Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

[SPOILER]παρτίδα σκάκι μου θύμησε… ό,τι κάνουνε, μόνο με τα λόγια ουσιαστικά. στήνουν τα πιόνια τους και περιμένουνε.

πάντως, αν ρε παιδιά μας πούνε ότι ο μαύρος elder χειραγωγεί τον locke απ την αρχή της σειράς και γενικά τον βοηθάει ώστε να φτάσει στο σημείο να γίνει leader (και άρα να μπορεί να πάει στον jacob) και μετά εξασφαλίζει τον θάνατό του ώστε να πάρει τη μορφή του και να γίνει ό,τι έγινε, θα πάω να τους βρω και θα τους αρχίσω στις φάπες

ο μπεν ο ορισμός του FAIL όμως. δεν κατάλαβες ρε ΜΠΟΜΠΟ ότι κάτι πάει στραβά? ΕΛΕΟΣ![/SPOILER]

καλα δε θα μου φαινοταν απιθανον να δουμε κατι τετοιο:p παντως με jacob δε νομιζω να χουμε τελειωσει, μου φανηκε σαν να προκαλουσε τον ben να τον σκοτωσει. κ αυτο το “they are coming,” χμ…
καλα για τους επομενους 8 μηνες θα τρελαθουμε να βρισκουμε θεωριες, κ στο τελος παλι θα μας ριξουν καμια wtf ανατροπη κ θα ψαχνομαστε:p
φερτε μου τον faraday να με μεταφερει στο 2010 τωραααα:p

Ρε εγώ τα έχω δει από DVD. Στην TV πότε τα βάζει?

Εγώ λέω ν απάει ο Μαίλς να κουβεντιάσει με τους σκελετούς που είχαν βρεθεί στις σπηλιές να μάθουμε ποιοι είναι στα σίγουρα, χωρίς θεωρείες. Επίσης να ρίξει και μια ματιά στους 2 που τους θάψανε ζωντανούς, κάτι μου λέει ότι θα παίξουν κάποιο ρόλο στη συνέχεια…

Εφτασα ηδη στο 8ο επεισοδιο του 5ου κυκλου και μπορω να πω πως με κραταει ακομα η σειρα…βεβαια,με χαλαει πολυ αυτη η πορεια που εχει παρει πλεον το Λοστ,δλδ απο σειρα μυστηριου που ξεκινησε(αριστουργηματικα σχεδον) σε μια σειρα σχεδον κατασκοπειας-μυστηριου-ψευτοεπιστημονικη-ψευτοσυνομοσιωλογικη,με απειρες τρυπες στο σεναριο και αποκαλυψεις επι αποκαλυψεων χωρις νοημα,μονο για να σε τσιταρει,αλλα οκ,περναει η ωρα ευχαριστα στο φιναλε φιναλε και αυτο ειναι το ζητουμενο…ελπιζω στα επομενα να το γυρισουν λιγο στο πιο μυστηριο και αινιγμα παρα να συνεχισει σε αυτη τη περιεργη τροπη που εχει παρει…επισης ελπιζω ο Μπεν να πεθανει με φριχτο τροπο:D:D…

Lupin απλά κάνε υπομονή…

Οι υπόλοιποι δείτε το παρακάτω βίντεο…είναι ένα τρέιλερ που προλογίζει την 6 σεζόν με αποσπάσματα απο την 5ή…

Δώστε βάση στο αρχική έκφραση που χρησιμοποιεί για τους losties συνέχεια σε αυτά που γράφει στο βίντεο, καθώς και στην σκηνή στα 50 sec του βίντεο και αν δεν σας σηκωθεί η τρίχα με clue που έχει δώσει σχεδόν απο το πιλοτικό επεισόδιο και βρίσκουμε στο season 5 finale να μην με λένε Άρη ή tylerdurden…:lol:

Αυτά περι σεναριακών κενών και αν έχει προμελετημένη κατεύθυνση το σήριαλ ή είναι τυχαίο…

O GOYINTMOR ME POION EINAI kai ti rolo paizei telika???

Ταιλερ το βιντεο που ποσταρες δεν πρεπει να ναι τρειλερ.Ουτε επισημο ειναι ουτε νεες σκηνες εχει.Απλα εχουν παρει παλαιοτερες σκηνες…

Ναι δε μου φανηκε και πολυ για επισημο.

