Μα εγώ τα λέω αυτά για το τέλος της τωρινής σεζόν, όχι της 6ης! Αφού δεν έχουμε ιδέα πως και “πότε” (:D) θα είναι η 6η περίοδος.
Όπως και να’χει, ετοιμαστείτε για θάνατο ενός βασικού χαρακτήρα…
Μα εγώ τα λέω αυτά για το τέλος της τωρινής σεζόν, όχι της 6ης! Αφού δεν έχουμε ιδέα πως και “πότε” (:D) θα είναι η 6η περίοδος.
Όπως και να’χει, ετοιμαστείτε για θάνατο ενός βασικού χαρακτήρα…
Βασικού όταν λέμε, ενοούμε χαρακτήρα που παίζει ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής (Μπεν, Ντεσμοντ κ.α), ή “βασικού” σταρ αλλα στην πραγματικότητα κομπάρσου τύπου γιατρού ή Κειτ?
[SPOILER]Αμα σκοτωσουν τον Χερλυ τους γαμησα.
Ο βασικος χαρακτηρας που ΘΑ πεθανει δεν αποκλειεται να ναι και ο Ντανιελ ε.Δεν ξερουμε ακομα αν πεθανε,αρα ισως εννοουν αυτον.Ισως και οχι.[/SPOILER]
Λένε για θάνατο “τάξης” Τσάρλι. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Αισθάνομαι ότι θα είναι ένας εκ των Σαγίντ ή Τζούλιετ.
Μαλ…κία αμα γίνει αυτό…
ο σαγιντ btw που διάολο είναι
Οσοι ειδαν το σημερινο να πουν πως ηταν σε αυτους που δεν το εχουν δει ακομα!
ωχ πεμπτη, παω να κατεβασω!
Γιεα!
Eπιτελους ενα καλο επεισοδιο!!!Ωραιος χαμος γενικα,ο Λοκ παει να σκοτωσει τον Τζεηκομπ(!!!)παρεα με ολους τους Αλλους,οι αλλοι πανε να ανατιναξουν τη βομβα,οι αλλοι την κανουν με ελαφρα για τον εξω κοσμο.Προβλεπεται πανικ στο φιναλε…
[SPOILER]Ο Ντανιελ πεθανε τελικα.Κριμα.
Παρα πολυ καλο επεισοδιο,προβλεπεται τρελος χαμος.Αλλα τι παιζει με τη μπατσινα και τον Λυπιδη και τους περιεργους,δεν ξερουμε ακομα τι ρολο βαρανε στην ιστορια αυτοι.Περιμενα στο σημερινο να μαθουμε,αλλα μαλλον θα τα δουμε ολα στο φιναλε.
Μηπως τελικα ο Τζεηκομπ ειναι ο Λοκ?Ο Μπεν ειπε ξεκαθαρα dead is dead.Μηπως o Τζεηκομπ ειναι ο Λοκ του μελλοντος και εχει “παγιδευτει” σε μια κατασταση μεταξυ ζωης και θανατου(ναι ξερω παει πολυ,αλλα λοστ ειναι)και ο Τζον το χει καταλαβει(του το ειπε το νησι κι ετσι) και θελει να βγαλει τον εαυτο του απο τη μιζερια?Εξαλλου ο Τζεηκομπ του ειχε πει Help me,ακομα δεν μαθαμε τι εννοουσε με αυτο.
Απλα σκεφτομαι και γραφω,μη δινετε σημασια.Εκτος αν συμφωνειτε.
[/SPOILER]
Hellooo! Πείτε!
Οντως καλο το σημερινο επισοδειο και πιστευω οτι μας εδωσε να καταλαβουμε πως στο τελος θα γινει χαμος…
Οσοι το δειτε με ελληνικους υποτιτλους,προσεξτε τη μεταφραση στο 30:02
:lol::lol::lol:
Το νταμπλ της ΑΕΚ εε??
