Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Σήμερα στις 11 εκπομπή αφιέρωμα στον sentrafm

Ψηθηκα…

http://www.youtube.com/watch?v=ymj1hXgGDFM

Τα 4 πρώτα λεπτά του 1ο επεισοδίου!

Προσέξτε που η Ρόουζ καθησυχάζει τον Τζακ για τη πτήση, ενώ σε μια αντίστοιχη σκηνή στις προηγούμενες σεζόν που έδειχνε σκηνές απ τη πτήση συμβαίνει το αντίστροφο!

L O S T

Το είδα και έχω απορία (λόγω του τέλους βασικά) αν είναι επίσημο promo ή αν διέρρευσε. Στη 2η περίπτωση νομίζω ότι απλά επιβεβαιώνονται όσοι πίστευαν ότι στο πρώτο επεισόδιο η πτήση θα προσγειωθεί κανονικά στο Λος Άντζελες.

Και θα μου άρεσε πολύ στη συνέχεια μια προσέγγιση αλα dark tower ότι ξαφνικά αρχίζουν και τους έρχονται αναμνήσεις από την πτώση του αεροπλάνου και μετά που κανονικά δε θα έπρεπε να είχαν κι έτσι να πηγαίνουν όλοι ξανά στο νησί επειδή μια φωνή τους το λέει μέσα στο κεφάλι τους.

Αλλά επειδή έχουν περάσει και πάρα πολλά επεισόδια και πολλοί κύκλοι και χρόνια, κρατάω και μια πισινή μήπως απλά είναι fake και συρραφή πραγμάτων που έχουμε ήδη δει.

3 ΜΕΡΕΣ

Δρν το βλέπω το βίντεο εννοείται…είναι στην πραγματικότητα τα 4 πρώτα λεπτά?τα έβγαλε το abc σαν sneak peek ή είναι “κλεμμένο πειρατικά” το υλικό? πάντως φέτος δεν έβγαλαν τράιλερ για να μην δωθεί ούτε ένα δευτερόλεπτο στην δημοσιότητα απο το νέο υλικό…λίγο fail μου φαίνεται αυτό…

παιδια, μπορει η σκηνη να ειναι deleted scene που να διερευσε και καποιοι εξυπνοι να το παρουσιασαν σαν νεο επσοδια

μη μασατε
3 μερες…:papas:

Είναι επίσημο… Πήγα να πατήσω το κουμπί, είδα ένα δευτερόλεπτο και το έκλεισα. Θα κρατηθώ. Απορώ, αλλά θα το κάνω.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! :o

Μην το κάνεις!έχεις δύναμη μέσα σου…!!

:stuck_out_tongue:

εχετε οργανωσει ηβεντ για το πως θα το δειτε;

μεις μιλαμε για FULL HD κατασταεις με πιτσες και τα ρεστα :stuck_out_tongue:

Μπα ήρεμα πράγματα…τελευταία θέλω να το βλέπω και μόνος μου και μετά να κανονίζω λοστοκαφέδες με τους άλλους καμένους

εγώ θα τα βλέπω ανά τριάδες λογικά :!:

τι λεει ο τρελος ρε???:stuck_out_tongue:

Άκουσε κανείς την εκπομπή στον Σέντρα?εγώ την κατέβασα και την άκουσα…είναι σχεδόν 3μιση ώρες βέβαια αλλά ώρες ώρες έχει πολύ καλές ιδέες και σκέψεις που λέγονται…αν την βρείτε να την ακούσετε…εγώ πάντως κωλοπορώθηκα λίγο πριν την έναρξη!

Απο που την κατεβασες; Εχει το σαιτ τετοια επιλογη;

αν μας ελεγες και το πως την ακουσες καλα θα ηταν…:wink:

Βασικά τις κατεβάζει ένας φίλος και μου τις πασάρει μέσω msn…τό ίδιο είχαμε κάνει και με τις εκπομπές του καλοκαιριού και με του Καίσαρη και του Κάρπετ…Νόμιζω τις κατεβάζει απο αυτά τα ελληνικά το greek tracker, to blue white gt (δεν ξέρω και πως γράφονται ακριβώς) κτλ…

Γεια σας παιδιά!!! Η εκπομπή που ψάχνετε βρίσκεται εδώ http://lostingreece.blogspot.com/2010/01/sentra-fm-1033-lost_30.html

ευχαριστω πολυ…
8)

πωω το λιωσα την άκουσα την εκπομπή(ωραία)…thnx!!!
άντε άλλες 2 μέρες