Πω ρε φιλε παραλληλισμος με το ταβλι :expressionless:

Σηζον ενα ξερωγω

Παίδες έλειπα με προβλήματα υγείας…ξανά…Το τρέιλερ δεν είπα ότι είναι επίσημο…είναι fan based με παλαιότερες σκηνές…Ακριβώς για αυτό που λέει ο Γιάσωνας το έβαλα…Sorry αν δημιούργησα τπτ προσδοκίες αλλά μεγάλα παιδιά είστε…Αποκλειέται να έπαιζε τρέιλερ απο τωρα για season 6

Εγω ειχα δει ενα teaser για season 6 κυριως χωρις σκηνες,δηλαδη "Next January 2010,Lost returns " και στο τελος ανοιγε το κλασσικο ματι(μετα απο αναλυση στα βλεφαρα ειπαν οτι ειναι του Jack)…8)
Τωρα αν ειναι hint αυτο ο Θεος και η ψυχη του…:stuck_out_tongue:
Παντως προβλεπω οτι θα δουμε τη πτηση ξανα στην επομενη σαιζον,ισως στο τελευταια επισοδειο,τελευταια σκηνη…

ΤYler,ελπιζω προβλημα υγειας ανωδυνο,οπως και ναχει περαστικα:D…μολις τελειωσα την 5η και θα επανελθω με πολλα σχολια-απορειες(αφου διαβασω βεβαια μερικες σελιδες εδω που το εχετε αναλυσει το θεμα)…γενικη εντυπωση παντως,σταθερα καλη,εχει τις καλες του στιγμες(το ολο Timetravel κτλ,αν και με μπερδεψε-και με μπερδευει ακομα πολυ-,σιγα σιγα μου φανηκε αρκετα εξυπνο και εν τελη δουλεμενο),εχει και τις κακες του(με χαλασαν ομως πολυ)(Τζεηκομπ-μαυροντυμενος και ‘‘δαιμονισμενος’’ Λοκ κτλ,νταξ,γελαγα δλδ και μουτζωνα το πισι-οσο για το ταβλι,απιστευτα αμερικανικο και ηλιθιο σκηνικο,ελπιζω να μην εχουμε μια γινγκ γιανγκ μλκια,που ειναι το μονο πραμα που οι αμερικανοι νομιζουν πως υπαρχει στο κοσμο,καλο και κακο-ελεος ομως-…ελπιζω να μην μπλεξουν θεους,πνευματα και πιπες + ηλιθια σκηνη με μπεν και καπνο-videowall(ελεος παλι)…γενικα παντως,γουσταρεις και σε κραταει…παντως θεωρω πως με αλλες προσδοκιες αρχισε,αλλες εχει τωρα,αρκετα κατωτερες για μενα,μιας και ξεφευγει απο το επιστημονικο και φαινεται να τραβαει στο μεταφυσικο ωρες ωρες επικινδυνα…ιδωμεν:)…

σήμερα τελειώσα το αλιας, ψιλοαπογοήτευση το φινάλε… βασικά απογοήτευση το πως χτίστηκε και εκτυλίχθηκε το όλο στόρυ. δεν είναι οφ τοπικ ρε. απλά ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια και στο λοστ :!:

Δύο πραγματάκια:

1. Στην 6η σεζόν επιστρέφει κανονικά η Κλαιρ.

2. Δήλωση που είχε κάνει πρόσφατα ο ένας από τους δύο masterminds της σειράς:

“We?ve been planning out the final season for four years now. And of all the talks we have had about the show, reuniting all the castaways is the subject that has come up the most. The ending was almost where we began, and we had to figure out how to get there. It’s like a wedding where the reception is the part that requires the most planning and is the most fun to plan. We’ve exchanged our vows and I am ready to go party.”

Να ενημερώσω πως μετά απο κάθε season finale o Καρπετόπουλος (μεγάλος φαν της σειράς) κάνει μια 2ώρη και βάλε εκπομπή στο ραδιόφωνο (συνήθως μεσάνυχτα) όπου ανοίγει γραμμές και με κόσμο συζητάνε για το Lost καθαρά…είναι εκπομπή καθαρά αφιερωμένη σε Lost και γίνεται γενικα ωραίος ντόρος μιας και είχα ακούσει την περσινή εκπομπή…Αναλύονται θεωρίες και γενικά λεπτομέριες που μπορεί να σας διαφεύγουν…Απο mail που του έστειλα με ενημέρωσε πως η εκπομπή θα γίνει μόλις τελειώσει ο 5ος κύκλος στην Nova που ενημερωτκά είναι στο επεισόδιο 13…νεότερα σύντομα…

Ωραία, θα έχουμε και πάλι το γαμάτο γυναικείο τρίο στα επεισόδια! (αν δεν τα έχει τινάξει η Τζουλιέτ!)

