[SPOILER]Νομίζω πάμε για το πιο “τρελό” τελείωμα περιόδου. Πιο τρελό και από της 3ης. Ο Cuse είπε πως γίνεται κάτι με το οποίο τελειώνουν τα ταξίδια στο χρόνο, αλλά αλλάζει τελείως το “παιχνίδι”!
Τζούλιετ, Σώγιερ και Κέιτ πάνε να φύγουν, αλλά στο τρέιλερ του φινάλε τους δείχνει στο νησί, οπότε για κάποιο λόγο επιστρέφουν!
Ο Τζακ είναι πεπεισμένος πως πρέπει να ακολουθήσει τις συμβουλές του Ντάνιελ, αλλά κάτι μου λέει πως θα καταλήξει με την έκφραση του Λοκ όταν στο τέλος της 2ης σεζόν, δεν πάτησε τους αριθμούς…
Ξέρουμε από τα spoilers πως κάποιος θα πεθάνει, οπότε και να τα καταφέρει, τα πράγματα δε θα γίνουν ακριβώς όπως ήταν πριν πέσει το αεροπλάνο…
‘Lost’ co-creator Damon Lindelof explains The Numbers
[SPOILER]As far as those menacing digits, this is what Lindelof said:
“The Hanso Foundation that started the Dharma Initiative hired this guy Valenzetti to basically work on this equation to determine what was the probability of the world ending in the wake of the Cuban Missile Crisis. Valenzetti basically deduced that it was 100 percent within the next 27 years, so the Hanso Foundation started the Dharma Initiative in an effort to try to change the variables in the equation so that mankind wouldn’t wipe it itself out.”
This information, in more convoluted form, was leaked out via the online games rather than explained on the show itself, Lindelof said, because “That would be the worst thing ever. We have to make the show for the hard-core fans who care about the numbers, but we also have to make it for my mom, who just wants Sawyer to take his shirt off.”[/SPOILER]
[spoiler]Μήπως ο Λοκ εννοεί ότι πάει να σκοτώσει την ιδέα του Τζέηκομπ, και δεν υπάρχει Τζέηκομπ στην πραγματικότητα, παρά είναι ένα τρικ του Άλπερτ; Γιατί αλλιώς τί τους θέλει όλους αυτούς τους κομπάρσους μαζί του; Για αντιπερισπασμό να τραβήξουν την προσοχή του; Εγώ ποντάρω είτε σε αυτό είτε ότι όντως όταν ο Τζέηκομπ του είπε “Σώσε με” 2 σεζόν πριν να εννοούσε να τον σκοτώσει. Επίσης με ξενέρωσε που ξέρουμε ήδη τί θα είναι το Incident. Αν και ακόμα έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ αυτού που είπε ο Φάραντεϋ και της έκρηξης της βόμβας.
Aaaa και κάτι ακόμα: ο Ρίτσαρντ είπε ότι “τους είδα όλους να πεθαίνουν”. Αλλά είναι και 3 που είναι στο sub. Οπότε αλλάζει κάτι, ο Ρίτσαρντ είπε ψέμματα, ή απλά θα γίνει κάτι που θα επηρεάσει και το υποβρύχιο;[/spoiler]
Άντε πάμε για το φινάλε. (και μετά όταν θα προβάλλονται του χρόνου, θα μαι φαντάρος. Κλαψ Λυγμ).
Υπάρχει ένα βιντεάκι που εμένα μου το έδωσε φίλος μου, εννοώντας ότι δεν ξέρω ακριβώς που μπορείς να το βρεις στο net, που ονομάζεται Hanso exposed και μιλάει για την εξίσωση Valenzetti και ότι αυτοι οι αριθμοί νομίζω είναι οι λύσεις της εξίσωσης ή κάτι τέτοιo κ γενικά ο Ηanso λέει αρκετά σημαντικά πράγματα στο βιντεο και για την dharma…
Οριστε μια μεταφραση που εκανα στα γρηγορα ελπιζω να βοηθησει…
Η εταιρια hanso που δημιουργησε την Πρωτοβουλια dharma προσελαβε εναν τυπο,τον Valenzetti, για να εργαστει
πανω σε αυτη την εξισωση ετσι ωστε να διευκρινησει ποια ηταν η πιθανοτητα να καταστραφει ο κοσμος οταν αρχιζε
η Κουβανη Κριση Πυραυλων(?).Ο Valenzetti κατεληξε οτι αυτο θα γινοταν σιγουρα (100%) μεσα στα επομενα 27 χρονια,
και ετσι η εταιρια hanso ξεκινησε την Πρωτοβουλια dharma σε μια προσπαθεια να αλλαξει τις μεταβλητες στην
εξισωση ετσι ωστε ο κοσμος να μην καταστρεψει τον ιδιο του τον “εαυτο”.
