+1 σε λεβιαθαν…βσκ και γω περιμενω να το δω πιο μετα,με παρεα και ψιψιψονια…αλλα…με τιμαει που εχω διαβασει ολα τα spoilers:p ??
Και εγώ με παρέα σε λίγο… και κάνω υπεράνθρωπη προσπάθεια να μην διαβάσω spoilers
[SPOILER]
το ξέρω, δεν γέλασε ούτε ο Σεφερλής…
[/SPOILER]
βασικα εγω πιστευω οτι α)δεν παιζει να μην ηθελε να επιστρεψει στην σειρα η ηθοποιοσ αφου και τοσα λεφτα θα επαιρνε αλλα και ο κοσμος θα την ξανα θυμοταν(οχι πως την εχουμε ξεχασει) και β)αμα αυτοι που γραφαν την σειρα την θελαν στο σοου δεν πιστευεις οτι θα καναν τα παντα να την φερουν πισω(εννοω δεν θα τους περισσευαν λιγα παραπανω χιλιαδες δολλαριακια τα οποια θα ηταν ικανα να την πεισουν να επιστρεψει?)? οποτε σκεφτομαι μηπως τελικα κατι γινεται η θα γινει και δεν ειναι μαζι με τον boone? :-k
Spoilers παιδιάαααααααα
Απο wikipedia:
Maggie Grace, who portrays Shannon Rutherford, Boone’s stepsister, has been asked to return, but Grace has not yet accepted due to her busy schedule.
Αν και παιζει αρκετα να το δικαιολογησουν, και καλα οτι καποια σημασια ειχε που δεν ηταν στο αεροπλανο, αρχικα τουλαχιστον την θελανε μεσα.
ναι αν δεν ήθελε να παίξει μπορούσαν απλα να μην την δείξουν όπως καναν και με πολλούς άλλους πχ Michael,Walt,Ana Lucia,eko…(δεν ξερω απλα ελπίζω να μην απογοητευτώ στο τέλος)
δεν νομίζω να έπαιξε τόσο μεγάλο πρόβλημα με την ηθοποιό. Έχουν αλλάξει πράγματα στην πτήση. Εδώ έχασαν τον μπαμπά του γιατρού. Και την Claire λίγο που την έδειξε δεν φάνηκε η κοιλιά.
[SIZE=“4”]ΣΟΚ![/SIZE]
Οσοι δεν εχετε δει το επεισοδιο μην ανοιξετε το σποιλερ!!
[SPOILER]Να φατε κ εσεις την φολα οπως την εφαγα κ εγω…
[SPOILER]Τι ηταν αυτο; Μας δουλευουν;; Συγγνωμη δηλαδη;; Μονο αυτο; Περιμενα περισσοτερα!
Ναι ρε παιδια, περιμενα περισσοτερα απο το λοστ! Εκει που εφυγε το απρο φως της μαλακιας περιμενα να δειξει κατι που δεν χωραει στο μυαλο μου! Κ μου πετανε την μαλακια της παραλληλης πραγματικοτητας; Τωρα δηλαδη θα αρχισω να βλεπω τους δικους μας στο LΑ να προσπαθουν να πανε στο νησι κ στην αλλη φαση τους δικους μας στο νησι να προσπαθουν να γυρισουν στο LA; Ασε μας! Περιμενα να αρχισει να εξηγει καποια πραγματα πανω στις βασεις που ειχε θεσει το σιριαλ…οχι να μας παει σε μια μαχη καλου-κακου,δεν γινεται να αποφυγεις το πεπρομενο κ τελος…
Δεν λεω οτι θα σταματησω να το βλεπω, θα το παρακολουθω καθε βδομαδα, αλλα θα φαω απογοητευση καλη στο τελος κ θα ειναι ολη δικια μου…απο σημερα ξεκινησε,…
Υ.Γ: οχι ρε φιλε…ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!
Υ.Γ 2 : δεν ειναι το λοστ που ξεραμε! ολακερη εκρηξη ρε παιδια, κατι θα μπορουσε να εχει γινει! ρε παιδια, θελουμε παραπανω! θελουμε το παραπανω!
[/SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER]Σκόρπιες σκέψεις…μου άρεσαν πάρα πολύ και τα 2 επεισόδια…για το παράλληλο σύμπαν που η πτήση προσγειώνεται δεν έχω να πω και πολλά…νομίζω θέλει κι άλλα στοιχεία…αλλά φαίνεται οι ζωές των πρωταγωνιστών καθώς απογειώθηκε το αεροπλάνο να μην είναι και τόσο ελκυστικές…σαν να χάνονται στην καθημερινότητα και στον κικεώνα των προβλημάτων που ακολουθεί καθε χαρακτήρα (Τσάρλι συνελλήφθη, Κέιτ πάλι γίνεται φυγάς, Τζιν συλλαμβάνεται και αυτός κτλ…Την σκηνή με τον Ντέζμοντ δεν την πολυέπιασα…
Τώρα στο νησί…Ο Νέμεσις είναι ο καπνός…σχεδόν σίγουροι ήμασταν αλλά πια έγινε ξεκάθαρο…σε αυτό τώρα συνεπάγονται σαν σκέψεις όλες οι εμφανίσεις του καπνού και γιατί και πότε εμφανιζόταν και που οδηγούσε την ιστορία…Νομίζω είναι ακραίο αυτό που λέτε για Ρίτσαρντ και αλυσίδες ότι θα χασει την ιδιότητα να μην γερνάει…η αντίδραση του είναι σαν να κατάλαβε ότι τον ήξερε όταν ήρθε με το black rock…αποκλείεται να είναι μεταφορική έκφραση…Μεγάλη ατάκα το ότι ο Νέμεσις θέλει να γυρίσει πίσω σπίτι του…Απο την στιγμή που έχουμε αποδείξεις ότι οι 2 πνευματικοί άρχοντες όντως χειραγωγούν καταστάσεις και ανθρώπους πιθανά η εντολή ο Σαγίντ να πάει στον Ναό έχει κάποιο συγκεκριμένο σκοπό που πιθανά είναι να μπει στο σώμα του ο Τζέικομπ (πιθανά όμως να μην χρησιμοποιήσουν οι σεναριογράφοι το ίδιο κόλπο…)
Το ότι η στάχτη προστατέυει και εμποδίζει τον Νέμεσις είναι επίσης σημαντικό στοιχείο για την συνέχεια…πιθανά είναι η αρχή του πολέμου που έλεγε και η Ελοίζ αλλά λείπουν πολλά κομμάτια aκόμα…αυτά για αρχή…
Ντάξει στην σκήνη που ανοίγει η θήκη της κιθάρας και βλέπω τον σταυρό μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο…ανατριχίλα!όπως και οι εκφράσεις του Νέμεσις!θεός Terry o Quin!
