[SPOILER]Ε μα πια ολοι γνωριζονται τελικα με τους γκομενους και τα σωγια συναμεταξυ τους απο παλια.
Χαρηκα στην πρωτη σκηνη που η Τζουλιετ ξαπλωσε χαμου την Κειτ με 2 κινησεις. Αχτι την ειχα.:lol:
Οσο για τον Λοκ προφανως πηγε μαζι τους μιας και δεν θελει οπως ολοι ξερουμε να φυγει απο το νησι.
Και προφανως αλλαξανε καταβλυσμο για να μην τους ξαναβρουνε.
Egw re paidia exw meinei akomi sto telos tou protou kyklou… Mipos ta exei kanenas apo esas ta epeisodia tou tritou kiklou??? Dn mporo na perimeno mexri to septebri pou tha arxisei kai exw skasei!!!
Εγω κατεβασα σημερα το ενατο επεισοδιο και εχω μερικες αποριες:
Σε ποιο επεισοδιο εδειξε οτι ο Σογιερ με την Κειτ ξεφυγαν και τους βοηθησε η αλλη η ξανθια?:-kΚαι ποιος ειναι ο τυπας μεσα στη βαρκα? Τον εχει ξαναδειξει?:-s
Τώρα για το επεισόδιο δε θυμάμαι αλλά το παιδί στη βάρκα είναι το αγόρι της Άλεξ…δεν τον έχει ξαναδείξει σε κάποιο επεισόδιο!
Εγώ χθες είδα το 16ο!Καλά πολύ μου την έσπασε ο Τζακ!!πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι???Και τέλος πάντων είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει ότι δεν πρέπει να εμπιστέυεται τους άλλους και κυρίως την Τζούλιετ?Έλεος πια!!Τελικά μόνο ο Σώγιερ και ο Σαγίντ αξίζουν!!
Δινονται ορισμενες απαντησεις σε αποριες που μας ειχαν δημιουργηθει απο τον πρωτο κυκλο.
Και επιτελους αρχιζει να εξηγει τι στο διαολο ειναι αυτη η Νταρμα και τι ρολο βαραει.
Δεν μας ειπαν ακομα γιατι απηγαγαν τα παιδια ομως…
Το τελος παντως τα σπασε!
Αμαν!!Ωραίο επεισόδιο πρέπει να είναι!!8O Άντε να μάθουμε τι απέγινε τελικά και ο Λοκ…τον χάσαμε!Άσχετο:τελικά η Νίκι κι ο άλλος παρέμειναν θαμμένοι???αηδία!!!
Λοιπον το 16ο επεισοδιακι. Εξαιρετικο, απο τα καλυτερα του 3ου κυκλου.
Χαρηκα εκει που η Τζουλιετ την ειπε χαλαρα σε Σαγιντ και Σωγιερ…:lol:
Ο Τζακ και η Κειτ ενω ξερουν οτι η Τζουλιετ εσυρε την Κειτ στην ζουγκλα συνεχιζουν να την κουβαλανε μαζι; Ελεος.
Αν και συμπαθω πολυ την Τζουλιετ παντως, στο τελος μας την εφερε…Δεν το περιμενα…8O
Αυτος ο Μπεν δεν εχει πολυ “ιντερνετ φρικ” φατσα;:lol:
Άσχετο - σχετικό με Julliet!
Έχει σωματάρα ή μου φαίνεται; :–
O Cozy σίγουρα θα συμφωνήσει μαζί μου, ειδικά ύστερα από μια συγκεκριμένη σκηνή του 3x16! :lol:
[SPOILER]- Η Nikki και ο άλλος ήλπιζα να μην πεθάνουν, γίνονται διάφορα κουλά, αλλά έχοντας περάσει οι μέρες θα ήταν αδύνατο να έχουν ζήσει. Εκτός κι αν έχει παιχτεί τίποτα περίεργο…:-k
Πολύ πιθανόν η Juliet να μείνει με τους “καλούς” όταν περάσει αυτή η μία εβδομάδα. Κατά βάση κι αυτή ‘καλή’ φαίνεται, αλλά αν τους παίξει και πάλι πουστιά, εεε είναι για σκότωμα.
