Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Τι σχέση έχει αυτό με την ποιότητα της σειράς;

Eνω ολες οι αλλες σειρες ειναι η χαρα της πραγματικοτητας…Το lord of the rings που ειναι ενα παραμυθακι οπως λες κερδισε 11 οσκαρ…Οποτε δεν σημαινει πως οτι δεν συμπιπτει με την αληθεια ειναι ασχημο η ασημαντο.Αν παρακολουθησεις καλυτερα την σειρα ισως καταλαβεις.

Για κατσε εδω να πουμε δυο πραγματα, φιλικα παντα. Γιατι μιλας για αληθοφανεια σε μια δηλωμενη sci-fi σειρα;;;; Εφ’οσον δηλωνεται επιστημονικης φαντασιας μπορει να σου κατεβασει οτι θελει! Κ αν μπορει να σου πει οτι θελει = παραμυθι. Ολοι το γνωριζουμε αυτο (το γνωριζουμε; :-s) κ γι’αυτο μας αρεσει το Λοστ γιατι ειναι ενα παραμυθι, που εχει απ’ολα! Φαντασια, ανατρωπες, κουφα(!), επιστημη και και και! Τωρα αν εσενα δεν σου αρεσει η σειρα πασο…

Οκ, αυτο ηταν αστειο…

μου φαινεται ειρωνiκo το οτι

απο οσους μου απαντησαν εδω μεσα

ολοι εδειξαν επιπεδο κ μιλησαν με πολιτισμενο υφος κ επιχειρηματα

μονο ο φιλτατος mod freedomrock μιλησε απαξιωτικα για μενα,ο οποιος τη προηγουμενη μου ειχε κανει κ συστασεις για το ειρωνικο υφος μου #-o

γεια σου ρε freedomrock εισαι παλικαρι λεμε!!!

δε σας τα πρηζω αλλο για το λοστ ,πιο πολυ ηταν ενα τεστ να δω πως θα αντιδρασετε σε εναν ιεροσυλο που τολμαει να προσβαλλει την ιερη αγελαδα

συνεχιζουνε κανονικα το προγραμμα μας :stuck_out_tongue:

ρε φίλτατε awake, δεν έχω κατι μαζί σου, δε σε ξέρω προσωπικά, αλλά όταν στο 90% των ποστ σου μηδενίζεις τα πάντα, και αυτά που εσύ ακούς/διαβάζεις/βλέπεις είναι υπεράνω όλων και τα υπόλοιπα σκουπίδια, ε δε μπορώ να πω κάτι άλλο. Αυτά θα τα έλεγα είτε ως mod είτε ως user. Anyway, σορρυ για το παραπάνω ποστ αλλά ήταν ένα ξέσπασμα:p

Ελα τωρα δωστε τα χερια κ εγω θα σας χτυπισω καθησυχαστικα στην πλατη…

πατ-πατ-πατ

κανονικα επρεπε να βγουνε μαχαιρια μεταξυ μας :stuck_out_tongue:

αλλα το ληγω εδω κ ολα οκ :slight_smile:

μανατζερ εσυ δεν επρεπε να εισαι σε κανα chat room να φλερταρεις πιπινια ? τι κανεις εδω ρε ?

http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=14490

Αντε…σφαχτειτε! :stuck_out_tongue:

Πάντως αν πας στο αγαπόθρεντ θα δεις ότι αγαπιούνται παράφορα…

Ακυρώθηκε ομιλία Ομπάμα έμαθα?

Ναι το είδα στον Τσαλίκη. ΓΚΟΟΟΛ

http://www.youtube.com/watch?v=P9u2Wu7d_Rw

ρε παιδια στο βιντεο λεει για 3 hour premier…??
ακουω καλα η ειναι απο την αναμονη…??

νομίζω ότι είναι μία ώρα ανακεφαλαίωση + διπλό επεισόδιο πρεμιέρα :smiley:

Πότε είναι η πρεμιέρα είπαμε ;

Τριτη 2 Φεβρουαριου.

Παίδες η Nova διαφήμιζε τον 6ο κύκλο και είπε για πρωτη φορά ότι θα παίξει 48 ώρες μετά την πρεμιέρα στην Αμερική…Όχι ότι θα περιμένουμε έστω και 2 μέρες για να το δούμε αλλά μου φαίνεται τρελή επιτυχία του συνδρομητικόυ…συνήθως ήταν πίσω 5-6 επεισόδια απο την Αμερική…

Ρε… σε δύο βδομάδες θα βλέπουμε Lost!!! 8O

ελπιζω οι σεναριογραφοι να εγραψαν καλο τελος στη σειρα αλλιως θα καψουν το κτηριο του καναλιου στην αμερικη οι φανατικοι

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