριστατωμένες ιδέες και να αλλάξω γνώμη ίσως, και όχι για να ακούω εξυπνάδες από άτομα που ούτε καν ξέρω.

Εισαι τσακαλι,δε λεω.

Λεγοντας “λαθος,δεν εχετε κατανοησει ακομα το timetravel” δεν το παιζεις εξυπνος δηλαδη.

όχι, δε με βλέπεις όταν το λέω, δε με ξέρεις, αρκετά το κούρασες, ως εδώ.

Οκ,το παιξες εξυπνος και ξερολας,σε ειρωνευτηκα,δεν καταλαβες τη συνταξη μου,τσατιστηκες γιατι το εκανα ενω δεν σε ξερω,παμε παρακατω.

Μια πολύ γνωστή κριτικός στην Αμερική έγραψε:

Look for another game-changing finale. Based on the rumors we’re hearing about what happens, you may find yourself wondering how they could still even do the same show after this.

:roll:

Γνώμη μου:

Νομίζω πως με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, το τέλος θα έχει να κάνει με αυτό που έγραψα προηγουμένως: Θα κάνουν το Incident και θα “σβήσουν” την πτώση του αεροπλάνου… :-s

η αλήθεια είναι πως μας έχουν προετοιμάσει γι αυτό τα λεγόμενα του φαραντευ

Βέβαια, από τη στιγμή που το έχει αναφέρει ο Νταν, είναι κάπως προφανές για να είναι αυτό η μεγάλη ανατροπή… Ίσως να γίνει μαζί με κάτι άλλο; Who knows… δε θα αργήσουμε να μάθουμε!

Σκέψη, Αμα γίνουν αυτά που λέει ο κοζι, που σύμφωνα με τον φαραντέη θα γίνουν σε 4 ώρες, σωστά (:wink: τότε πρέπει να γίνουν μέχρι και το τέλος της σειζον δηλαδή άλλα 2 επεισόδια σωστά (:wink:

Αλλίως πρέπει να το τραβήξουν για άλλη μια σείζον, σωστά (;), αλλά 4 ώρες πραγμάτικες σε άλλα10 επεισόδια τουλάχστον ; μπά…

Θα γίνει όμως το εξής, Θα γίνει αυτο που λέει ο κόζι, και στην επομενη σείζον θα μας λένε και δείχνουνε όλα αυτα που βλέπαμε στις πρώτες σείζον, δηλάδη το παρελθόν τους και πως συνδέονται όλοι αυτοι και οι ιστορίες τους κ.α. και μήπως τελικα έχουν σχέση ή θα βρεθουνε και πάλι υπο άλλες συνθήκες,όπως ας πούμε στο τρελάδικο ο χοντρος με την άλλη που την καθαρισε ο Μαίκλ στην καταπακτη ; Γίατι ο Σόγερ συνάντησε τον μπαμπα του Τζάκ ; Γιατι η Κατε βοηθησέ την γκόμενα του Σογερ ; Ο Τσάρλι υπάρχει ;
Δήλαδη η σύνέχεια του καθενός, μετα την προσγέιωση στο Λ.Α. έφοσον βέβαια ολα αυτα που βλεπουμε, τα έσβησε τελικα ο Φαραντέυ με την καταστροφη του νησιού με την βόμβα υδρογόνου σε 4 ώρες μετα το τέλος του επεισοδίου.

Ότι νάναι πάντως άμα δεν συμπληρώσουν τα κενα και τα question marks θα τα πάρω άσχημα.

Συμφωνεί κανείς ή λέω μαλακίες ;

Υ.Γ. Μήπως το όνομα φαραντέη δεν είναι τυχαίο, η εγγλέζικη προφορά της μάνας ; της Πέννυς ;;