Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Παιζει και να ξενερωσα τη ζωη μου :expressionless:

[SPOILER]Δηλαδη τι? Θα μας το πανε πως ολη η σειρα ηταν το powerplay δυο (2) “θεων” που οπως φαινεται δεν μπορουν να αλληλοσκοτωθουν και η χρονια διαφωνια τους επρεπε καπως να ερθει σε ενα τελος? Αυτο μας λες? Με κανεις μια σεζον να ψαχνω δω και απο κει για επιστημονικες απαντησεις για χωροχρονικα ταξιδια, κομφουζια και λοιπα, και μου το γυρνας σαυτο?

ΜΑΡΕΣΕΙ!! 8)[/SPOILER]

:stuck_out_tongue: Αλλα νταξει, μαλακιουλα ηταν.

O Τζεηκομπ παιζει και στο Dexter,κι ελεγα που στο διαολο τον ξερω!
Ασχετο,συνεχιστε.

[SPOILER]# Η πλακα ειναι οτι εκανα τραγικα σεναρια οταν πρωτοειδα τον jacob.
Μου εμοιασε στην αρχη με τον charlie και χαρηκα γιατι ημουν σιγουρος οτι θα ξαναεπαιζε καποτε κατι μαυτον, αλλα μετα που τον ειδα πιο κοντα υπεθεσα οτι αφου μοιαζουν αρκετα ισως να ηταν ο Ααρων
Ακυρα ολα :lol::lol:

Στο θεμα μας τωρα, δε νομιζω οτι η αποκαλυπση του λοστ ειναι το σεναριο δυο θεοι προσπαθουν να σκοτωσουν ο ενας τον αλλο, κατι ανωτερο εχουν ετοιμασει…

#Το αγαλμα τι ρολο βαραει anyway? Μαθαμε αν υπαρχει θεος των αγυπτιων που να εχει τη μορφη του εν λογω αγαλματος?[/SPOILER]

Ρε μπόμπο… συμβολισμός είναι περισσότερο, καλό και κακό :stuck_out_tongue:

Για τον Ρατζίνσκυ: Από τη 2η σεζόν ξέρουμε πως αυτοκτόνησε μέσα στο hatch και άφησε το σημάδι με το αίμα. Οπότε δεν τον πήρε μαζί το τζιπ :stuck_out_tongue:

Επίσης, χαίρομαι που:

Η Τζούλιετ έχει τόσο μεγάλο ρεύμα. Και νόμιζα ότι ήμουν μόνος! Όχι να το παινευτώ, αλλά από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε μου είχε κάνει κλικ και πίστευα ότι θα έπαιζε σημαντικό ρόλο :smiley:

Εμένα μου έκανε και κάτι άλλο εντύπωση. Προσέξατε που ο Τζέικομπ με κάποιον τρόπο αγγιζε τους Losties? Καποιο ρόλο πρέπει να επαιξε αυτή η φυσική επαφή.

[SPOILER]επίσης λέει το “mind if I join you?”(και κάθεται με τον Τζέικομπ) που νομίζω είναι κλασική ατάκα Λοκ. μέχρι και το ύφος/κινήσεις των φρυδιών είναι α-λα-Λοκ. :-s

κατα τ’άλλα δεν τρελάθηκα, βαρέθηκα λίγο κιόλας…[/SPOILER]

Πόσοι απο εσάς, κάνατε έρευνα στο internet για το βιβλίο που διαβάζει ο jacob ?

Ναι κι εγω αυτο ειπα,οτι οι συναντησεις τους δεν ειχαν κανενα νοημα,και το μονο που γινοταν ηταν αυτο.Με τον Τζακ κανει και κοντινο εκει με την σοκολατα.

Αυτο γράφει το κρεμασμένο ύφασμα,

Σοί δέ θεοί τόσα δοίεν,όσα φρεσί σήσι μενοινάς (Οδύσσεια)

Όσα έδωσαν οι Θεοί, μπορούν να τα πάρουν πίσω.

Άρα ; Ο,τι γίνεται , γίνεται μετα την Οδύσσεια, κοντά στα 800πΧ, σωστά ;; ρε μπας και μας φέρουν καμια Ατλαντίδα και φρικάρουμε 8O:-s:?
Ο Άαρον μήπως είναι ο Jacob ? Είναι και ξανθός !!

ναι κ εγω αυτο σκεφτομαι…

[SPOILER]Δηλαδη ρε συ δεν ειναι σημαντικο απο μονο του το οτι ολοι αυτοι συναντησαν τον Τζεηκομπ σε ανυποπτη χρονικη στιγμη και εξαιτιας αυτων των συναντησεων δοθηκαν αφορμες για πολυ σημαντκα γεγονοτα στη σειρα,απο το γραμμα στον"Σωγιερ"μεχρι την επιστροφη στο νησι του Χερλι και του Σαιντ?Ουτε ειναι σημαντικο το οτι ο Τζεηκομπ δεν ειναι και τοσο “φυλακισμενος” οσο δειχνει,αλλα κινειται με ανεση εντος και εκτος νησιου?Προσωπικα βρηκα ολες τις πληροφοριες του επεισοδιου κατατοπιστικες.

