sorry κιόλας, αλλά δε διάβασα πέρα απ αυτό?
μηπως ο jacob εφτασε στο νησι με εκεινο το καραβι που ειχαμε δει στον πρωτο κυκλο?
άλλη σειρά βλέπετε ρε? :lol:
sorry κιόλας, αλλά δε διάβασα πέρα απ αυτό?
μηπως ο jacob εφτασε στο νησι με εκεινο το καραβι που ειχαμε δει στον πρωτο κυκλο?
άλλη σειρά βλέπετε ρε? :lol:
τα εχω μπερδεψει ρε, μη γελας :oops:
[SPOILER]Το έφτιαξαν.
Μπα.
Δεν ήταν από στέρεα υλικά.
Γιατί δεν τους ήθελαν αλλού.
Μπόλικους.
Μία στεριά τρυγιρισμένη από θάλασσα.
Γιατί είναι σειρά και πρέπει να βρουν 6 κύκλους.
Μάλλον.
Ξέρωγω.
Γιατί η μούρη του Ιακώβ σηκώνει φαπες.
Γιατί είμαστε κι εμείς ΛΟΣΤ ιν δε Λοστ.[/SPOILER]
Μήπως το νησί είναι η Ατλαντίδα?
Το χα πει κι εγω,αλλα με απορριψανε
Ε ρε παραείναι κουλό / ηλίθιο / ξενέρα να σου κοπανήσει πως είναι η Ατλαντίδα…
Λοιπόν νέες θεωρίες.
[SPOILER]Η Elizabeth Mitchell (Juliet) από την αρχή της πέμπτης σεζόν διαφήμιζε το ρόλο της σε μια νέα σειρά της οποίας το όνομα δεν νομίζω, άρα προφανώς η Juliet πέθανε.
Οι παραγωγοί έχουν πει ότι θα μας εξηγήσουν το θέμα Λίμπι, αλλά και ότι δεν θα υπάρχουν φλάσμπακς. Άρα συμπεραίνουμε ότι το τάιμ τράβελλινγκ θα συνεχιστεί ώστε να δούμε την ιστορία της από κοντά. Μήπως λοιπόν η Λίμπι ήταν στο Νησί, με κάποιον τρόπο την έκανε και μετά την πήρανε για τρελή όταν είπε στους απέξω τα περί Νησιού?[/SPOILER]
Spoilers Ρεεεεεεεε.
Sorry.
Για οσους εχουν δει μεχρι κ το τελευταιο επεισοδιο ενα who is who των χαρακτηρων
μπερδεμα
29 Μαϊου μεσάνυχτα στο Novasport fm η εκπομπή του Κάρπετ για το Lost!οι καμμένοι ξέρετε…δεν χάνετε με τπτ!
29 Μαϊου και δε χάνεται με τίποτα; Εγώ νομίζω την έχασα ήδη! :lol:
Το Kate στα ελληνικά σημαίνει “pure”??? :-s
Ετυμολογικά το πάει. Tο αντιστοιχο στα ελληνικα του Kate ειναι Κατερίνα που σημαίνει Καθαρή. Αρα “pure”.
29 Ιουνίου…
Οριστικά 5 Ιουλίου Κυριακή, στις 10 το βράδυ η εκπομπή…
[CENTER]
:roll:[/CENTER]
Bump!
Σήμερα ή εκπομπή στον sport fm στις 10!
Μου είπαν ότι έχει και στον sentra fm εκπομπή για Lost 9-11 το βράδυ…δεν το έχω διασταυρώσει κάπου οπότε αν ξέρει κανείς κατι σίγουρα ας το επιβεβαιώσει…
Απο την ώρα που τελείωσε και η 5η seasοn έκανα ένα recap στην 3η, 4η και 5η season και τώρα ετοιμάζομαι να δω το season finale της 5ης…Βοήθησε αρκετά θεωρώ και πιστεύω πως η σκηνή όπου…
ο Λοκ - ΑντιΤζείκομπ λέει στον Richard να βρει τον πραγματικό Λοκ που είναι τραυματίας και να του πει να θυσιαστεί για να σώσει όλους όσους είναι στο νησί και την σκηνή αυτήν την παρακολουθεί ο Λοκ - ΑντιΤζείκομπ με τον Μπεν ίσως είναι η σημαντικότερη σκηνή του Lost…Αν την έχετε κατανοήσει πλήρως μπορείτε να βγάλετε αρκετά συμπεράσματα…