Nα μην τα μαθαιναν τότε…Διαστροφή ρε παιδί μου, ελάχιστοι μου φαίνεται έχουν καταλάβει τι παρακολουθούν. Η ουσία της σειράς θα αποκαλυφθεί ολοκληρωτικά στο τέλος. Όποιος καθεται να μάθει παραπάνω πραγματα με το σκεπτικό ότι θα καταλάβει πλήρως τι παίζει, αναρωτιέμαι τι απολαμβάνει να βλέπει…
Δε συμφωνώ, από τη στιγμή που δεν ήταν spoilers που διέρρευσαν δεξιά κι αριστερά αλλά μέρος του ARG της πρώτης σεζόν, θα πρεπε να τα εντάξουν στην ιστορία του λοστ σταδιακά και σίγουρα όχι ν αναλωθούν σε ένα φινάλε σεζόν. Εκτός αυτού δε νομίζω να κάνω λάθος αλλά δεν είναι πολύ σωστό όσοι έπαιξαν και γενικά ασχολήθηκαν με το ARG να ξέρουν από το καλοκαίρι που τελείωσε η πρώτη σεζόν τί είναι τα νούμερα και όσοι δεν ασχολήθηκαν να χει τελειώσει η 5η σεζόν και να μην ξέρουν.
Αν και απ ότι διάβασα σε μια συνέντευξη του Michael Emerson για το τέλος της σεζόν"We have two kinds of huge shocks at the end of this one. Each one alone would be enough to keep an audience eating its own soul for the whole hiatus, but with two, I don’t know what you can do with that."
(δεν είναι ακριβώς σπόιλερ, είναι η άποψη του Emerson για το πώς θα αντιδράσουν οι θεατές στο τελευταίο επεισόδιο)
Επομένως υποθέτω πως απλά θα μαζεύουμε το σαγόνι μας από το πάτωμα.
Υ.Γ.: Στο βιντεάκι πάντως από πάνω, ο Hanso μοιάζει απελπιστικά με τον Faraday… Την είχα ξεχάσει αυτή την ομοιότητα.
Υ.Γ.2: Με αυτά και μ αυτά δεν μπορώ να περιμένω νά ρθει η Πέμπτη. Θα βγάλω όλη τη βδομάδα κάνοντας επανάληψη στη σεζόν μου φαίνεται.
Ετοιμαζομαι για το μεγαλυτερο season finale που εχει αντικρισει ποτε ο πλανητης…Τουλαχιστον αυτο περιμενω να δω και δεν εχω διαβασει σποιλερ…Ελπιζω να με δικαιωσει η αγαπημενη μου σειρα,γιατι ειχα φαει κατι ξενερες καπου στη μεση του 5ου κυκλου…ΛΟΣΤ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Αν δεν το’χετε δει πραγματικά μην ανοίξετε το spoiler
[SPOILER]Τα αναμενόμενα γίνανε
Δηλαδή καμιά μεγάλη ανατροπή και τέτοια που λέγανε, δεν είδαμε
Μ’έφαγε η απορία τι ήταν μέσα στο κωλοσεντούκι και μου αραδιάζουνε τον Locke ξέρω’γω…
O Jacob και γαμώ τους τύπους ήταν και τον φάγανε ρε @!#^!&( χωρίς να εκμυστηρευτεί τίποτα!
Πήγαν να ψοφήσουν άδοξα την ΘΕΑ την Μ**ΑΡΑ την ΥΠΕΡΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ Juliet αλλά αυτή είχε τελικά τον τελευταίο λόγο
Λογικά θα αποτύχει το Incident στον σκοπό του για να υπάρχει 6η season…
Ή θα πρέπει σ’αυτή να εξηγήσουν τα ανεξήγητα, π.χ. τι κάνει εκεί το άγαλμα
Κατάλαβε κανείς τι έγραφε πάνω στο υφαντό του Jacob στην 1η σκηνή; Κάτι ελληνικά ακαταλαβίστικα λέει, κάτι για θεούς και τέτοια.
Και μετά μου λέει ο άλλος ότι η σούπα το Prison Break είναι καλύτερο
ΡΕ ΑΠΕΛΑΣΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ
[/SPOILER]