Exoume slow start kai poly psaksimo. Sto style pou eipes to kalytero mexri stigmis einai to Burn Halo.
O Jared einai alli katigoria…
Mano kai Giasona tha prepei na exete sta ypopsin (an den exete idi) mia poly kali band pou me to neo tis album fainetai na kanei allo ena bima proodou. Se alla monopatia pou goustarete kai oi dyo 100%. Den exo akousei olo to album alla exo akousei arketa nea tragoudia kai ayto ftanei pros to paron. Kapoia mporeite na akousete kai edo: http://www.myspace.com/nothingmoremusic
Λοιπόν, αυτό το groupάκι αξίζει της προσοχής μας νομίζω. Είναι πάρα πολύ καλοί, τσέκαρα και τα δύο δισκάκια που έχουν βγάλει και είναι πολύ πολύ καλά! Και είδα πως ο Springsteen τους έχει πρώτους πρώτους στο MySpace του :!:
Οι The Gaslight Anthem με έψησαν τρελά.Από το πρωί ακούω το τελευταίο album The '59 Sound και έχω κολλήσει.
Πραγματικά είναι πάρα πολύ καλοί.Αξίζει τρελά να τους τσεκάρει κάποιος!
Λοιπόν παιδιά παρακολουθω αυτό το thread εδώ και κανα 2μηνο ψαχνωντας για μουσικη κι εχω να πω απλα ευχαριστω για τα παρακατω συγκροτηματα:
-dredg
-ours
-brave<–το cd το χω λιωσει εχει τρομερη φωνη η τύπισσα
-daughtry
-shinedown
-dead letter circus
-black lab
-sugarcult
-hurt
-The Gaslight Anthem
-stereoside
αυτα τα ολιγα θα ναι και κανα 2 που δε θυμαμαι
εχω κι εγω να προτεινω 2 συγκροτήματα:
1.LUCERO
2.Τhe airborne toxic event
τους πρώτους τους ακούω καιρό τώρα παιζουν alt.country και τους άλλους τους ανακάλυψα σημερα και ασχολούνται με ροκ, indie rock…
Κάτι λιγάκι off-topic, που ανήκει όμως στο γενικότερο πνεύμα του topic.
Αν σας αρέσουν οι: Mano Negra, Manu Chao, Renato Carosone, Tonino Carotone, Gogol Bordello, Tiger Lillies, Ska Cubano, Ojos de Brujo, Amparanoia, Rachid Taha, Tom Waits, Calexico, Goran Bregovic, Beirut, The Clash, Avion Travel, Bob Marley, Paolo Conte κτλ,
κάθε Δευτέρα στο Σταυρό του Νότου, παίζουν οι (ή “ο”, αν προτιμάτε):
Μόλις γύρισα και έχω να δηλώσω ενθουσιασμένος. Αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα προγράμματα που μπορείτε να δείτε από Έλληνες (αν όχι το καλύτερο, αυτή τη στιγμή). Απίστευτοι μουσικοί και τρελό κέφι / πανηγύρι.