Αlternative κυκλοφοριες

Χαχαχαχα! Μακάρι να μπορούσα να σου πω κάτι που να ψάχνω! Αυτό το τόπικ το θεωρώ τελείως παλαβό και είναι αδύνατον αυτό που ζητάς! Πες έστω με τι έχεις κολλήσει τελευταίους 2 μήνες :stuck_out_tongue:

Me diafora alla ektos apo kapoia pou exeis ektimisi eixa liosei tous teleytaious mines tous Butterfly Effect , Yuca, Bulletproof Messenger, Thrice …among others. Ayta 8)

Για φερτε ενα μπαν στον κυριο απο δω… δεν εχει πει ακομα γνωμη για τους Exxasens…

Ανεπιτρεπτον!! Αισχος, αισχος!!

άσχετο. Οι Butterfly Effects στο myspace είναι φιλαράκια καλά με τους COG, όπως και οι COG μαζί τους (σίγουρα όχι τυχαίο). Αλλά και οι 2 έχουν πάρα πολύ ψηλά στις λίστες φίλων τους dead letter circus που έχουν ελάχιστα views. Τους έχει τσεκάρει κανείς αυτούς;

άσχετο. Οι Butterfly Effects στο myspace είναι φιλαράκια καλά με τους COG, όπως και οι COG μαζί τους (σίγουρα όχι τυχαίο). Αλλά και οι 2 έχουν πάρα πολύ ψηλά στις λίστες φίλων τους dead letter circus που έχουν ελάχιστα views. Τους έχει τσεκάρει κανείς αυτούς;

Sxetiko!!! H Aussie mafia pou apatrizetai apo mena kai ton Manos, se xairetizei. 8)

Angmar min baras re! Den exo prolabei na to empedoso akoma opos kai tous gamoIapones tis Rope. Parousiazoun terastio endiaferon alla sto poust den poustaro biastika…:stuck_out_tongue:

Έλα ρε, βγάλανε κι’άλλο οι Butterfly Effect μετά το “Imago”;
To Cog παρεπιπτόντως αξιόλογο άλμπουμ.

Γιατι δεν δινω σημασια σε αυτα που πρεπει?

Butterfly Effect -> In These Hands -> ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

Mono ayto? Oi BF einai theoi. To worlds on fire einai apo allo planiti:

Episis me eixe piasei kai ena liosimo sta palia tous kai eidika se ayto:

Eipame i Australia gamise perysi me COG, Butterfly Effect, Dead Letter Circus (mono EP dystyxos akoma), Melodyssey, Birds Of Tokyo, Sleep Parade to name a few apo tis kyklofories pou ksexorisan…

Ek tis Aussie Mafia

Μuse επιρροες μονο εγω διακρινω?:-s

Listening to: The Butterfly Effect - Worlds On Fire
via FoxyTunes

Nomizo exoun pia to pio signature sound kai milame pia gia ixo tis Aussie alternative skinis tis opoias odigoun. Akoma kai oi COG pou antigrafane Tool me to apisteyto Sharing Space they broke new ground…

Aς κάνω κι εγώ το αναμενόμενο ποστ μου

Dead Letter Circus πάνω απ’ όλα. Όταν βγει ο δίσκος τους θα σπέρνει.

Και από κει και πέρα όλες οι μπάντες που γράφει ο daz είναι φοβερές. Αλλά ξέχασε τους Karnivool και θα πρέπει να τιμωρηθεί ακούγωντας Cannibal Corpse για 5 ώρες και τέλος 1 ώρα Homo Iratus για να γίνει πιο ομαλή η μετάβασή του πίσω στον κόσμο των μελωδιών

Oi Karnivool den exoun tyxaia ta 3 teleytaia grammata giati itan sxedon san Tool. Perimeno apo aytous to epomeno bima…pou tha ginei kai tha gamisei kolarakia. Etsi, na mazeyetai i Aussie Mafia fia meeting :lol:

Ama mou breis karaoke ekdosi Homo Iratus tha goustaro giati tha balo ta dika mou fonitika kai tha gamane :lol:

Χαιρετώ το terror team! :smiley:
Έχουμε και λέμε:
Tupelo Honey: Πρέπει να έχουν αναφερθεί και παλαιότερα. Μorphine. Τέλος.
Hoobastank: For(n)ever επιτέλους επέστρεψαν! Είμαι στην πρώτη ακρόαση. Εντυπώσεις εντός βδομάδας.
Jon Santos: Stronger αρκετά ενδιαφέρον δίσκος…
The Script: The Script. Αυτό το The Man Who Can’t Be Moved στην αρχή δεν μου είπε και πολλά. Εν συνεχεία όμως μετατράπηκε σε αγαπημένο. Το We Cry γνωστό εμπορικό κομματάκι, το Breakeven επίσης. Είναι και Ιρλανδοί.

Σημείωση: Daz, γι ακόμη μια φορά πρότεινες δισκάρα. Ο λόγος για τον David Cook, που το Light on, το Life on the Moon και το Mr. Sensitive έχουν γίνει κλασικά πλέον. Προσυπογράφω για Birds of Tokyo και Butterfly Effect (τα υπόλοιπα δεν τα έχω ακούσει. ακόμη.)

(Άσχετη-off topic)…σημείωση 2: Jesse Cook : Ναι, παίζει flamenco. Ναι, τον έχω ξαναπροτείνει σε κάποιο άλλο thread. Ναι, έχει βγάλει δισκάρες.

Τhe Script :smiley:

ακου τη διασκευη του Lose Yourself

Τσεκαρω επιτοπου Hoobastank, αν ξαναπετυχω ριφφακι αναλογο του Inside of You θα χτυπιεμαι ανελεητα

Jesse Cook --> Mario Takes a Walk. Ερωτας.

Flamenco? Efygaaaa…:smiley:

Thelo kai Come back to me kai permanent Princess :stuck_out_tongue:

χμ… so-so. Ισως επειδή ποτέ δεν συμπάθησα το κομματι…

Τσεκαρω επιτοπου Hoobastank, αν ξαναπετυχω ριφφακι αναλογο του Inside of You θα χτυπιεμαι ανελεητα

ναι γιατί ένα παρόμοιο του out of control με τη συμμετοχή του Ian των Lostprophets μας χαλάει; Ο πρώτος τους δίσκος ήταν καταπληκτικός. Όλα (μα όλα όμως) τα κομμάτια ήταν εξαιρετικά. Προσωρινή διακοπή του For(n)ever για ένα Same Direction8).

Jesse Cook --> Mario Takes a Walk. Ερωτας.

Δεν έχω παρά να συμφωνήσω!! Check these also:

Hdh tsekaro kai to atomo pairnei ta scalp tou 99,9% ton rock guitarists gia plaka…Hands down!

χαχαχαχα! :smiley:

ναι και το come back… πάρα πολύ καλό…