Αlternative κυκλοφοριες

Κρίμα να πάει τούτο εδώ χαμένο.

http://www.rocking.gr/review2678.php

ρωτήστε και τον αρχηγό όταν εμφανιστεί.

Τσεκαρετε οπως και δηποτε αυτο ειδικα οι φανς των fightstar,InMe
Brigade-Come Morning We Fight( 2008 )
αν και το εξωφυλλο ειναι σκατα

εχει τρομερα τραγουδια και ουτε ενα filler,παρτε αυτα για ζεσταμα και για να μην λετε οτι λεω μπαρουφες

ψαχνω και για τον πρωτο τους δισκο(lights) αλλα το search αλλα μου βγαζει μπουρδες οπως μια ταινια ονοματι light brigade:p

Νέο Rishloo κυρίες και κύριοι…it’s out there 8)

Έρωτας με την πρώτη ακρόαση, το καινούριο ακολουθεί.

Το φετινό πιστεύω οτι είναι ακόμα καλύτερο, άρεσε και σε αρκετούς ανυποψίαστους εδώ μέσα :slight_smile:

Pote den paei xameni tetoia mousiki. 8)

Review gia oscar, eidika to kleisimo…

όντως πολύ όμορφος δίσκος:)

επειδή είναι τεράστιο το θρεντ για να κάτσω να το διαβάσω όλα θα ήθελα 2-3 παλικάρια να μου πουν τους τοπ 10 δίσκους τους, καθώς θέλω να την ψάξω καλύτερα με το alternative.

Seether, 3DG, Breaking Benjamin, Biffy Clyro, Arctic Monkeys, 30 Seconds To Mars, Blue October, Dredg, Shinedown είναι ένα δείγμα το τι έχω ακούσει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΥΓ.Έχω πει στον Ιάσονα αλλά θέλω και άλλες προτάσεις.

Now playing: Arctic Monkeys - The Jeweller’s Hands
via FoxyTunes

Portugal. The Man :stuck_out_tongue:

thank you sir.
i do insist on this one.

έχω ακούσει το καταπληκτικό τελευταίo album και αύριο μεθαύριο θα πάω στα υπόλοιπα.

Από Seether εκτός του Finding Beauty In Negative Spaces ποιό άλλο προτείνετε?

Εγώ θυμάμαι άκουγα παλιά το Karma And Effect που ήταν καλούτσικο.

Μετά απ’ όταν τους είδα με Evanescence :oops:

Σε άλλα νέα το καινούριο Rishloo είναι αρκετά συμπαθητικό, αλλά μοιάζει κατώτερο από τον προκάτοχό του. Θα δούμε. Όμως έχει μέσα ένα από τα καλύτερα κομμάτια της χρονιάς, άνετα.

Disclaimer II άνετα

εχει τουτο το επος: http://www.youtube.com/watch?v=aNgQr_FdZvE

Επίσης μ’ άρεσε το Only Through The Pain των Trapt :stereo:

τίποτα ακόμα???:-s:-s

Τσέκαρε το ποστ από πάνω:p

Δεν είναι ένα συγκεκριμένο είδος, γι’ αυτό και είναι λίγο δύσκολο να γίνουν προτάσεις.

Σε συγγενικό ήχο με αυτά που έγραψες, μόνο που τα πατάει όλα χάμου με τεράστια άνεση (πλην των dredg που έτσι κι αλλιώς διαφέρουν) είναι το Blackbird των Alter Bridge, σε περίπτωση που δεν τους έχεις ακούσει.

Το οποίο δε μ’ άρεσε :tomato:

Μπούλης.