επαιζε διαφημιστικο οντως γαι αποψε στον Sentra 103,3 21.00 με τον Θεμη Καισαρη
Εχει εκπομπη για Lost στο σπορτ-φμ τωρα. Γινεται ολιγον πανικος.
Βρε αφηστε τις εκπομπες…
Αμα τη ψαχνεις στο ιντερνετ εισαι κομπλε…
Εγω το αρχισα απτην αρχη,αλλα βλεπω καπως επιλεγμενα,δηλαδη βαρετες σκηνες περναω…
Παρτε και ενα νεο να γουσταρετε :
http://www.thrfeed.com/2009/06/final-lost-season-gains-an-hour-.html
Περιμενουμε και την επισημη επιβεβαιωση βεβαιως-βεβαιως…Παντως 1 επεισοδιο παραπανω θα μετρησει…
Για εξήγα λίγο γιατί είμαι ψιλοβλάκας…
[SPOILER]Θυμασε τη σκηνη στο 1ο επισοδειο του 5ου που ο Ηθαν πυροβολει τον Λοκ στο ποδι,γινεται φλας και ερχεται ο Ριτσαρντ,του φτιαχνει τη πληγη και του λεει οτι πρεπει να θυσιαστει για να επιστρεψει στο νησι?Αρκετα επισοδεια μετα βλεπουμε αυτη τη σκηνη απτη πλευρα του Ριτσαρντ,που ειναι μαζι με τον “Λοκ”(Αντι-Τζεικομπ) και αυτος του λεει να παει στο χτυπημενο-πραγματικο Λοκ και να του πει το και το…Πραγμα που σημαινει οτι ο Αντι-Τζεικομπ ειπε στον Λοκ να τους φερει πισω και να πεθανει,χρησιμοποιοντας ετσι το σωμα του για να κανει οτι εκανε στα τελευταια επισοδεια…
Παντως προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν εχουμε τελειωσει με τον πραγματικο Λοκ,ισως το σημαντικοτερο χαρακτηρα ετσι οπως τον πλασαραν 5 σαιζον και τον αγαπημενο τους οπως εχουν δηλωσει οι δημιουγοι…
Παρολο που μας δωσαν τρελο κλου στο φιναλε,ειμαι σιγουρος οτι θελουν να μας αποπροσανατολισουν σε ενα βαθμο και οτι καμια θεωρια απο αυτες που σηζητιουνται δεν θα βγει αληθινη…[/SPOILER]
Εχετε δει promo 6ης ;
http://www.youtube.com/watch?v=CXnAaTFlRw8
:-k ή δουλεψε η βόμβα ή μας δουλεύουν…it’s chicken…heaven:lol:
our skies lead to your destiny.Σωπα.
Υπαρχει κι αυτο.
Το τελος ειναι ολο το ζουμι.
Άντε να δούμε…Το τελευταίο βίντεο υπόσχεται πολλά.
Α δε διαβασα τα κομμεντς,μαλακια.
Στοιχεία για την καινούργια σαιζόν δίνουν τα ακόλουθα…
[SPOILER][SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=-8pwC5Sea7o
(O Hurley σε διαφημιστικό να μακαρίζει την τύχη του)
(Διαφημιστικό της Oceanic για τα 30 χρόνια, 1979-2009, ασφαλών πτήσεών της)
Τα συμπεράσματα δικά σας…[/SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER]Πάντως μάλλον ο Λοκατζής δεν έγινε μουσάτος με το που έπεσε. Να μην ξεχνάμε ότι ο μουσάτος παίρνει τη μορφή των πεθαμένων. Άρα υπολογίζοντας πως ο Λοκ συναντήθηκε με τον μπαμπά Sheppard. Άρα δεν μπορεί να συνάντησε τον εαυτό του. Άρα ο μουσάτος έγινε Λοκ μετά το θάνατο του Λοκ. Άρα ο μουσάτος μανιπουλάταρε τον Μπεν. Τόχω χάσει τελείως.
Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω πως και πάλι ο Μπεν έχει πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει.
Κάποιος είπε ότι ο Ιακώβ δεν επηρέασε τους πρωταγωνιστές κατά τις συναντήσεις τους. Ωστόσο, τους σηνάντησε στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους. Η Κέητ, που το χαρακτηριστικό της είναι που είναι εγκληματίας, τον συνάντησε στην αρχή της εγκληματικής “καριέρας” της. Ο Τζακ στο σημαντικότερο περιστατικό της καριέρας του. Ο Σαΐντ έχει ως χαρακτηριστικό το ότι ψάχνει το μπάζο, και τον συναντάει μόλις το χάνει. Ο Σόγιερ ενώ αρχίζει να γράφει το γράμμα. Ο Λοκ όταν γίνεται παράλυτος. κλπ. κλπ. Μόνο ο Χάρλης δεν κολλάει.
Επίσης δεν νομίζω να είναι τυχαίο το ότι δεν σηνάντησε κανέναν από αυτούς που πέθαναν (μια ακόμη ένδειξη ότι όντως πέθανε η Τζούλιετ).[/SPOILER]
[SPOILER]Τώρα μένει να μάθουμε κι αν η Eloise ψηφίζει μουσάτο ή Ιακώβ. Να μην ξεχνάμε πως αν εκείνη δεν είχε στείλει το γιο στο Νησί ο Τζακ δεν θα είχε ρίξει τη βόμβα. Έτσι προκύπτει ότι εκείνη έχει σοβαρό κέρδος από την έκρηξη. Αλλά για ποιον δουλεύει?
