οκεικ αρχηγε μου…τι αναμνησεις βραδιατικα…φιλοι των soundgraden check them out…
streetside symphony???
αυτοι ακουνε thunder??
ποιούς ρε Τάσο?
όχι ότι μου αρέσουν οι Soundgarden, αλλά λέμε τώρα…χοχοχο
τους speak no evil man…καλα μην περιμενεις το μεγαλειο των soundgarden…στο link που εδωσα υπαρχει ολοκληρο το welcome to the downside…πολυ καλο heavy rock album σε πιο mainstrem φορμες βεβαια…αξιζει να το τσεκαρεις…
καλά ναι δεν έχουμε όμως πρόσβαση σε myspace από εδώ.
ε κοίταξε δεν περιμένω κάτι ανάλογο των Soundgarden.
αλλά έστω και υποκατάστατο καλό θα είναι
δυστηχως δεν βρηκα στο youtube τιποτα απο speak no evil…τσεκαρε τα παρακατω…
daz τους doubledrive τους εχεις postarei?ωραια band…postarw και το αγαπημενο μου απο default…
Postare oti goustareis Tasso. Ksereis oti exeis to eleythero apo mena, min rotas. E re ti exei na exei na ginei me Cold otan tha bgei. O xamos…
τρελος χαμος…:D…οπως ξερεις ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες…ελπιζω ο scooter να μην το εχει χασει…
Τρελες κομματαρες. Quill ηξερα αλλα τους αλλους θα τους ψαξω. Θενξ μαν:wink:
8O8O8OΣοκ και δεος…Σκεφτομουν χθες να ποσταρω default αλλα επειδη ειναι παλίο δεν το εκανα…και τωρα ποσταρεις εσυ…
Το It only hurts είναι απίστευτη κομματαρα και το εχουμε ξεχωρίσει όλοι φανταζομαι
Επίσης για μενα και το
αλλα γενικά για μενα ολο τα αλμπουμ τα εσπαγε ασχημα8)
btw οι lifehouse θα βγαλουν κανενα αλμπουμ???
τπτ αδερφε…χαιρομαι που σου αρεσαν…
lunatic οι default τα σπανε ασυστολα…και τα δυο προηγουμενα τους εχουν κοματαρες μεσα…βλεπε wasting my time,throw it all away…:)με lifehouse δεν ξερω τι παιζει αλλα το τελευταιο τους ηταν και το αγαπημενο μου…μακαρι να επανελθουν…
ενα κοματι των shinedown που αδικως κατ εμε ανηκει στα b sides του προηγουμενου τους δισκου…απολαυστε Brent…
πολυ ωραιο progressive rock album απο τους pineapple thief
To νεο σινγκλ των Red Jumpsuit Apparatus βγηκε σημερα, και το νεο αλμπουμ αναμενεται 3 Φλεβαρη.
Δεν εχει πολυ περαση η μπαντα δω, αλλα νταξει, απο τα αγαπημενα μου του '07 το προηγουμενο, και εχω μεγαλες ελπιδες…
Το νεο λαλα λεγεται You Better Pray
Oμορφο artwork
Περιμένουμε το album
Το νεό EP Dead Letter Circus σπέρνει λέμε. Όπως ακριβώς και το προηγούμενο. ¶ντε να βγει επιτέλους ο δίσκος
File Manos tha argisoun. Krata ta temaxia ayta kai kali ypomoni. An to exoume stin arxi tou kalokairiou kala tha einai. O logos sxetizetai me to gegonos oti tha exoume prota mallon to neo Karnivool. Tha enimeronesai…
Μόλις άκουσα το δίσκο “In My Shadow” των Edge of Earth κι αν και Pearl Jamίζουν πολύ οι Αυστραλοί, μου άρεσαν
http://www.myspace.com/edgeofearth