Ειπα να συγκεντρωσω καποιες κυκλοφοριες νεες και αναμενομενες σε ενα ποστ και εσεις μπορειτε να τσεκαρετε οτι γουσταρετε . Θα προσπαθησω να εισαγω λιγο στο φορουμ ειδη οπως το modern rock , alternative rock με Αμερικανικο προσανατολισμο. Προσπαθησα να ειμαι περιεκτικος σε καλες κυκλοφοριες και νεα που ακουσα αυτες τις μερες και αν υπαρχει ενδιαφερον μπορει να ξεχασα κι αλλες. Ενδεικτικα μονο γιατι τα ειδη αυτα ειναι αγνωστα στο Ελληνικο κοινο.
Moses Mayfield ? The Inside
The Exies ? A modern way of living with the truth (αρχες Μαιου)
Mr.North ? Fear & Desire
Night Kills The Day ? Study of man
Νimbus ? Unending Dream (πολυ ενδιαφερον ντεμπουτο, λιγων μηνων)
Οurs - Dancing for the death of an imaginary enemy ( to be released)
Eνας δισκος που ετοιμαζοταν για εναμισυ χρονο μαζι με τον Rick Rubin και πιστευω οτι μιλαμε για ενα αριστουργημα αν εχει συνολικα το επιπεδο των δυο δειγματων και θα παιξει για το δισκο της χρονιας στο ειδος του.
Dark New Day ? Ερχεται σε λιγο καιρο και μπορειτε να ακουσετε ενα δειγμα απο τον επερχομενο δισκο τους.
Retrograde ? Πολυ καλοι Καναδοι που βαλανε μερικα demos απο τον επερχομενο προς ακροαση.
Strata - Strata Presents The End Of The World (σε λιγο καιρο)
ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ
Ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα στην Αμερικη εχουν το ονομα VAST που σημαινει Visual Audio Sensory Theater. Δεν λεω τιποτα για αυτη την μπαντα οποιος ενδιαφερεται και δεν εχει ακουσει ας τσεκαρει ξεκινωντας και καλο ταξιδι. Eχουν παλι καινουρια πραγματα να παρουσιασουν.
http://en.wikipedia.org/wiki/VAST
Σε λιγες μερες θα αποκαλυψω μια μπαντα που θα ειναι ενα δωρο μου για τους φιλους μου τους progsters που θεωρω απο τις σημαντικοτερες της δεκαετιας που διανυουμε γιατι ερχεται νεα της κυκλοφορια. To be continued…