Βέβαια, αν λάβουμε υπόψιν
α) ότι εκείνη έλεγε ότι πρέπει όλοι να γυρίσουν και
β) ότι αν δεν υπήρχε ο πατέρας Σέππαρντ τότε ούτε ο Τζακ θα είχε πιστεί να γυρίσει (πείθεται όταν ο Λοκατζής του δίνει τα χαιρετίσματα), ούτε η Κέητ (λέει η ίδια στο Τζακ ότι γύρισε για την Κλαιρ), και
γ) ότι λογικά ο Φάδερ Σέππαρντ είναι ο μουσάτος,
μάλλον δουλεύει για το μουσάτο.
Όμως το θέμα είναι ότι ο Χέρλης πείστηκε από τον Ιακώβ να γυρίσει. ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ???
Επίσης, και ο Γουίλδμορας έστειλε τον Φαραντεη στο Νησί. Άρα είναι στην ίδια πλευρά με την Ελοϊζ. Όμως, εκείνη έδινε εντολές στον Μπεν, ορκισμένο εχθρό του συμμάχου της…
Τώρα οι απορίες είναι
α) Ποιοι αρ κάμινγκ?
β) Ποιος είναι ο σωτήρας που λέει ο Ριχάρδος στην κατσαρομάλλα?
γ) Σίγουρα στον ψευτολόκ δεν έχει μείνει καθόλου βούληση Λοκ? Γιατί λογικά ο Λοκ θα είχε απωθημένο να μανιπουλατάρει τον Μπεν.
Επίσης, αφού είδαμε πως το τέρας δουλεύει για το μουσάτο, γιατί ο μουσάτος να θέλει τον Έκο νεκρό?
Ας μου απαντήσει κάποιος μη μιλάω μ’ονος μου.[/SPOILER]
[SPOILER]Αυτό που μάλλον συμβαίνει είναι πως ο Jacob έχει προβλέψει το σχέδιο του “μουσάτου” (προτιμώ να τον λέω Esau). O Locke-Esau βρήκε το loophole του και ο Jacob το αντιμετωπίζει πολύ ήρεμα, και μάλιστα προκαλεί τον Ben να τον σκοτώσει (“What about you?”). O θάνατός του φέρνει το τέλος της προόδου (“it only ends once… anything that happens before that is just progress”) με τον ερχομό… κάποιων (“they are coming…”).
Το τέρας δεν δουλεύει απλά για τον Esau, είναι ο ίδιος. Σκοτώνει όποιον δεν δείχνει σημάδια προόδου, μετάνοιας, ωρίμανσης γιατί δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει σαν loophole για να πλησιάσει τον Jacob. Όσοι προσπαθούν, σαν την Ελοιζ, να μην αλλάξει το μέλλον στην ουσία παίζουν το παιχνίδι του Esau. Αν σκεφτούμε αυτό που είπε η Ιλάνα στην καλύβα, ότι δηλαδή ο Jacob δεν είναι εδώ και την χρησιμοποιούσε κάποιος άλλος, αυτό σημαίνει πως ο Esau έδινε διαταγές στους Others εδώ και καιρό σαν Jacob (άρα δικές του ήταν οι περίφημες λίστες, με τις όποιες έψαχνε το κατάλληλο άτομο για το loophole του).
Τώρα κάνω τις ακόλουθες σκέψεις : για να μπορέσει ο Esau να χρησιμοποιήσει τον Λοκ, πρέπει αυτός να γίνει αρχηγός των Άλλων. Άρα πρέπει να πάει πίσω στο χρόνο για να πει στον Richard ότι είναι ο αρχηγός τους, έτσι ώστε ο Richard να τον αναζητήσει αργότερα στην γέννηση του, σαν παιδί και σαν έφηβο. (Πιθανώς στην επόμενη σαιζόν θα μάθουμε πως δεν ήταν καθόλου τυχαίος ο συγχρονισμός του Desmond να μην πατήσει το κουμπί όταν πετούσε η πτήση 815 για να πέσει ο Λοκ στο νησί.) Αν θυμάστε στην 2η σαιζόν ο Ben στο hatch είπε στον Λοκ ότι είχε ερθεί να βρει αυτόν, άλλο σημάδι ότι οι Others εκτελούν εντολές του Esau, νομίζοντας ότι είναι ο Jacob. To σημαντικό είναι πως ο Jacob το επιτρέπει αυτό - είναι και το δικό του σχέδιο. Αυτό που προσπαθεί ο Esau στο τέλος θα δικαιώσει τον Jacob και θα φέρει την πρόοδο.[/SPOILER]
Ωραία ανάλυση φίλος…Πολύ καλές σκέψεις που μας βάζουν κ εμάς σε σκέψεις…:-k
Το Esau πώς προέκυψε?
Esau ή Ησαύ ελληνιστί ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός του Ιακώβ.
Πριν το Lost ήταν γνωστός κυρίως για την προτίμησή του στις φακές.
Έτσι όμως εννοείς ότι και ο μουσάτος επιδιώκει την πρόοδο. Άρα η κόντρα με Τζέηκομπ πού βρίσκεται?
Ο μουσάτος απλά θέλει να σκοτώσει τον Jacob. Δε πιστεύει ότι υπάρχει πρόοδος. Το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τους “εκλεκτούς” του Jacob για να φτάσει στο σημείο να τον σκοτώσει είναι σαν να το αποδεικνύει. Εγώ νομίζω ότι ο Jacob θυσιάζεται για να αποδείξει το αντίθετο.
Κάπου διάβασα ότι το S06E01 θα ονομάζεται L.A.X. που είναι η ονομασία του αεροδρομίου απο το οποίο αναχωρούσε η flight 815…ξέρετε αν ισχυέι??βέβαια κ να ισχυεί δεν λέει κάτι αφου πιθανότατα θα είναι παραπλανητικό…κουβέντα να γίνεται!