- Ab Aeterno
Όπως πιστεύω ότι καταλάβατε έχουμε κατά πάσα πιθανότητα το Richard centric επεισόδιο. Όμως, λογικά, για να παίρνει το 9ο επεισόδιο, πρέπει να πεθαίνει ο Sayid.
Όπως πιστεύω ότι καταλάβατε έχουμε κατά πάσα πιθανότητα το Richard centric επεισόδιο. Όμως, λογικά, για να παίρνει το 9ο επεισόδιο, πρέπει να πεθαίνει ο Sayid.
Ab Aeterno is a Latin word meaning ?from the beginning of time?.
Γιαυτό λέω ότι λογικά θα ναι Richard centric
Ενδιαφερον…:-k
Ειδικα το πρωτο ειναι και καπως ανατριχιαστικο…
Σαρακοστή απο σήμερα…!
Lupin πιπέρι…μιλάω για άλλο thread…ξέρεις!
Τέλειωσα με την επανάληψη, αναμονή 1 μήνα περίπου!
ρε έχω βάλει το torrent με το που βγει το επεισόδιο να το κατεβάσει αμέσως. Δεν θα χάσω ούτε λεπτό…8)
Now playing: Dark Tranquillity - Final Resistance
via FoxyTunes
Πώς κάνω αυτή τη ρύθμιση???
Εγώ βλέπω πάλι την 5η σεζόν, μου έχουν μείνει τρία επεισόδια.
Επανάληψη από την αρχή είχα κάνει πριν ξεκινήσει η τέταρτη περίοδος :roll:
Πείτε και κανένα νέο ρε παιδιά…οτιδήποτε…ότι ξέρετε…έτσι για το καλό…
Χε χε, έχω κάποια spoilerάκια για το πρώτο επεισόδιο. Είναι περίπου σα να βλέπεις trailer.
Προσοχή, αν θέλεις να μην έχεις ιδέα του τι γίνεται στο πρώτο επεισόδιο, μην το ανοίξεις…
[SPOILER]The Premiere is pretty fucking crazy!
Edit: Βρήκα κι άλλα δύο, αλλά δεν τα έβαλα γιατί τα θεωρώ ψιλοσημαντικά.
[/SPOILER]
ήρεμησα τώρα…είμαι σε νιρβάνα…
30 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
ερχεται παιδια,εχω τρελο αγχος για το τελος…Η αναμονη ειναι μεγαλη και δυσκολη αλλα τι να κανουμε,περιμενουμε8)
Δυο τινα μπορει να συμβουν στον 6ο κυκλο…
Καταστασεις που θα ειναι αναμενωμενες γιατι ακομα κ στο φιναλε του 5ου ερωτηματα πηγαν να σου δημιουργησουν! Να δω τι θα προλαβουν να κανουν σε μια σεζον τωρα…
Αν κ πιστευω πως πολλες απο τις τρυπες που ανοιξαν θα τις αφησουν στην φαντασια του καθενα σαν το Matrix ενα πραγμα κ θα ασχοληθουν με ελαχιστες…
Το οτι υπαρχουν πολλα ερωτηματα ειναι αληθεια…Αλλα πιστευω πως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια(δηλαδη για να εχουν δημιουργησει τα ερωτηματα,λογικα θα ξερουν και πως να τα ‘‘απαντησουν’’).Τους εχω εμπιστοσυνη…
Ειμαι φαν της σειρας, αλλα πιστευω πως απλα δημιουργουσαν ερωτηματα μονο κ μονο για να κρατανε το ενδιαφερον του κοινου. Να μενεις παντα με ενα wtf μετα απο καθε επεισοδιο! Αντικειμενικα ολα αυτα τα ερωτηματα δεν γινεται να απαντηθουν σε μια σεζον, πλην των πολυ σημαντικων…
Σε λιγο καιρο θα δουμε ποια θα απαντηθουν και ποια οχι.Μακαρι παντως να απαντηθουν ολα -πραγμα που πιστευω-γιατι αλλιως θα ξενερωσουμε ολοι…!