τι υπερβολικος [-X
Ma plaka mou kaneis? Einai dynaton anthropos pou akouei na leei albums opos Marianas kai Nothing More akoma kai Mayday Parade kai tosa pou mporo na aparithmiso, apla kaloulia?
Otan kanoume kritiki prosexoume filos allios ta akoume. Pes to aytonoito oti apomakrynesai apo ton ixo (psaxnontas kai alla eidi megalonontas - themito) kai ase emas pou akoume ola ta melodic akousmata na mporoume na krinoume. Eyxaristo.
Btw to Marianas sta vocal harmonies elaxista albums mporoun kan na to koitaksoun…
με κατηγορεις αδικα, δεν αφηνουμε καμια αγαπη πισω. Το Audition πχ το αγαπησα οσο τιποτα (και ειναι και καλυτερο απο τις Μαριανες :|), και είναι πραημ παραδειγμα του χωρου
Τωρα οσων αφορα τα αλλα ακουσματα, δεν εχεις αδικο, λογικο και επόμενο είναι. Αλλα δεν αφήνουμε τιποτα πισω.
Και το προηγουμενο Nothing More είναι καλυτερο απο το φετινο γιατι πολυ απλα εχει Under The Eyes of Selene/ Sixtysecondaffair.
κυριε μελωδικε :blues:
edit: ληκαρε και το λοστπροφετς για οποιον ενδιαφερεται. το πανε καλε. Εκτος απο το Dstryr που ειναι αηδιουλα
I am Mr. Melodic, always was always will. Tespa mila esy gia psofamara, ti na kanoume, alla min mou zitas na ta agnoo kiolas ayta pou grafeis.
Alla dyo group pou mou aresan itan:
Poly aksiologa albums kai ta dyo, me overall quality
να μας συμπαθατε κυριε γιασονα,και μεις αγαπαμε το audition,αλλα λεει μεγαλη αληθεια εδω ο κυριος daz.
αχα αρκετά καλό, όντως. Ευχάριστα το ακούς, υπάρχουν σημεία που ψηλό χάνουν, αλλά σαν σύνολο κρατιέται μια χαρά. Τα φωνητικά και εμένα μου αρέσουν, βασικά είναι κλασικό ποπ-ροκ, που σου κολλάει στο μυαλό γενικά και το ακούς νεράκι.
Και ναι το εξώφυλλο είναι άριστο!
υγ.
γκουχμιαλίσταπεριμένωγκουχ
karate high scholl-the league of tomorrow
προκειται για ενα pop punk γκρουπακι που διαφερει απο τα αλλα λογω της εκτεταμενης χρησης πληκρων που παραπεμπουν σε 64μπιτες κονσολες (π.χ snes)και για τον λογω αυτο θεωρουνται οτι ανηκουν στο λεγομενο nitendocore
τους ανακαλυψα στην τυχη,ειναι μια μιξη shoegaze,pop-rock και indie με ωραιες μελωδιες και γυναικεια φωνητικα.Τσεκαρετε τους!
'Ομορφο εξώφυλλο το 2ο…
Σορρυ που θα πεταχτώ ανάμεσα σας χωρίς να έχω κάτι ουσιαστικό να πω, αλλά nintendocore ρε μλκ. Το νέο αβανγκαρντ ειναι διασκευές σε OST Super Mario Bros.
Το my dinosaur life ομορφο οντως:)
credits to mr.blahblahblah
καταρχάς ακούστε ΟΛΟΙ αυτό και αν δεν σας αρέσει να πάτε να ξεπλύνετε τα αυτάκια σας ! περιμένω μπακ απ γιάσονα τώρα που έγινε και αυτός φανμποης:!:
frank turner - poetry of the deed
επίσης πάρτε και ένα συγκρότημα που στην αγγλία γνωρίζει δόξες τώρα, αμφιβάλλω σε πόσους θα άρεσει για να σκεφτείτε είναι κάτι σαν τους παραμορ αν είχαν πουλί
you me at six -underdog
έγραψα και τίτλους γιατί ίσως κάποια να παίζουν μόνο αγγλία και τζάμπα να σας δίνω λινκς
youmeatsix εχω ακουσει το take off your colours.Κομματια σαν το gossip,call that a comeback και if i were in your shoes ειναι πολυ εθιστικα
@κσ9, πηγαινε ρε στο folk rock που μιλησα για δαυτον και πρηξε και κει. Αξιζει.
