Στο 20ο επεισόδιο της 3ης σεζόν που Μπεν και Λοκ πάνε στη καλύβα του Τζέικομπ, τι παίζει εκεί ακριβώς? Υπήρχε πράγματι ο Τζέικομπ ή όλα ήταν θέατρο του Μπεν?
νομίζω ότι ήταν αυτός που χρησιμοποιούσε την καλύβα που στο τέλος του 5ου ανακάλυψαν η Ιλάνα και ο άλλος λόγω του κύκλου της στάχτης που είχε παραβιαστεί εξω απο την καλύβα και νομίζω οως ήταν ο Esau
Α γεια σου, γιατί μια φιγούρα που διακρίνεται δε μοιάζει με τον Τζέικομπ.
Θενκς!
Πολύ ωραία καινούργια συνέντευξη των παραγωγών εδώ: http://spoilerslost.blogspot.com/2010/01/q-lost-producers-discuss-emotional.html#axzz0bpYE8C0S
Cozy τι έλεγε η συνέντεξη πάνω κάτω μιας και δεν την διάβασα?
απο sport-fm
Λιγότερο από ένας μήνας μας χωρίζει από την έναρξη της έκτης και τελευταίας σεζόν του Lost. Το πέπλο μυστηρίου που έχει δημιουργηθεί γύρω από την κορυφαία τηλεοπτική σειρά των τελευταίων ετών διατηρείται αφού μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα ούτε δείγμα νέου υλικού για το promotion της νέας σεζόν.
Το νέο στοιχείο που δημοσίευσε το ΝΒC (το κανάλι που προβάλλει τη σειρά) είναι δυο φωτογραφίες που παρουσιάζουν τους πρωταγωνιστές να συμμετέχουν στον «μυστικό δείπνο». Αντίστοιχη καμπάνια είχαν πραγματοποιήσει στο παρελθόν και δυο άλλες σειρές που έφταναν στο τέλος τους, το Sopranos και το Battlestar Galatica
Δείτε τις δυο φωτογραφίες.
Όλο το Lost σε 8μιση λεπτά
Λολ…φαση ειχε… :lol:
Ο Ρίτσαρντ είναι ο Ιούδας???
Αρκετά ενδιαφέροντα:
-Θέλουν το τελευταίο επεισόδιο να μείνει στους fan και να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των 6 ετών της σειράς.
-Οι πρώτες σεζόν είχαν flashback, μετά flashforward, μετά ταξίδια στο χρόνο, φέτος θα έχει κάτι καινούργιο.
-Έχουν καταλήξει στο τέλος εδώ και δύο χρόνια.
-Η 6η σεζόν θα μοιάζει με την 1η και γενικά θα υπάρχει μία αίσθηση πως το ταξίδι κάνει τον κύκλο του.
-Υπάρχουν επεισόδια που θεωρούν… σκατά (!), αλλά αν δεν υπήρχαν αυτά, δε θα είχε η σειρά την ίδια εξέλιξη…
-Δεν αποκλείουν το γεγονός η Disney Co. να θελήσει κάποια στιγμή να συνεχίσει με κάποιο τρόπο το Lost. Η δική τους ιστορία όμως θα τελειώσει φέτος, χωρίς cliffhangers κτλ.
Γιατί μας πριζώνεις τώρα κι άλλο???
Παιζει να παει η πρεμιερα μια βδομαδα μετα γιατι ισως εχει ο Obama ομιλια στις 2 του Φλεβαρη γαμωτο…
Ωραία πραγματάκια…καλά για την συνέχεια νομίζω θα ναι βλακεία πέρα απο αναλύσεις στην ήδη υπάρχουσα ιστορία…το κάτι καινούριο με μπρίζωσε σκαι μένα!
πολυ ωραιο βιντεακι, ειναι οτι πρεπει για εμας που βαριομαστε να βλεπουμε 5 κυκλους
επισης , μεσα σε 8 λεπτα επιβεβαιωνεται αυτο που πιστευω εδω και καιρο
λοστ = μια σειρα παραμυθακι-φουσκα
τιποτα παραπανω , τιποτα παρακατω
[B]
σειρα ποπκορν για να περναει η ωρα πασπαλισμενο με λιγο φιλοσοφια/μεταφυσικο για να δεσει το γλυκο
αριστουργημα/καλυτερη τηλεοπτικη σειρα εβερ ??? εδω γελαμε :lol:[/B]
Αυτό θα πει ισοπέδωση… Εύγε!
Περιμένεις σοβαρό ποστ απο awake ρε κόζη τώρα?
Γνώμη του παιδιά…δεν θέλω να συγχίζεται το team…Μετράμε αντίστροφα για τα μεγάλα πράγματα λέμε!!!
καλα ουτε κ εγω περιμενω σοβαρη απαντηση απο σενα αλλα δε το κανω κ θεμα.
προσωπικη αποψη μου = λοστ ειναι ενα τρομερα καλοφτιαγμενο/καλοστημενο παραμυθακι ,που το ακολουθει τρομερο hype.
αν πιστευεις οτι βλεπεις κατι παραπερα απο μια ιστορια-παραμυθι , αναλυσε μου τους λογους που σε κανουν να πιστευεις κατι τετοιο
αμα θες απαντα μου με επιχειρηματα.κ μη μου ξαναπεις οτι ειμαι προκλητικος, ειδα κ εσυ πως με αντιμετωπιζεις.
dude, μια σειρα ειναι.
Βλεπε cnn ολη μερα αμα θες
αρχισε ο νεος κυκλος στην νετ;θελω πληροφοριες
δε μίλησα :-s