nai LAX legete to S06e01 twra den kserw an einai paraplanitiko alla pisteuw se authn tin sezon 8a mas pesi to sagoni…
(sorry gia ta greeklish)
Το αεροδρόμιο όπου πήγαινε…
Σωστά…μπερδευτηκα…
Επίσης έχουν κλείσει εμφανίσεις στη πρεμιέρα μάλλον όλων ήταν στην πτήση (Michael, Boone, Shannon, Eko κτλ)
Ξέρουμε άλλες ονομασίες επεισοδίων…??γιατί πολλές φορές οι τίτλοι λενε πολλά…όπως το episode dead is dead που θα κρινόταν ο Μπεν απο τον μαύρο καπνό και τελικά ο τίτλος παρόλο που ήταν αντίθετος με τα όσα συνέβαιναν και την παρουσία του Λοκ εν τελει αποδείχθηκε προφητικός με τα όσα μάθαμε για τον Esau και πως βρήκε το παραθυράκι για να σκοτώσει τον Τζέικομπ…
Όχι δεν έχουν κυκλοφορήσει άλλοι τίτλοι… αλλά το πρώτο επεισόδιο θα είναι διπλο!
ax 131 k apopse
Ξεθάβω…
κανενα official τρειλερ εχει βγει για την 6η?
Ένα των 5 δευτερολέπτων με ένα μάτι…
Oλα τα μωρα στη πιστα
δακρύζω απο συγκινηση…:roll:
+1
Κοζυ πες ότι ξέρεις…πάντα εσύ πετάς τις πρώτες πληροφορίες…κάτι θα έχεις διαβάσει δεν μπορει!!!ΜΙΛΑ!
Είναι νωρίς ακόμα :p. Άσε που θέλω να κρατηθώ και να μη διαβάσω τίποτα μέχρι να αρχίσει η σεζόν. (Καλά, αποκλείεται, αλλά τέσπα… :roll:)
Πάντως διάβασα σήμερα μία πολύ καλή θεωρία:
Κλαίω.
Ρε μου ήρθε ένας λίγο τρελός συνειρμός ακούστε λίγο…
Θυμάται κανείς τη χειραψία της Τζούλιετ όταν αποχαιρετούσε τον Μπερνάρ??? Προσέξατε το ζουμάρισμα στο άγγιγμα??? ΛΕΣ???
Πολύ κρατήθηκα…
Το 3ο επεισόδιο θα έχει τίτλο…
What Kate Does
Χο χο χο !
Αυτό συμφωνεί με τη θεωρία που λίνκαρες, έτσι η Κέητ θα γίνεται πιο απατεώνας?!?
8O8O8O8O8O
Πες μου ότι ξέρεις κι άλλα…
Τσεκάρετε και τούτο