Dεν παίζει ρε η Τζούλιετ ψόφησε…

Πάντως το 5ο φινάλε ήταν ίσως το πρώτο που δημιουργεί τόσες απορίες:

Μπορεί ο Jacob να τέλειωσε έτσι εύκολα?
Ο Λοκ τελικά είναι νεκρός?
Ο Μπεν κατάλαβε ότι ο “Λοκ” ήταν ο μουσάτος?
Το τέρας τελικά εξουσιάζει ή υπακούει?
Ο Sayid μας τελείωσε?
Το ίνσιντεντ τλικα ήταν η απελευθέρωση της ενέργειας ή μήπως έγινε ότι είπε ο Μάιλς?
Ο Wildmore τελικά τι στον πούτσο θέλει να πετυχει?
Μήπως τελικά ο Richard είναι κάτι παραπάνω από “advisor”?
Αυτή η Ilana τελικά τι αποστολή πήρε απτον Jacob?
O μουσάτος γιατί να θέλει να σκοτώσει τον Jacob?
Tελικά ο Walt που εμφανιζόταν βρεγμένος στην πρώτη τι στον πούτσο ήταν? (Να μην ξεχνάμε ότι τον είδε και ο Sayid)
Γιατί ο Jacob τους επισκεπτόταν όλους?
Desmond δεν θα ξαναδούμε?
Αφού ο Μπεν δεν είχε δει ποτέ τον Jacob από πού έπαιρνε εντολές?
Τι διάολο γίνεται με τον Christian?
Πώς οι μισοί επιβάτες του 316 έπεσαν στο 1977 κι οι άλλοι μισοί στο 2007?
Ο Μπεν όντως δεν ξέρει τι του γίνεται ή μήπως για ακόμη μια φορά είναι κύριος της κατάστασης κι απλώς υποκρίνεται?
Μήπως ο μουσάτος ενσαρκώθηκε στο Λοκ ήδη την πρώτη φορά που εκείνος έπεσε στο νησί, κι έτσι εξηγείται κι η αλλάγή στο χαρακτήρα του καράφλα?
Μήπως απλά ο Λοκ ήταν εκ γενετής η μετενσάρκωση του μουσάτου και γιαυτό είναι και σπέσιαλ?
Μπορεί ο Jacob που ήταν στο ναό να ήταν μια απλή παγίδα κι ο κανονικός να είναι ζωντανός και να πίνει μπίρες?
Το μικρό σπίτι στο λιβάδι τι είναι αφού ο Jacob μένει μέσα στο παπούτσι?

Όποιος ξέρει ας απαντήσει…

[SPOILER]ο τζεϊκομπ δεν πιστευω να πεθανε

Ο λοκ ειναι 100% νεκρος

το μονο που σιγουρα ξερει ειναι πως αυτος δεν ειναι ο λοκ

το τερας ειναι μαλλον κατι σαν θεια βουληση του νησιου, ξερω γω?

Ο Sayid μας τελείωσε και καλα εκανε γιατι τον ειχα βαρεθει

???

αλλο ενα–> ???

ο ριτσαρντ δεν ξερω τι ειναι παντως ξερει τα παντα ολα σχετικα με το νησι

θα το δουμε στον 6ο κυκλο

ελα ντε…

ξερω γω?

Γιατί ηθελε να βεβαιωθει οτι θα ακολουθησουν την πορεια που πρεπει, μην ξεχνας οτι ανεστησε τον λοκ

τη μια σκοτωνουν τον ροκακια, δεν πιστευω να πεθανε και ο ντες γιατι θα τα παρω:(

απο το κεφαλι του…το ερωτημα ειναι γιατι ο jacob αφου τα ηξερε δεν τον σταματησε

κατι στο διαολο θα γινετε και με αυτον

ελα ντε

πιστευω οτι ισως ειναι η μονη περιπτωση που ο μπεν δεν εχει πρωταγωνιστικο ρολο στο νησι αλλα δεν θα με εκπληξει αν παλι κανει καμια ρουφιανια

μαλλον

δεν πιστευω

ενας θεος ξερει

μπορει να εμενε πριν εκει κ μετα να πηγε στο παπουτσι[/SPOILER]

απαντησα…:stuck_out_tongue:
τωρα οι δικες μου αποριες…

[SPOILER]πως στο διαολο βρεθηκε ολοκληρο αγαλμα στο κωλονησο?
μηπως ο jacob εφτασε στο νησι με εκεινο το καραβι που ειχαμε δει στον πρωτο κυκλο?
πως καταστραφηκε το αγαλμα?
γιατι ζουν οι αλλοι στο νησι, και πως εφτασαν?
να δουμε ποσους ξεμπαρκους χαρακτηρες θα βαλουν και στον 6ο κυκλο να το ξεστελιασουν το σεναριο παλι…
τι σκατα ειναι το νησι?
γιατι ολοι και τα παντα να σχετιζονται μεταξυ τους?
η κιθαρα του ροκα ειναι αυτη που εδωσε o jacob στον χοντρο?
πως ο ριτσαρντ και ο Jacob ειναι αθανατοι?
γιατι υπαρχει η κοντρα με αυτον με τα μουσια?
και τελευταια…

γιατι καθομαστε και το βλεπουμε ακομα, αφου το σεναριο το εχουν τραβηξει οσο δεν παει αλλο?!#-o[/SPOILER]

για τους καμμενους…