Είχα αναφέρει τους Silversun Pickups πολύ καιρό πριν σε αυτό το θρεντ, δεν έχω ακούσει ακόμα τον τελευταίο τους αλλά το Carnavas ήταν πραγματικά πολύ καλό ντεμπούτο με κομματάρες όπως το Lazy Eye και το Future Foe Scenarios. Πολύ έντονη ομοιότητα με Smashing Pumpkins (ειδικά στα φωνητικά), αλλά αυτό μάλλον είναι προς τιμήν τους… Σύντομα θα ακούσω και το δεύτερο τους…
Τσεκάρετε και 32 Leaves οι γνωστοί άγνωστοι, έχουν αρκετά όμορφα τραγούδια. Δε συνηθίζω namedropping αλλά αυτήν τη στιγμή βαριέμαι να γράψω κάτι παραπάνω.
Edit: Ε στα γνωστά αλτερνατιβοαμερικάνικα Hard rock/ Alternative/ Post-grunge μονοπάτια με μοντέρνο ήχο. Έχουν και νέο δίσκο φέτος. http://www.myspace.com/32leaves
To ακουσα το καινουργιο αλμπουμι, αλλα δεν με χτυπησε κανενα τραγουδι.
Θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια
Transistor
Έλληνες με γυναικεία φωνητικά, και νομίζω κολλάνε σ’αυτό το τόπικ (αν και ο mr_whats μου είπε να ξεθάψω το τριπ χοπ :p)
Έπαιξαν πέρσι στο Ejekt Festival τη μέρα των James, UNKLE, Stereo MC’s etc. και το δισκάκι τους “Things You Miss When You Blink” έχει μεταξύ ωραίων κομματιών όπως το “Living”, το “Epsilon” και το “For These Two” σε πιο ήπιους τόνους, μια διασκευή του “Big Love” των Fleetwood Mac και το “Lover (Name It What You Will)” στο οποίο συνεργάζονται στα φωνητικά με τον Craig Walker από τους [U]Archive/U. Συμπαθητικούληδες…
Toυς έχω ακούσει. Συμπαθητικούληδες ινδηδ.
παμε νεο κομματι Dredg.
εμπορικο αρκετα αλλα νταξει γαμαει…
edit : βασικα τρελη εμπορικουρα… παιζει να το εχω ακουσει 10 φορες στη σειρα…
Βγαλτε το το ρημαδι λεμε !!!
ενας μηνας ενας μηνας… :bounce::bounce:
Ψιτ, μανεογδονταφευγα
[CENTER][/CENTER]
Μετα το προπερσινο (?) EP, οι Closure in Moscow βγαζουν κανονικο δισκακι.
Αυστραλεζικο ομορφο προγκροκ!
Επιστρεφω με παραπανω αναλυση
(γαμω το κερατο, εχω γεμισει νεες κυκλοφοριες, απο παντου ερχονται αυτο το διμηνο!)
Πρίν λίγο καιρό άκουσα το ομότιτλο άλμπουμ των Aeon Spoke, που είχε εκθειαστεί παλιότερα στο φόρουμ… Χαρακτηρίζονται progressive, ταιριάζουν πάντως και σε αυτό εδώ το θρεντ (prog ατμοσφαιρικό alternative ένα πράγμα), ας τους υπενθυμίσουμε λοιπόν.
Εντάξει, έπαθα πλάκα, φοβερός δίσκος, ειδικά τραγούδια όπως το The Fischer Tale και το Emmanuele…
Ελα να σωνουμε το θρεντ!
[CENTER]
[/CENTER]
Λεπον, αυστραλιανο alternative rock, φρεσκοτατο.
Στις μεχρι τωρα ακροασεις θα αρεσουν σε dredg fans κυριως, ομορφες μελωδιες, δροσερα κομματια γενικως. Ακουγεται ευχαριστα, με σκαμπανεβασματα στους τονους των τραγουδιων, και με πολλες ιδιοτροπιες (οπως τα κλαρινα (?) στο Foreign Land).
Σας το προτεινω.
Childhood Behaviour ειναι μια πανεμορφια
Δεν εχουν ανεβει δειγματα στο youtube ακομα, παρτε ομως myspace: http://www.myspace.com/eskimojoemusic
αρκετά συμπαθητικό το καινούριο των hurt goodbye to the machine λέγεται…
Δεν το αφηνω ετσι αυτο [-X
Θα το ακουσετε που να σας παρει ο διαβολος
http://www.muzu.tv/eskimojoe/childhood-behaviour-music-video/37702
Σα να το έχω ξανακούσει το Childhood Behavior… Γνωστό μου φάνηκε. Όντως, πολύ ωραίο τραγούδι πάντως.
Κατα τ’ άλλα έριξα μια αυτιά και σε ορισμένα ακόμα τραγούδια τους απο το λινκ, μου φάνηκαν συμπαθείς ως πρώτη εντύπωση… αυτό.
Το debut album του lead singer των Dishwalla…
Ο,τι καλύτερο έχω ακούσει εδώ και μήνες.
[CENTER]J.R. Richards - A Beautiful End[/CENTER]
in the far end of the black there was light…[/CENTER]
Ωπ, καιρό έχουμε να σε δούμε εσένα. Έλειψες απο το θρεντ.
(: επέστρεψα με πρόταση που αξίζει όμως…
Νεοι Dear Hunter
Αυτό εννοείς ε? Λογικά μέσα στη βδομάδα θα κάνω preorder την deluxe-limited-super-duper έκδοση
Αγαπάμε όποιο συγκρότημα μοιάζει με τους The Sound Of Animals Fighting.
Κάνουν και tour μαζί με mewithouyou!
Πωωω οι The Dear Hunter είναι θεούληδες ε. Πρέπει να το ακούσουμε κι αυτό.
Λοιπόν, όσοι σιχαθήκατε να ακούτε από το πρωί μέχρι το βράδυ την τελευταία δισκάρα των Dredg και έχετε βαρεθεί να περιμένετε νέα από τους A Perfect Circle, κάντε ένα μικρό συμβιβασμό με τον καινούριο δίσκο μιας εκ των μασκότ του thread.
Karnivool-Sound Awake
aussie army unite \m/