Θεριό πολύ μπροστα οι σκόρπιες σου σκέψεις…δεν μπορω να πω ότι είναι απίθανο να ισχύει αυτό που λες…μπραβο σου…Περιμένω και το φινάλε για ενδελεχή ανάλυση!
Τι να πω γαμω? Δεν εχω τιποτα να πω.
ΛΟΣΤ
α, ψεμματα
[SPOILER]Σαγιντ και Τζακ ουτε για μια στιγμη αναρωτηθηκαν πως στον πεοντα βρεθηκαν αρχαιοαιγυπτιακα σπηλαια/τουνελ κατω απο το νησι? Τους φανηκε απολυτως λογικο. Θα μου πεις αυτοι ταξιδευουν στο χρονο, αυτος θα τους πικρανει? Ανηγουεη. Προκειται για τιτανομεγαθηριο το επομενο διπλο.
Αντε να μαθουμε τιποτις για Τζεικομπ, αλλα εχω μια υποψια πως θαναι αφιερωμενο μεγαλο μερος στον Ρίχαρδο μας.[/SPOILER]
[SIZE=“4”]ΛΟΣΤ[/SIZE]
Πωωω τι επεισοδιαρα το σημερινο!
[SPOILER]Θεριε αυτο που ειπες στην αρχη μου φανηκε πολυ πιθανο σαν σεναριο. Αλλα τωρα που το σκεφτομαι o Τζεηκομπ υπηρχε στο νησι και πριν απο τη γεννηση του Λοκ(1956). Γινεται αναφορα σε αυτον οταν παει ο Λοκ στο 1954 (το σκηνικο που δινει στον ριτσαρντ την πυξιδα και του λεει οτι θα γεννηθει 2 χρονια μετα) και λεει οτι τον εστειλε ο Τζεηκομπ και ο Ριτσαρντ ηξερε τοτε τι εστι Τζεηκομπ. Αρα πωτς γενεν?
Θα ηθελα ομως να μαθω τι παιζει με Κλαιρ και μπαμπα Τζακ που τους εχουμε χασει εντελως…[/SPOILER]
Καλά, αυτό με τον μπαμπά και την Κλαιρ είναι το πιο spooky! Από κει που ο χαρακτήρας της ήταν ο πιο αδιάφορος εδώ και 25 seasons, τώρα μου πέσανε τ? αυτιά.
Δύο άνθρωποι πήγαν νεκροί στο νησί και ζωντάνεψαν. Ο μπαμπάς Τζακ και ο Λοκ. Πιθανότατα αυτοί είναι και οι μόνοι που μπορούν να βλέπουν τον Τζέηκομπ για αυτό και ο Λοκ αμφισβήτησε πως ο Μπεν τον έχει δει. Επίσης, αμφιβάλλω πως θα φάνε τον Τζέηκομπ. Νομίζω πως κάτι άλλο παίζει από πίσω και για αυτό ο Λοκ είπε αυτό το πράγμα στον Μπεν. Πιθανότατα παίζει μαζί του πλέον, μιας και αυτός έχει επιτέλους το πάνω χέρι…
Λετε να παιξει τπτ με Κλαιρ στο τελος? (μακαρι…:p)
Μαλλον ο Σαγιντ το κοβω να πεθαινει γιατι δεν εχει κ τπτ να δωσει σαν ρολος εδω που φτασαμε, ειναι λιγο στο περιθωριο αυτη τη σεζον.
Ο Μπεν εκει που γυρναει και κανει μια στον ριτσαρντ “γιατι νομιζεις οτι τον σκοτωσα?” :lol: τραγικος ο τυπος.
…Και η kate την ωρα που μπαινει κιαυτη στο sub αισθανεσαι μια ξενερα μεταξυ sawyer και juliet του τυπου “τι κανει αυτη εδωπερα τωρα ηρθε να μας ζαλισει τον ερωτα”:lol::lol:
Απο τα καλυτερα του κυκλου το επισοδειο