Αlternative κυκλοφοριες

[QUOTE=manos87;216064]Xaxa, o Daz είναι πανκιό!!!

Οταν ημουν στην ηλικια σου περιπου ρε αλητη το πανκ ηταν ακομα στα ντουζενια του (οπως κι εγω βεβαια) γιατι σου φαινεται παραξενο…Αχ αυτη η σημερινη νεολαια δεν σεβεται τη γερουσια. [-X
Και οι τρεις ειναι δισκαρες για το ειδος τους και αν και δεν ακουω πια τοσο λογω δουλειας και εστιαζω σε αλλα ειδη , αμα αναφερομαι λοιπον σε καποια υπαρχει λογος. Παντως το μισο ροκ στην Αμερικη πανκιζει λιγο εως πολυ οποτε το πανκ με την μεταλλαξη του ειναι πιο in απο ποτε συν οτι οι πολιτικες εξελιξεις δινουν παντα τροφη για το ειδος.

Δεν σου αρεσαν οι πανκιες δοκιμασε καναδυο που μου ερχονται τωρα.

Για emobot εχουμε το καινουριο Spill Canvas …

Kαι οι Alpha Galates που ακουω τωρα σκιζουν κατι προγκ κωλ@ρ@κια…

Eπισης ενα απο το καλυτερα συγχρονα γκρουπ για μενα οι Whisper in the noise εχουν νεο δισκιο και νομιζω οτι τα λογια ειναι περιττα.

Casket Salesmen, Dog Almighty, Alpha Galates τα σπάνε!!! :thumbup:

Όσο και να έψαξα στο νετ όμως δεν μπόρεσα να βρω άλμπουμ των πρώτων 2…

Καλά πάντως, οι Alpha Galates θα είναι δύναμη!

εγώ πάντως με τους νέους δίσκους των Alter Bridge και Hurt στην κατοχή μου είμαι μια χαρά.

Επίσης, μπορώ να πω πως συμπαθητικό μου φάνηκε το Aiden από φετινές κυκλοφορίες αν και πολύ σπρώχνονται αυτοί.

Είναι ιδέα μου ή το νέο Usher - Strange Birds ειναι πολύ καλό?!:-s 8O

Η ιδεα σου ειναι :smiley:

Yπομονη ρε σπινταριστη νεολαια , υπομονη…

ΕΕΕΕΤΣΙ . Ειδικα Hurt μου εκανε τρομερη εντυπωση η αφαιρετικη παραγωγη (ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ) και η ελαφρια στροφη τους με διαφορα ανοιγματα σε αλλους ηχους αλλα ολα κατω απο το δικο τους πρισμα . Πολυ ωριμη δουλεια και τους διαμορφωνει ακομα πιο προσωπικο ηχο . Φτιαχνομαι απιστευτα με αυτο το δισκιο…

Ιδεα σου ειναι . Δεν ειναι πολυ καλο, ειναι το καλυτερο φετος στο ειδος του . Ο David Usher εχει μια εντυπωσιακη σταθεροτητα και για μενα ψαξτον κι αλλο. Τρομερα κυριλε ποπ ροκ και γι αυτο ειναι πασιγνωστος στην ελιτιστικη μουσικα Nεα Υορκη .

Ο Τολκι στο Τερρορ , δεν το πιστευω :lol: :lol3: :bow2: :bow2: Welcome :stuck_out_tongue: 8)

Το Knives Don’t Have Your Back το πρώτο σόλο άλμπουμ της Emily Haines, η οποία είναι η frontwoman των Metric που αναφέρθηκαν παραπάνω, το έχει ακούσει κανείς να μας πεί γνώμη?

Ενα κουλ δισκιο για τους μελωδικους απο Αυστραλια μερια…

Η φοβερη τραγουδιστρια των guano apes και της οποιας τα φωνητικα ντυνουν και το path των apocalyptica
κυκλοφορει σολο δισκο.

Τώρα το άκουσα, προσωπικά μου άρεσε πολύ. Γενικά ό,τι έχει κάνει η Emily μου αρέσει…

Eννοειται στο Τερρορ δεν μπορει να λειπει η εξης προταση που παρεπιπτοντως ειναι και πολυ δυνατη στο modern rock …

Blowsight - Destination TERRORville 8)

ρε μαγκες ποιος ανακαλυψε τους The Mayan Factor???
ακουσα το In Lake 'ch και εχω μεινει αφωνος.ιδιαιετερα το Warflower ειναι ενα απο τα καλυτερα κομματια που γραφτηκανε ποτε!!ολος ο δισκος ειναι καταπληκτικος!!!

got two tickets to Peridon, just can’t sleep
Ι’ve got no reason to worry 'cause it’s just a dream
on my way to the classroom
lit the fire
it’s a burning desire
murder
water is needed

τι ρεφραιναρα ειναι αυτη!!!πωπω,δεν χορταινω!!!

AT LAST !!! Mayan Factor rule… Better late than never :smiley: Don’t forget 44

One more time…

:-# :-# :-#

E δε μπορω να μη το πω…Ελπιζω το περιεχομενο να μην εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το εξωφυλλο…:?

:thumbup:

τι ωραία που 'ναι όταν τα συγκροτήματα δε φοβούνται να βάλουν συναίσθημα στη μουσική τους.

Λοιπόν.

Το Good Apollo I’m Burning Star στο πρώτο του μέρος μου βίασε πολύ όμορφα τη ψυχολογία.
Τα 2-3 νέα κομμάτια που έχω ακούσει είναι όπως πρέπει.
Οι Coheed & Cambria είναι μεγάλο συγκρότημα ήδη.
Απλά ανυπομονώ.

Πρέπει να ανφέρω πως η ανοδική πορεία των Foo Fighters ήταν εμφανής από το πολύ καλό κατ’εμε In Your Honor (αν και είχε fillers), αλλά και από το πολύ προσεγμένο dvd του Skin And Bones. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη για μένα που το νέο τους album Echoes, Silence, Patience And Pain μου αρέσει πάρα πολύ στις 2 πρώτες του ακροάσεις. Δυναμικό σε γνωστό FF ήχο το Pretender, πολλά ακουστικά σημεία και τραγούδια και πιο δουλεμένες μελωδίες από τον Grohl και την παρέα του.

1. :bow:

+100000 . Echoes Rocks 8O

Δεν σας προλαβαίνω όλους με τις προτάσεις σας.

Μου ρθε και μένα επιτέλους το cd των Pax Cecilia και είναι θεούληδες οι τύποι.
Το νέο Rosseta απλά τέλειο.
Γούσταρα τρελά τις ριφιές των Hurt.
Έφαγα τρελό κόλλημα με Amen Ra και Shels.
Kαι έχω λιώσει το νέο Eluvium (Indecipherable Text) - http://www.myspace.com/eluviumtaken

Δεν ξέρω αν προαναφέρθηκαν αλλά μου κίνησαν πολύ το ενδιαφέρον οι:
Angel Eyes
http://www.myspace.com/angeleyes (post-hardcore)

:smiley: