ΑΔΥΝΑΜΟΣ
+4958794
Μηπως εννοεις…
+4815162342
χιουμορ! Καλο το επεισοδιο παντως, μου αρεσε αρκετα…
Πολλες καινουριες πληροφοριες, περιμενω να δω και πως θα συνδεσουν τις παραλληλες πραγματικοτητες(απο time travel σε parallel universe…οτι θες!)…επισης ελπιζω να μην ξεχασουν τον Widmore, ειχα την εντυπωση οτι θα χει μεγαλο ρολο σαυτη τη σεζον…σχετικο με υποθεση το 2ο σποηλερ ε προσεχτε, μη βριζετε μετα
2 πραγματακια για αρχη, να ξεκινησει η συζητηση:
1. Ο φεικ λοκ μας λεει οτι ο ριτσαρντ ηταν δεμενος με αλυσιδες. Αρα πιθανως να ηρθε με το μπλακ ροκ, το οποιο αλλωστε ξερουμε οτι εφερε ο τζεικομπ στο νησι.
2. Μηπως το ‘‘πνευμα’’ του τζεικομπ μπηκε στο σωμα του σαγιντ κι ετσι ξαναζωντανευει???
8O8O8O(και εχω δει μονο το μισο)
Φιλε αυτο το σκεφτηκα κι εγω!
Και αυτο με τον Ριτσαρντ πολυ πιθανο μου ακουγεται, αηντε να μαθουμε και τιποτα παραπανω για το μπλακ ροκ.
To 1o το βρήκα μπόμπα αλλά το δεύτερο ήταν λίγο τραβηγμένο.
Μήπως απλά ο μουσάτος μπήκε στο Σαίντ?
Γιατί ο Κινέζος δεν τον έβγαζε πριν τελειώσει η κλεψύδρα?
ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΖΜΟΝΤ???
σφσαφφασφασσαφφασφασφασφασφασφασαφσαφσαφσαφσασφασασαφαφσα!!!
Φακ δε πάναγυ!4242!
Έμεινα αρκετά μαλάκας. Σκέψεις το βράδυ!
σχετικο με υποθεση και τα δυο
και εγω ετσι πιστευω οτι μεσα στον σαιντ θα μπει ο τζεικομπ και δεν θα τους επιτεθει απεξω αλλα απο μεσα-αλλα βεβαια αυτοι οι ντοπιοι δεν θα καταλαβουν οτι κατι θα γακολουθησει?αφου εκει που νομιζαν οτι πεθανε ο σαιντ ζωντανεψε?
αυτο με το μπλακ ροκ που λετε τι ειναι?σε ποιο επεισοδιο αν ξερει κανεις να με διαφωτισει
[SPOILER]Σωστή σκέψη αυτή με το μπλακ ροκ. Κοιτάχτε τι βρήκα, παίζει και αυτό άσχημα νομίζω.
Εγώ απλά θα μείνω σε κάτι που είπε…
[SPOILER]Ο Σαγιντ στο τέλος…WHAT HAPPENED!!!
Νταξ μια από τα ίδια με τον necro, έχω μείνει μαλάκας…
Τα έχουν κάνει όλα πουτάνα, όλα. Είχαμε τα ταξίδια στον χρόνο, τώρα έχουμε παράλληλα σύμπαντα…στο τέλος θα τα μπλέξουν όλα μαζί ξέρω γω.
Συμφωνώ περί Ρίτσαρντ, και Σαγίντ…που στο καλό είναι ο Desmond, brothah???
Και εγώ πιστεύω ότι ο Τζέικομπ, θα μπει στο σώμα του Σαγίντ, και πως θα έχουμε τρελή μάχη. Κρίμα για την Juliet:cry:
EE περισσότερα αργότερα όταν δούμε και άλλες ωραίες απόψεις…
ΘΑ μας τρελάνουν και φέτος, οεο!
Και άντε ρε πούστη μου, να ξεκάνουν την Κέιτ, μπας και ξεμπερδεύουμε μια και καλή από αυτήν.[/SPOILER]
σωστός ο από πάνω, ίσως είναι και αυτό.
μιας και εχει πολυ κρυο για να βγω αποψε…
παταω πλεη:D
Επεισοδια ακριβως δε θυμαμαι αλλα τo μπλακ ροκ ειναι το ιστιοφορο στην ζουγκλα, απο κει που πηραν δυναμιτη για το hatch (1η σεζον) και εκει που κραταγε ο Λοκ τον πατερα του(3η σεζον). Επισης λογικα ειναι το πλοιο που βλεπουν απο μακρια ο Jacob με τον Μουσια στο τελευταιο της 5ης σεζον.
ΠΕΣΤΑ!
εγω συμφωνώ με τους περισσοτέρους
για σαγιτ και ριτσαρτ δηλαδη.
απλα θελω να μείνω στην σκηνή που δείχνει το νησί βυθισμένο ενταξει οσο παει το σιγουρεύω οτι είναι η χαμένη ατλαντιδα…
ευχαριστωω:D
soz gia ta greekish alla eimai se pc tou panepisthmiou.
pros awake:
Oxi den kanw ka8olou plaka. Pleon den to blepw me thn idia agwnia.
pros ypoloipous:
Na to thesw kai alliws:
Poso pithano to briskete na dothoun ikanopoihtikes apanthseis se ooooooooola ta erwthmata pou exoun prokypsei apo oooola ta epeisodia?
Gia mena apeiroelaxistes.
Makari na ekte8w oso proxwraei h season alla to blepw poly xlwmo. Einai san na anoiksane polles trypes (mhn paei o nous sas sto ponhro) kai den exoun arketo xwma na tis sfragisoun.
λεβιαθαν εισαι φαουλ.
περισσοτερα οταν μπει και ο κοζυ
αα και κατι ακομα
παρατήστε την σκηνή με τον Boone λεει οτι πήγε στην Αυστραλία για να πάρει την αδερφή του αλλα τελικά δεν ανέβηκε στο αεροπλάνο…άντε ειναι παράλληλο συμπάν αλλα η μονή διαφορά δεν ειναι οτι δεν πέφτει το αεροπλάνο(έτσι???)
νομίζω καναν πατάτα γιατι δεν θα ηθελε η ηθοποιός να παίξει και το πλασαραν έτσι(???)…
Foul eimai giati grafw me greeklish h giati o awake mporei na grafei eirwnika o,ti grafei? :lol:
Nai den eipa oti prepei na symmerizeste oloi thn apopsh mou re Giasona alla ok egw den mporw na katalabw pws kapoios to blepei akoma me to idio endiaferon opws sthn 1h season p.x. …
Skepsou ligo posa pragmata exoun ksexasteii, posa perimenoume na apanth8ounkai posa mas apantane me kathe epeisodio.
Twra ektos apo time machines xwnoume kai parallhla sympanta kai eimaste gamatoi. Tetoia fash.
(ston Neo)
Nai auto me th Shannon ekane bam.
patience my young padawan