Αlternative κυκλοφοριες

Για να δούμε…

Ειχα κανει προπαραγγελια απο το site τους κανα μηνα τωρα οποτε ειχα προσβαση σε ολα τα τραγουδια του album καμια βδομαδα πριν μεσω streaming.

To ντεπουτο τους ειναι απλα πανεμορφο.Σοκαριστικα καλο αλλα το περιμεναμε οσοι πηραμε χαμπαρι τι παιζει στα ep 2-3 χρονια τωρα.Αξιζει δικο του thread αλλα δεν το ανοιγω γιατι απο το παραληρημα θα καταντησω σαν τον awake οταν μιλαει για wire,breaking bad k tool χεχε!

Fire On Dawson - Prognative

Alternative-prog φάση απο τους Γερμαναράδες… Συμπαθέστατοι με ωραία φωνητικά και προσεγμένες συνθέσεις…

μια μικρή τζούρα

φαντάζομε ένα φεγγάρι όλο και κάποιος καλός άνθρωπος θα το είχε ποστάρει αλλά μιας και ο δισκός είναι μια ομορφία ακούστε !

Πράγματι είναι εκαιρετικοί!!! Αναφέρομαι στους Dead letter Circus!!!
Άκουσα κάτι λίγα απο το άλμπουμ…
Πολύ όμορφη μουσική! Και επίσης πολύ όμορφη φωνή!
Θα τους ψάξω καλύτερα…
thanks for posting…

νεοι Savin Abel …

δεν εχω ακουσει νοτα ακομη, αλλα βλεπομεν

Ενδιαφέροντες οι Βούλγαροι Smallman…

Labyrinth Of Present

επιρροές απο toοl + μερικές ethnic πινελιές…

My Epic-Yet

Δείξτε λίγη υπευθυνότητα και ακούστε το οι εδώ θαμώνες. Μιλάμε για πάρα πολύ όμορφα πράγματα. Δε λέω παραπάνω, γιατί έτσι.

Ποστς του τύπου “Μπράβο είναι φοβερό!” “Θενξ, θα το ακούω όλη μέρα από εδώ και στο εξής” δεν είναι υποχρεωτικά, αλλά θεμιτά.

Επειδη το alternative το εχω παρατησει χρονια τωρα… υπαρχει κανενας να μου προτεινει καποιους καλους alternative rock δισκους “των τελευταιων 5 χρονων ας πουμε”? :smiley:
Οχι πολυ αμερικανιες αν γινεται :stuck_out_tongue:

bump!

Γεια σας. Ηρθα να σας πω οτι τον τελευταιο καιρο εχω φαει απιστευτο σκαλωμα με το Final Conversation of Kings των The Butterfly Effect κι οτι ειναι πελωριος δισκος - οχι πως δεν το ξερατε, αλλα καλο ειναι να το υπενθυμισουμε, ζομλ, ζομλ, λαφ ατ ανγκμαρ που δεν ειναι τοσο κακος μπιεμεταλερ τελικα.

P.S.: 5.5 γιουρια στο play.com για οποιον τυχον ενδιαφερεται. Μολις ετσιμπηθη.

ψιλο-alternative

Kid Kilowatt - Guitar Method

Kurt Ballou (Converge), Steve Brodsky (Cave In), η wiki λέει και για μέλη από κάποιους Piebald που δε τους κατέχω.
Πολύ φλώροι, και πιθανότατα αν δεν ήταν η φωνή του Brodsky και τα πολλά κοινά με Cave In εποχής Jupiter δε θα τους άντεχα.
Οι φανς των Cave In τσεκάρουν οπωσδήποτε, τώρα οι υπόλοιποι δε ξέρω. Σε κάναν whatsisname θα αρέσουν, nodi ίσως, ripnoob αν δε τους ξέρει ήδη.

Δεν έχω ιδέα, θα τους τσεκάρω.

Οι Gods Are Ghosts αυτοχαρακτηρίζονται Haunting modern alternative rock, και επειδή δεν υπάρχει αντίστοιχο θρεντ στη Rockipedia, το βάζω εδώ!

