Louis Armstrong

απιστευτος καλλιτεχνης μορφαρα και τρελο κολημα μου τον τελευταιο καιρο.οσοι μαγευεστε και ανατριχιαζετε με την απιστευτη φωναρα του και το κλιμα που αποπνεουν τα τραγουδια του γραψτε εδω.
γεννηθηκε το 1901 και πεθανε το 1971 αφηνοντας μια σπουδαια μουσικη κληρονομια πισω του.

το αγαπημενο μου τραγουδι που εχει ερμηνευσει τυχαινει να μην ειναι δικο του αλλα απολαυστε το http://www.youtube.com/watch?v=8IJzYAda1wA

Χμμ… Με σένα μάλλον πρέπει ν’ασχοληθώ περισσότερο από’δω κ πέρα… :slight_smile:

Ο Louis Armstrong είναι προσωπικό μου κόλλημα. Από εποχές π ούτε κατά διάνοια άκουγα rock/metal. Κ ακόμα τον θεωρώ τρισμέγιστο (ποτέ άλλωστε κ για κανένα λόγο δεν παράτησα τη jazz).

Δεν περίμενα topic για Armstrong εδώ μέσα… Μέχρι στιγμής ούτε καν με νοιάζει που δεν υπάρχουν πολλές απαντήσεις. Δεν πα να γράφουμε εγώ κ ο queen_rulez εναλλάξ κ να γεμίσουμε 15 σελίδες… Πολύ θα το ευχαριστιόμουνα!

Ο Αrmstrong είναι μέγας θρύλος της jazz πέραν προσωπικών γούστων. Period! :stuck_out_tongue:

δεν εχω πολυασχοληθει
αλλα…

Αυτό είναι hit-άκι ναι… Υπάρχουν όμως (κοίτα σε ποιόν το λέω! :p) πολλά κ ιδιαιτέρως αξιόλογα κομμάτια του Louis που περιμένουν να τ’ανακαλύψεις… Δύσκολα θα βρεις δευτεροκλασάτο κομμάτι Armstrong - θα χρειαστεί πολύ ψάξιμο… :wink:

τι κακο εχουν τα χιτακια ρε?!

Κανένα κακό…

Για την ακρίβεια θα ποστάρω κ εγώ ένα τώρα:

Louis Armstrong LIVE:

http://www.youtube.com/watch?v=QUASOK8U5cg&feature=related

Παλιότερα πίστευα ότι είναι πολύ καλός. Απο τη στιγμή που είδα αυτό

Blue Yodel N.9

απλά δεν μπορώ να σταματήσω να προσκυνώ. Δύο κλασσικές φιγούρες του προηγούμενου αιώνα, σε μία κλασσική ερμηνία ενός κλασσικότατου κομματιού του τρισμέγιστου Jimmy Rodgers. Μπορείς να βρείς αλλού τέτοια κάβλα όπως εδώ; Τουλάχιστον εγώ όχι. :smiley:

εκει στο τελος, τι νοτες βγαζει:|

Α κ βέβαια εκτός από άψογα τραγούδια ο άνθρωπος ήταν υπέρτατος τρομπετίστας. Όχι μόνο στις νότες π έβγαζε… Αλλά κ στο πάθος της τρομπέτας. Τρελά ξεσπάσματα! Κ βέβαια χαρακτηριστικότατη φωνή κ ερμηνεία σε κάθε κομμάτι του :slight_smile:

Edit: τρίτο χιτάκι! :D:

http://www.youtube.com/watch?v=kmfeKUNDDYs&feature=related

Τον εμαθα απο μικρη ηλικια χαρη στο πατερα μου που τον ακουγε παρα πολυ τοτε.Τεραστιος μουσικος,χαρακτηριστικη τρομπετα κι ακομα πιο χαρακτηριστικη φωνη.

Παρτε κι απο μενα την απιθανη συνεργασια του με την Ella Fitzgerald

ποσο πιο υπεροχος…

Εδώ τραγουδάει death metal:

http://www.youtube.com/watch?v=ItUk-5FI0Ek

:stuck_out_tongue: