κ σε μενα:(
ρε, ποτε εγινες moderator?
κ σε μενα:(
ρε, ποτε εγινες moderator?
Όλα έτοιμα, επεισόδιο και υπότιτλοι. Τώρα απλά περιμένουμε να πάει βράδυ γιατί έχουμε ετοιμάσει και σκηνικά
Φίλος που το είδε στην Αμερική μου είπε ότι είναι από τις καλύτερες πρεμιέρες. :roll:
και εγώ ρε παιδιά με 20kb/s κατεβάζω…γιατί έτσι…?anyway υπομονή…
εμενα μια στιγμη ειχε φτασει τη διστημικη ταχυτηα των 40kb:p
Το Lost.S06E01-E02.HDTV.XviD-2HD.avi ε? και εμένα γαμώτο πολύ αργά… Πάω να δω recap να θυμηθώ τίποτα γιατί δεν έκανα επανάληψη στον 5ο κύκλο που ήθελα… subs πού βρίσκω αγόρια και κορίτσια?
Επειδή δεν το κατέχω μου δίνεις ένα ακριβές λινκ?
Το pc μου δεν παίζει ΗΔ
Ζήλιες ψώρες κλπ εμένα μια χαρά κατέβηκε! Περιμένουμε τώρα να πάει βράδυ όπως είπε και ο Κόζης με τα σκηνικά!
Βοηθήστε πλιζ λιώνω
παιδια το Lost.S06E01-E02.PROPER.720p.HDTV.x264-2HD [SIZE=“3”]ΔΕΝ [/SIZE]ειναι σωστο…??
2+ giga ειναι… [-X
Είναι 2+ γίγα γιατί είναι σε High Definition
αυτο το ξερω…
το matroska με απασχολει… (???)
ελπιζω να ειναι σωστο γιατι κατεβαινει με 280+
εγώ και οι άλλοι φαντάζομαι μιλαμε για αυτό το αρχείο
Lost.S06E01-E02.HDTV.XviD-2HD.avi
που είναι το απλό χωρίς HD
@crimson
Δεν ξέρω κατα πόσο έχει να κάνει το οτι είναι .mkv αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στην ποιότητα. Εξάλλου είναι απο έγκυρη ομάδα ανεβασμένο (eztv) οπότε κομπλέ!
@tyler
Μολις ξυπνησα κ το εβαλα να κατεβαινει!!
Παιδια το ειδε κανεις; Δεν θελω σποιλερς…θελω μονο οποιος το ειδε να μου πει ενα ναι…
necromayhem ευχαριστω…8)
εδιτ…: καλα εχουν βγει κιολας υποτιτλοι…?? nice
Είδα το 1ο απο τα 2…είχα κατεβάσει και το 1ο επεισόδιο μόνο του και έβαλα να δω αν συγχρονίζεται με τους υπότιτλους του διπλού και ήταν μια χαρά…οπότε δεν άντεξα…εννοείται δεν σας λέω τίποτα άλλο…:-s
Καλό; :roll:
Δεν κρατιέμαι μέχρι το βράδυ! Όπου να ναι έρχοναι οι ενισχύσεις σπίτι και η τελετουργία ξεκινά!
Χθες ο ΠΑΣ, σήμερα το LOST. Μια φορά να φύγω στην ώρα μου από το γραφειό… Θα με διώξουν στο τέλος!
Αν έστω και ένας ποστάρει εδώ μέσα δίχως σπόιλερ, μα τω Θεώ θα κάτσω και θα βλέπω τα επόμενα επεισόδια από τα ξημερώματα και θα του στέλνω σε πμ το τι έγινε!
Καλύτερα να συζητήσουμε όταν θα έχω και θα έχετε ολοκληρωμένη εικόνα του διπλού…