Θα συμφωνησω με Κοζι οτι ο αλλος ειναι οοοολοι οι πεθαμενοι χαρακτηρες που εμφανιζονται κατα καιρους.
Επισης οι “μεταβλητες” του Φαραντεη μαλλον ειναι κατα καποιο τροπο λαθος,μια και τελικα what happened happened και δεν αλλαζει απ οτι φαινεται.
Η καλυβα και η σταχτη πρεπει ειναι ενα ειδος φυλακης για εναν απ τους 2(μου θυμισε σκηνικο δοξασιων οπου ενας κυκλος απο αλατι δεν επιτρεπει τα βαμπιρ και τα πνευματα να μπουν ή να βγουν).Οποιος ηταν παντως μεσα υποθετω πως χρησιμοποιησε την Κλαιρ για να ελευθερωθει,χαλωντας τη σταχτη σ ενα σημειο.(Ας μη ξεχναμε επισης οτι η καλυβα φτιαχτηκε επι Νταρμα εποχης ως γαμηστρωνας,αρα η φυλακιση εγινε μετα την εγκατασταση της Νταρμα.)

Θα παει εντελως αλλου η 6η σαιζον…[/SPOILER]

Κάποιος βλέπει Supernatural:roll::roll:.

Με αυτό το επεισόδιο μπορώ να πω ότι η σειρά ανέβασε επίπεδα. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι ο πραγματικός Locke είναι όντως Dead και δεν ξέρω τi αντίκτυπο θα έχει αυτό στην τελευταία Season. Πάντως αυτή τη στιγμή είναι στη λεπτή γραμμή που αναλόγως την εξέλιξη του θα βγει ή ένα από τα μεγαλύτερα έπη της μικρής οθόνης ή μούφα.

Η σκηνη που ο Jacob ακουμπαει τον locke ο οποιος μολις ειχε πεσει απο το παραθυρο σας εκανε κλικ?Μου φανηκε πως μολις τον αγγιξε του εδωσε ζωη…

SPOILEEERRRSSS.

Χε χε,οτι βλεπω,βλεπω!Αλλα η συγκεκριμμενη με το αλατι ιναι γνωστη λαϊκη δοξασια,σαν τα σκορδα κτλ…8)

Ναι το ξέρω απλά με το που το είπες μου ήρθε κατευθείαν αυτό στο μυαλό.

[SPOILER]Ο Σωγιερ ηδη εγραφε το γραμμα,η Κεητ ξαναεκλεψε(αντε εδω την εσωσε απο μια χοντρη κατσαδα),στους τσιντσαντσον ειπε να ζησετε,στον Τζακ εδωσε μια ΣΟΚΟΛΑΤΑ.
Το μονο που βλεπω εδω ειναι οτι τους ακουμπησε ολους.
Για τους υπολοιπους οντως δοθηκαν καποιες αφορμες,τον Χερλυ πιθανως να τον επεισε να παει στο νησι,αυτο το δεχομαι ως σημαντικο.Και η κιθαρα που του δινει μαλλον ειναι του Τσαρλι και θα παιξει ρολο.
Με τον Λοκ δεν ξερουμε τι παιχτηκε,ηξερε που ακριβως θα πεσει και ποτε παντως.Πιθανως και να τον ανεστησε(σικ) αλλα δεν το ξερουμε στανταρ.
Για τον Σαγιντ,σιγουρα ηταν στημενο οτι εγινε για να δολοφονηθει η γυναικα του.Αλλα αυτο δεν σας φαινεται περιεργο οτι οδηγησε στην εκμεταλλευση του Σαγιντ απο τον Μπεν?Αυτο δηλαδη δεν το ηξερε ο Τζεηκομπ?

Πιθανως ολα αυτα να ειναι σημαντικα,αλλα αυτη τη στιγμη δεν ξερουμε τιποτα.Αυτο λεω,οτι δεν ξερουμε που αποσκοπουσαν.Ουτε βλεπουμε να τους ζηταει να κανουν κατι ή να τους δινει κατι(με εξαιρεση τον Χερλυ).

Τεσπα,θα το ξαναδω σιγουρα μπας και αλλαξω γνωμη,αλλα δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα αυτο που γινεται.Και ισως αυτη η ακυρη τροπη των γεγονοτων να οφειλεται στο οτι οι σεναριογραφοι θελαν 5 σεζον,αλλα τους πιεσαν και για 6η.
[/SPOILER]

[spoiler]Πολύ καλό επεισόδιο αν και το τετράγωνο Κέητ Τζουλιετ Τζακ Σώγερ ήταν λίγο κουραστικό. Τίγκα στους συμβολισμούς το επεισόδιο. Πρώτη φορά που είδαμε στο τέλος το LOST με μαύρα γράμματα σε λευκό φόντο. Και από δω και μπρος ενώ μας απαντήθηκαν πάρα πολλά σχετικά με το τί έχει γίνει μέχρι τώρα, δεν έχουμε ιδέα για το τί πρόκειται να γίνει.

Πάντως δεν έχουμε δει ακόμα Walt, Ααρων (αν και γι αυτό κρατάω μια μικρή επιφύλλαξη) ενώ σίγουρα ο Μπερναρ με τη γυναίκα του παίζουν μεγάλο ρόλο[/spoiler]

Mήπως ο Άαρων αποδειχθεί το “παραθυράκι” του Jacob? Εχουν και οι δυο ονόματα Παλαιάς Διαθήκης…δεν ξέρω αν παίξει ρόλο, απλά μου ήρθε ο συνειρμός.

[SPOILER]!!! 8O και 'γω τα θεωρώ πιθανά αυτά, ειδικά το ότι ο Τζέικομπ είναι ο Άαρων, και λόγω ονομάτων, αλλά και επειδή θυμόμαστε την Κλαιρ με ύποπτο υφάκι στην καλύβα του Τζέικομπ-χωρίς τον Άαρων

για χαμένη Ατλαντίδα νομίζω είχε πει και ο Θέριον πριν κάποιο καιρό, αλλά λίγο βλακεία μου φαίνεται… ίσως απλά να το χρησιμοποίησαν για έμπνευση…[/SPOILER]