Στο http://godsareghosts.com/ μπορείτε να κατεβάσετε το ep τους, το οποίο ανοίγει με το Lights Warming Skin, που παίζει δυνατά για τραγούδι της χρονιάς! Αρκετά δυνατό και το track που κλείνει το ep, Bloodstream. Τα υπόλοιπα δεν είναι εξίσου εντυπωσιακά, αλλά με 5-6 ακροάσεις κολλάνε.
Τούτο προτείνεται σε όλους. Βασικά ακούστε το Lights Warming Skin, και προχωράτε στο κατέβασμα αν σας άρεσε.

πολύ ωραίο το απο πάνω.
μου θυμίζουν callisto σε σημεία.
πάντως πολύ ωραία πρόταση.και εγώ που όταν μου την έλεγες σε θεωρούσα τρουμέταλλο…:stuck_out_tongue:

επειδη ΞΕΝΟΙ εχουν εισχωρίσει στο θρεντ

με δακρυα στα ματια παρουσιαζω τη νεα δουλεια των 10 Years

κυκλοφορει σε λιγες βδομαδες και αναμενω με καρβουνα στον πισινο μου

πρωτο σινγκλ, που ειναι καλουτσικο, το ακουμε εδω σε κακη πχιοτητα

Μανε, κανε και συ ενα πλιτς, και συγκινησου με ολες τις κυκλοφοριες που ΔΕΝ ηξερες οτι σκανε μυτη

Θαναι λεει και το πιο ΒΑΡΙΟ αλμπουμ που εχουν κανει, και τους πιστευω, ειδικα αν κρινω απο το κομματι, και την εξωφυλλαντζα. ΓΙΑΣ

Σε αλλα νεα, ετοιμαζω θουπερ θηκρετ προτζεκτ, και παρουσιαση αρκετων αλτερνατιβιστικων διαμαντιων, ω ναι, θα παρω προαγωγη.

Ουτε ενας δεν ενδιαφερθηκε…
Ντροπη σας… [-X

Θραηβιν αηβορυ!

Επίσης αναμένουμε βαριούς 10 years να σπέρνουν. Όπως και τα 2 τελευταία τους άλλωστε.

Και μιας και μιλάμε για τουλιές, συμπαθητικό το φετινό Klone. Όποιος έχει ανάγκη κάτιτις τέτοιο, είναι καλή παρέα.

Λαστ μπατ νοτ ληστ, που 'σθε όλοι εσείς που αγαπάτε dredg; Γιατί δεν αγαπάτε my epic? χμ?

εδιτ: Νόντι, αλτερνατιβ ροκ είναι παααρα πολύ γενικό. Πες τι περίπου θες να ακούσεις. Σε πιο μεταλλίζον ήχο, οι Αλτερ Μπριντζ είναι η κορυφή τση κορυφής.

:?
Μου βαζεις δυσκολα τωρα. Σιγουρα οχι μεταλλιζε ηχο :stuck_out_tongue: Αμα καταληξω καπου θα επανελθω.

Btw τωρα που το ψαχνω τα πιο πολλα καλα συγκροτηματα σε αυτο τον χωρο απο αμερικη ειναι, ή οχι :-s

Παγκοσμιοποίησις. Τώρα πχια βρίσκεις αμερικανίλες γκραντζιές στη Σουηδία και New Wave Of British Heavy Metal στο Κονέκτικατ.

Αλτερνατιβ ροκ είναι ακόμα πιο μεγάλος όρος και από το indie. Υπάρχουν τα τίγκα μεηνστρημ πράμματα, υπάρχουν και από τα άλλα, τα ομπσκιουρ. Για να πιάσουμε κάτι κοινής αποδοχής, για δοκίμασε Mute Math. Typical

Επίσης κάτι για όλους. Θα επιμείνω στους My Epic (progressive indie rock with post-hardcore influences λέει. Εγώ τους βάζω εδώ τιμής ένεκεν του παρελθόντος του θρεντ). Ακούμε Lower still και κάπου προς στο τελος, στο 4 30 ανατριχιάζουμε.

το νεο αποκαλυπτικα ειναι κει εξω.

Αυτη τη φορα με συμμετοχες απο Gavin Rossdale (<3), Brent Smith (<3 <3 <3) και εναν κυριο λομπαρντο

γιιηπη φακιν γιουχα :frowning: