Καλά με τσάτισε η Κέιτ!Τέλος πάντων ας επιλέξει ποιόν από τους 2 θέλει να ηρεμήσουμε κι εμείς!Βαρέθηκα να ασχολούμαι με τα ερωτικά της!Ας πάει με τον Τζακ…ο Σόγιερ της πέφτει πολύ καλός!:lol:
Τον καημένο τον Τσάρλι…ανησυχώ!Ως πότε θα γλιτώνει?
Βρήκα ποιο τραγούδι ακούει η Τζούλιετ και κουνάει ρυθμικά το κεφάλι!!
Petula Clark-“Downtown”…τι τέλειο!!!
Γαματη σκηνη! Και πολυ αισιοδοξο τραγουδι!
Ήμουν σίγουρος ότι θα το έψαχνες και θα το έβρισκες… 8)
[SIZE=“1”]Άσχετο: Το ίδιο είχα πάθει και εγώ με ένα από την ταινία Hostel (αυτό που ακούγεται μέσα στο club και χορεύουν οι τύπισσες από την Bratislava :-- )!
To έψαχνα μέρες (δεν υπάρχει στο soundtrack) και όταν τελικά το βρήκα, το άκουγα μια εβδομάδα μέρα νύχτα… :lol:[/SIZE]
Άσε κι εγώ έχω κολλήσει τώρα! 8)
Πάντως σκεφτόμουν για την Τζούλιετ ότι:
Αυτή τη στιγμή είναι ο “τραγικός” χαρακτήρας της σειράς. Υποψιάζομαι ότι ο Μπεν την διέταξε να πάει στην παραλία και να κάνει ό,τι κάνει με αντάλλαγμα να φύγει από το νησί που, όπως της είπε και ο Τζακ, είναι αυτό που θέλει απεγνωσμένα. (Βέβαια το πως θα την έπεισε ο Μπεν από τη στιγμή που καταστράφηκε το υποβρύχιο είναι λίγο μυστήριο). Από την άλλη, φαίνεται πως ψιλογουστάρει τον Τζακ και έχει τύψεις με το κάνει κάτι κακό για τους χαμένους. Δίλημμα…
Συνέχεια από το προηγούμενο…Από την άλλη βέβαια, οι χαμένοι (και συγκεκριμένα η Άννα Λουσιά) σκότωσαν τον Γκούντγουιν, ο οποίος από ό,τι είδαμε στο 3x16 τα είχε με τη Τζούλιετ. Οπότε λέτε η Τζούλιετ να θέλει να πάρει εκδίκηση; Έτσι κι αλλιώς δε νομίζω να ξέρει ποιος τον σκότωσε…Χμμμ…:-k
Αγαπημενο τραγουδακι μεχρι τωρα το Make your own kind of music της Mama Cass Elliot.Moυ ειχε κολλησει καποια στιγμη και το ακουγα συνεχεια!
Πωπω ναι, υπέροχο κι αυτό!!
Πολυ ωραιο το 2x18.
[SPOILER]Και επιβεβαιωθηκε αυτο που λεγαμε,οτι δηλαδη η Τζουλιετ μισει τον Μπεν.
Τωρα τα κουφα αυτα με τον Ρωσο που δεν πεθανε(τι παιζει εδω?) και την ουρανοκατεβατη που μιλαει ολες τις γλωσσες και μας ειπε οτι βρεθηκε το αεροπλανο και ειναι ολοι νεκροι το περιπλεκουν ακομα περισσοτερο το παιχνιδι…
Ο Τζακ παντως ειναι λιγο υποπτος στη συμπεριφορα του.Παιζει να εχει κανει και καμια αλλη συμφωνια με τον Μπεν.
Χαμος στο ισιωμα[/SPOILER]
Χα…όταν τα έλεγα εγώ…
[SPOILER]Η Τζούλι όντως κάνει άθελά της ό,τι κάνει. I knew it! 8)
- Πως είναι ζωντανός ο Ρώσος; Βασικά, οι άλλοι είχαν τσεκάρει ότι ήταν όντως νεκρός;
- Συμφωνώ ότι κάτι περίεργο παίζει με τον Τζακ. Ίσως τον έχει βάλει μαζί με τη Τζούλι ο Μπεν για να κάνουν κάτι με κάποιο αντάλλαγμα.
