Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Τα 4 πρωτα λεπτα που ποσταρε ο φριντομ ηταν επαθλο ενος διαγωνισμου.

και για οσους δεν αντεχουν ακομα 2 μερουλες εδω θα βρειτε το πρωτο επεισοδιο του καινουριου κυκλου!!! ναι ναι!! του καινουριου κυκλου!!! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΠΟΙΛΟΕΡΣ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ :p))

Ναι, μόνο που είναι τραβηγμένο με κάμερα, από ειδική προβολή που έκαναν σε παραλία της Χαβάη!

έλα ρε παιδιά με τα spoiler…2 μέρες μείνανε να το δούμε απο eztv με υπότιτλους όμορφα και ωραία!

Ναι σωστά, έπρεπε να το αναφέρω. :wink:

Βγήκε promo με σκηνές από το πρώτο επεισόδιο… ΚΛΑΙΩ ! ! ! ! ! !

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

Πω, δύο μέρες έμειναν…

[SIZE=“5”]COZY ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/SIZE]

ενα ακομα trailer με σκηνες απο το καινουριο επεισοδιο.

ΛΟΙΠΟΝ αληταρα!! σταματά να κανεις ποστ βιντεακια…
ηδη κύλισα και είδα τα 4 πρώτα λεπτά και με ΥΠΕΡπροσπαθεια κρατιθικα για να μη δω το επεισόδιο!!! ΣΤΑΜΑΤΑ!!!

:stuck_out_tongue:

1μερα ακομα…

:lol::lol::p:p

ουτε εγω το ειδα το επεισοδιο ολο, μονο το πρωτο 15λεπτο ειδα γιατι 1ον δν ενταξα την ποιοτητα και 2ον ηθελα να το δω κανονικα απο το eztv οποτε και το εκοψα. αλλα απο κει και περα ενα-δυο teasers δεν με χαλαει να δω, ετσι για να εχω αγωνια μεχρι μεθαυριο που θα το δουμε ολοι!!!

[SIZE=“5”]ολη η γη περιμενει lost 6ο κυκλο!!![/SIZE]

Πάντως έχει κυκλοφορήσει ένα επίσημο video που είναι μια σύνοψη του τί έχει γίνει μέχρι τώρα. μέσα σε 45 λεπτά περίπου. Αν θυμάμαι καλά λέγεται “The last chapter”. Στα γνωστά μέρη κυκλοφορεί ως 6x00 ή S6E00 κλπ. :wink: Ο Emerson είναι θεός στο ρόλο του αφηγητή.

Παω για download!!:smiley:

δώσε εσύ ή όποιος άλλος torrent link…πάντως το recap παίζετε πάντα πριν την πρεμιέρα…πως έχει βγεί ήδη?:-k

Ρε παιδιά, όντως πριν την πρεμιέρα θα βγει. Μπορεί να έχει διαρρεύσει, αλλά δεν το έχω βρει πουθενά

To βρηκα τελικά στο isohunt…έπαιξε 31/1 και βγάλανε και subs τα ελληνικά site υποτίτλων…βάλε lost στο isohunt και ψάξε με ημερομηνία

thanx!! :slight_smile:

Παιδια,τον νεο κυκλο απο που θα τον κατεβασουμε;

Μην λετε παπαριες! Δεν προκειται να διαρευσει το νεο επεισοδιο πριν την ωρα του με την καμια! Απλα θα το κατεβασουμε οι παντες αυριο απο τα τορρενταδικα…

Καντεβαστε οι παντες σε HD κ μετα seedαρετε μην σας παρει ο διαολος! :stuck_out_tongue:

Τι αυριο ρε?? Σήμερα στις 4 αν δε μας έχει πάρει ο ύπνος:p

To ρηκαπ ηταν αρκετα καλοδουλεμενο, οτι χρειαζοταν