[/SPOILER]
Εγω θα πω οτι πιστευω πως ο Νεμεσις κ ο Τζεικομπ ειναι οι 2 πλευρες ενος απο μηχανη θεου, αλλα θα καταληξουμε σε μια μαχη καλου-κακου;
ποσο γαματο ειναι που εδω και 2-3 σελιδες εχει μονο σποιλερ…?? :lol::lol:
ποσο γαματο δεν ειναι πως αυτο που κατεβαζα ολη μερα με το τορρεντ ειναι μια μα#%ια και μιση…? κολαει αβερτα…
ας ειναι καλα τα ραπιντσερ…
Μια παρατήρηση αρχικά. Αντί να κάτσουν να μπαλώσουν ότι έχουν ανοίξει, κάθονται και δημιουργούν κι άλλα:lol: Οκ, προχωράμε!
Σχέση Nemesis και Black Rock πολύ σωστή, γενικά το όλο concept με τον Nemesis στο σώμα του Locke και του Τζέικομπ στου Σαγίντ (εαν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο) μου φαίνεται πολύ ευφηές. Επιτέλους μάθαμε για το black smoke, και ένα hail στη πιο evil φάτσα της σειράς, το σατανικό βλέμα του Locke όταν αποκαλύπτεται στον Ben! Και φυσικά περιμένουμε να δούμε πως θα συνδέσουν παράλληλα σύμπαντα με το όλο concept.
Γενικα ικανοποιηθηκατε απο το επεισοδιο σημερα;
Ναι. Η αναμονή ήταν μεγάλη:p Δυνατό επεισόδιο, για να δούμε τη συνέχεια.
Πραγματικά τι παραπάνω περίμενες να δεις;
υποθετω σαικς…
ελα λοιπον να πω και γω τις αμπελοφιλοσοφιες μου
Παραλληλα συμπαντα, λογικη και αναμενομενη τροπη.
Ιαπωνέζος καρατεγκα ουμπερ πειρατης/φυλακας της ‘πηγης της νιοτης’
Ο Richard σιγουρα εχει κανει καποια νταραβερια με την πηγη, thus και το αγεραστο λουκ.
Ο Σκιας, ετσι θα τον λεω, δε μαρεσει το Νεμεσις, φαινεται γνωρισε Richard Στο Black Rock οπου για χ-ψ λογους τον ειχαν με αλυσιδες (ισως για την αναζητηση του νησιου, σαν προηγουμενες βερσιον του Whidmore). Αν και ομορφο και εξυπνο το βιντεακι του Νεκρομεηχεμ, δεν συνηθιζει το λοστ να χρησιμοποιει τετοιες μεταφορες.
Jacob is Sayid? Παιζεται. Δεν μαρεσει ομως γιατι σαν ηρωας τον εχω σιχαθει, δεν με χαλασε δηλαδη που πεθανε.
Αν ομως παιζει κατι τετοιο, ο Jacob δεν παιζει ναχει καποιο ‘οπλο’; οπως ο Σκιας ειναι το μονστερ πχ; ή απλά πιστευει στην αγαπη και την καλοσυνη (σικ)
Ασκοπη χρηση τζουλιετ. Ασκοπη τελειως.
μμ αυτα;
και αλλα ειχα αλλα τα ξεχασα. Θα τα γραφω απο δω και περα
Καποιο τροπο να αρχιζει να κλεινει τρυπες ρε συ. Αυτο ξεκινησε με την δημιουργια κ αλλων οπως ειπε ο freedom…δεν ξερω…εγω περιμενα σιγουρα κατι παραπανω. Τωρα θα μου πεις εχει αλλα 15 επεισοδια…περιμενε…αλλα αρχιζει να βρωμαει λιγο σαπιλα εδω…
βλακα…
Μα σε ένα διπλο επεισόδιο πήρες απαντήσεις για black smoke (εντάξει είχε φανεί αυτό), ναό, ψίθυρους και στήθηκε και η φόρμα που θα λειτουργήσει ο τελευταίος κύκλος.
και αμα περιμενες απο πρεμιερα να απαντησει του κοσμου τα ερωτηματα, τοτε φιλος δεν ξερεις τι εστι Lost (οι αγνοουμενοι)
Απάντηση για ψιθύρους?? Εξπλέιν πλιζ!