@Εαρεαντιλ, αμα ειναι, ψαξε και τα μπονους τρακς, εχει καποιες καταπληκτικες ακουστικες εκτελεσεις κομματιων του σιντι
:bow2:
πολυ καλο και το ομωνυμο album γενικα:D
//τελευταια εχω βρει 2 συγκροτηματα π μ χουν κολλησει
1: My morning jacket ( http://www.myspace.com/mymorningjacket )
country-ιζουν σχετικα σε πιο αλτερνατβ υφος
2:Noah and the whale ( http://www.myspace.com/noahandthewhale )
το 3ο τους αλμπουμ(The First Days Of Spring ) ειναι θεικο!
βρειτε το κι ακουστε το! μου κανουν για αλτερνατιβ φολκ,φολκ-ποπ δεν ξερω δεν ειμαι καλος σ’αυτα
ο τελευταιος μου, αναλαφρος, εθισμος ειναι οι Owl City.
τι ‘οι’ δηλαδη, ενα παλικαρι ειναι. Synthpop λεει. Και καλα λεει. Ειναι γενικα ενα σιντι πολυ ομορφο, που το ακους μονορουφι, αλλα ειναι εξαιρετικα αναλαφρο, και φανταζομαι πως το auto-tuner στα φωνητικα δινει και παιρνει, αλλα γενικα μου αρεσει παρα πολυ. Ρέει πανεμορφφα
[CENTER][/CENTER]
ωραιο συνοδευτικο για διαβασμα κλπ, σε καποιος φορες ποπιζει ομως τοσο ασχημα, σε φαση aqua, εποχες barbie girl, αλλα το κανει με τετοια χαρη που απλα χαμογελας :lol:
fireflies και Vanilla Twilight αγαπαμε, αλλα γενικως κυμαινεται στα ιδια επιπεδα.
Τονιζω ξανα, αναλαφρο. Περισσοτερο απο MGMT φαντασου
γενικα το παιδι εχει παρει ΤΗΝ προβολη, και οχι απο τον τυπο, μονο μαησπεης. Ιουνιο εκανε συμβολαιο μοναχα, και ειχε ηδη 10κατομμυρια φολλουερζ λαστφμ κλπ πριν την κυκλοφορια.
Σολντ αουτ ολες οι συναυλιες, και αμερικη και ευρωπη, και γω τον πηρα χαμπαρι πριν μια βδομαδα ξερωγω
άκουσα σε κάποια φάση τα κομμάτια στο myspace και μου κίνησαν το ενδιαφέρον. αναμένουμε λοιπόν την ακρόαση…
http://www.myspace.com/scarlets
μέλη των διαλυμένων Pigbulls (θα τους θυμάστε από Schoolwave), αλτερνατιβοροκ φάση, 7 κομμάτια στο myspace, όλα ένα κι ένα!
[CENTER][SIZE=“3”]Crime In Stereo - I Was Trying To Describe You To Someone[/SIZE][/CENTER]
[CENTER][/CENTER]
Λεπον, βαραει ανελεητα στο στερεο δω και 4-5 μερες, και ειναι πολυ καλο, ξεφευγει λιγο απο αυτα πουχω προτεινει τελευταια, μιας που ειναι πολυ πιο δυνατο.
Οι Crime In Stereo αρχισαν με αρκετα βαρβατο χαρντκορ, με εντονο πολιτικο στιχο, αλλα αυτη τη φορα δεν τους βγηκε ετσι, πολυ δυνατη κυκλοφορια λεμε, κουβαλαει και κατα την ταπεινη μου αποψαρα εναν ωμο γκραντζ αποηχο που πολυ μαρεσει
Ακουστε το Not Dead αμεσως. Επικο επος
Επισης την προσοχη σας τα ημο τσουτσεκια στους Story Of The Year, που απο το πουθενα βγαλαν ενα σιντι πχιοτητας (και τα παλια τα αγαπαμε, αλλα ειναι πιο κοψοφλεβικα), και βγηκε και νεο σινγκλακι Audition για το καινουργιο τους φετινο σιντι. Βγαλαν και περυσι ενα αριστουργημα, δεν βιαστηκαν λιγο; χμμ, θα φανει
in case of fire-align the planets
ο πρωτος δισκος του βορειοιρλανδεζικου alt/prog rock συγκροτηματος.Εχουν ως επιρροες muse,the mars volta και qotsa.O τυπος τους εχει δωσει καλες κριτικες με 4/5 αστερια απο kerrang,Q,total guitar κλπ.
Μόλις το κατέβασα, πολύ καλό ως τώρα. Volta ναι, QOTSA ναι, Muse δεν ακούω πουθενά, αλλά έστω