- Έχουμε να κάνουμε με τη θεωρία παράλληλου σύμπαντος τελικά; Ή μήπως η κοπελίτσα λέει βλακείες; Ή μήπως απλά τα ΜΜΕ είπαν πως βρέθηκε το αεροπλάνο και όλοι είναι νεκροί για να σταματήσει ο έξω κόσμος τις φωνές, θεωρίες κτλ;;;
- Γιατί είπε η Τζούλι πως θα τσεκάρει και την Κέιτ; Είναι η Κέιτ έγκυος;;;
Ποιος περιμένει άλλη μία βδομάδα τώρα…[/SPOILER]
Άντε ρε, ακόμα να το δείτε; :evil:
To ειδαμε,αλλα εγω εκαλυφθην απ οσα ειπατε εσυ και ο Θηριος!! Το τρειλερ του 19 παντως μας δειχνει οτι προκειται για Λοκ επεισοδιο(λεγεται οτι θα ειναι το πρωτο της σειρας ever που δεν θα εχει ουτε ενα flashback!),ενω καπου πηρε το ματι μου,οτι το 20 θα ειναι λενε flashback του Ben και θα αποκαλυπτει αρκετα.Θα δειξει και τους deGroot και ισως τον Alvar Hanso.Ολα αυτα βεβαια φημες,που ισως αποδειχθουν και ραδιο αρβυλα!Ο Τζακ πιστευω θα την κανει την μαλακια(αν δεν την εχει κανει ηδη),δεν νομιζω οτι θα παει ετσι(ως το καλοπαιδο) μεχρι το τελος…
Έτσι μπράβο!
Εγώ διάβασα ότι στο επεισόδιο του Μπεν θα δούμε και τον Jacob 8O
Kαλά τι να πω για το 18…Αρχικά πως στον κόρακα επέζησε ο άλλος??Καιρός είναι τώρα να ζωντανέυουν κι όλοι οι υπόλοιποι!Τι να πω,έμεινα!!8O
Ρε την καημένη τη Σαν!εχει 2 μήνες μπροστά της!ελπίζω να μην τη φάνε κι αυτή,είναι πολύ καλούλα!Καλά το τέλος ήταν απίστευτο!Ωραία,θεωρούνται όλοι νεκροί!Μια χαρά το πάμε!#-o
Στο τελος της 1ης season ειχαν βγει οι δημιουργοι του lost σε μια συνεντευξη και ειχαν αποριψει μερικες θεωριες που κυκλοφορουσαν τοτε εκ των οποιων ηταν και αυτη του να ειναι νεκροι.
Μου φαινετε εχουν χασει και οι ιδιοι την μπαλα.
Tι να πρωτοπει κανεις για το χθεσινο επεισοδιο…Εμενα παντως με πορωσε ασχημα!!!Και ο Τζακ και η Τζουλιετ απ οτι φαινεται εχουν τα μυστικα τους…Επιτελους ο Σωγερ παιρνει την εκδικηση του(τρομερη σκηνη…),η Ρουσσω ετοιμαζει κατι…εκρηκτικο,ο Λοκ πορευεται στον δικο του δρομο,οι ερωτησεις πληθαινουν.Καταραμενη σειρα…ποιος περιμενει αλλη μια βδομαδα παλι:p !!!
Ε εχει αρχισει να με εκνευριζει ρε.Οσο παει γινεται και πιο μπερδεμενο.
Τελικα ειναι νεκροι ή οχι?Ο Τζακ και η Τζουλιετ τελικα με ποιανου το μερος ειναι?Οι αλλοι γιατι κινουνται συνεχως?Η Ναομι τι ρολο βαραει?Το νησι τελικα ειναι νησι?
Δεν καταλαβαινω τιποτα.
Ούτε εγώ καταλαβαίνω!!το σίγουρο είναι ότι ο Ντέσμοντ κι ο Σαγίντ είναι θεοί κι ότι το τρίγωνο Τζακ-Κέιτ-Τζούλιετ με έχει εκνευρίσει απίστευτα!Πάντως τώρα συνδέεται κι ο Σώγιερ με το Λοκ…ενδιαφέρον!
Τελικά είναι νεκροί ή είναι στημένο??Έλεος!!!μένουν μόνο 3 επεισόδια!!
Άντε να δούμε μόνο ερωτηματικά αφήνει αυτή η σειρά…
Μενουν 3 επεισοδια?Χαχα.Μακαρι να κανω λαθος,αλλα απο οτι ξερω το Lost θα κανει 6 seasons!Oποτε θα αργησουμε να καταλαβουμε τι ακριβως συμβαινει.:?