Σχετικά με τις απορίες που λύνονται: Υπάρχουν ακόμα μερικά αναπάντητα ερωτήματα. Δηλαδή υποθέτουμε πως την Juliet την ήθελαν εκεί για να ‘γιατρεύει’ τις έγκυες. Υπάρχουν όντως αυτές οι ‘δυνάμεις’ στο νησί που αποτρέπουν τον κόσμο από το να 'χει καρκίνο; Λογικά ναι, αν θυμηθούμε εκείνη τη μαυρούλα (σόρι δε θυμάμαι όνομα) με τον παππούλη, αλλά ο Μπεν γιατί είχε όγκο; Και το βασικό ερώτημα: Ποιο ήταν το αντικείμενο της Ντάρμα;
O Τζακ σαν πολύ εμπιστοσύνη να δείχνει στη Τζούλιετ. Υποτίθεται γιατρός είναι αλλά τι είδους ένεση έκανε στην Κλερ ούτε που ρώτησε, να δει έστω τι είχε (μπας και καταλάβει ότι την αιμοραγία την προκάλεσαν οι άλλοι).[/SPOILER]
Πάντως τους “τιμώρησε ο θεός” με αυτά που κάνουν…ήθελαν να δημιουργήσουν μια κοινωνία αλλά δεν έκατσε!Γι αυτό τη φέρανε τη Τζούλιετ αλλά και πάλι δεν…Πάντως μεγάλος τσάτσος ο Μπεν!Κανέναν δεν αφήνει να φύγει!έλεος!
Μπαινουμε στην τελικη ευθεια της σεζον επιτελους.Πολυ δυνατο το επεισοδιακι,Ντεσμοντ φλασμπακ,καποια ερχεται ουρανοκατεβατη κυριολεκτικα,αλλα θα δειξει,το ποια ειναι!Η Κειτ ξαναπνιγει και το κουνελι με τον Σωγερ και ο Τζακ πεταει χαρταετο με την Τζουλιετ.Ο Τσαρλι την γλιτωνει φτηνα αλλη μια φορα.Καλα παμε.Ειπαν οι σεναριογραφοι στο τελος της σεζον θα χουμε τη λυση ενος μυστηριου της 1ης σεζον.(Το γιατι περπαταει ο Λοκ ισως?χμ…).Οψομεθα!
[SPOILER]
Αυτο το τριγωνακι Σωγιερ-Κειτ-Τζακ εχει αρχισει να μου την δινει. Δεν νομιζω οτι η σειρα αυτη χρειαζεται τετοιες χαζομαριτσες για να “ανεβει”, ισα ισα που αν ελειπαν θα ηταν καλυτερα.
Το σημαντικοτερο μυστηριο του γιατι λεει ο Ντεσμοντ “brotha” λυθηκε!
Απιστευτη η ατακα του Σωγιερ για το τραπεζι του πινκ-πονκ:
-“Αν δεν παιζουμε καθε 108 λεπτα θα ανατιναχθει το νησι.”
Ο Τσαρλι μεχρι ποτε θα την γλυτωνει; Κατι πρεπει να γινει, αλλιως καποια στιγμη θα πεθανει.
Αυτη στο τελος ειπε “Ντεσμοντ” μαλλον.:-k Και δεν ξερουμε κι αν πεθανε ή αν λιποθυμησε. [/SPOILER]
Είδα με τη μία χθες το 16 και το 17…σούπερ και τα δύο! Και ναι…η Τζούλι είναι μεγάλη θεά και…έχω από την έκφρασή της την αίσθηση πως έχει τύψεις για το ότι την έχει βάλει ο Μπεν να πάει στην παραλία και να κάνει κάποια πουστ…! Νομίζω πως στο τέλος θα τη φέρει στον Μπεν και όχι στους χαμένους. Επίσης νομίζω ότι και ο Τζακ κάτι κρύβει. Φάνηκε στο διάλογο που είχε με την Τζούλιετ όταν έφταναν στην παραλία.
Απογοητεύτηκα από την Κέιτ. Τελικά κλασσική γυναικούλα και αυτή [-X .
Πλέον πάντως ξέρουμε ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να προσεγγίσει το νησί. Κάπου είδα πως αυτή που έπεσε θα κάνει σε δύο επεισόδια μία αποκάλυψη για την πτήση των χαμένων!!