Αlternative κυκλοφοριες

Αξιζουν προσοχης οι Ελληνες Universe217. Low tempo, στοιχεια post-rock, doom/sludge, γενικα αργοσυσρτη μελαγχολικη μουσικη, πολυ ομορφα γυναικεια φωνητικα…

Το ομωνυμο ντεμπουτο τους κυκλοφορει απο την νορβηγικη Duplicate Records του Einar Sjurso και διανομη εδω εχει η Venerate…

Tους είδα live χθες μαζί με τον Πλιάτσικα…

Καλή σκηνική παρουσία μεν, αλλά πέραν του άθλιου ήχου, ο τραγουδιστής τους έκανε πραγματικά πολλά φάλτσα. Θέλουν πάρα πολύ δουλειά ακόμα, αλλά συνθετικά δείχνουν να “το έχουν”

Καλά quotaρεις τον εαυτό σου???Τέτοια έπαρση???:lol: Τους είχα δει τους Μatisse την μερα που παίζαν oι james κ μου φάνηκαν πολύ αξιόλογοι σαν γκρουπ…

To κάνουμε συχνά με τον εαυτό μου αυτό, εκτός αν είμαστε μαλωμένοι

Ερμαφροδιτο εισαι?

Όχι ρε. Εϊμαστε και οι 2 τσρου άντρες…

Απλά είμαστε κάτι σαν την mamieisblue και τον εαυτό της

click here

ETSI THA MPEI TO 2008!!! E RE GLENTIA…8O

Downloadakides diereyse…speysate taxeos 8)

Episis THIS WILL DESTROY YOU…Boitha panagia mou. 8O

Episis gia tin pio glikia Ellinida (tin pringipisa fysika) exoume kai Mainstay 8) Diskara sto 2007!

Mexri kai sinonomatos tous vazei stin ekpompi tou 8)

PS: Einai kai kaloi xristianoi :lol:

Στονεροψυχεδέλια!!! Τα σπάνε ε, τι κομματάρα το εννιάλεπτο Tyrant!!!

Εδιτ: Το άκουσε ο Ποτ αυτό?

Που σαι ρε Γεροντα. Μας επισκεπτεσαι πιο αραια τελευταια.

This Will Destroy You ε; Το Young Mountain θεριζε. Για πε, τι εχεις ακουσει; Εχουμε further info; :-s

Zo gia to proto epiko post tou Pot pou tha anaferetai sto Tyrants. Me perimenan freskadoures sto grafeio kai molis to eida itan to proto pou epaikse. GLENTIA…oraia na gyrizeis spiti!

O geros krataei unmastered kopia kai kapoioi sinaderfoi mou lene oti tha me trexoune opote akoma den exo tolmisei na to balo. Episis an den exei diareysei akoma einai thema meron opote to nou sou Johnny 8)

PROS OLO TO TERROR
Sorry an xanomai alla kano apegnosmenes prospatheies na eimai mazi sas epeidi sas goustaro. Ligi katanoisi mages i imera exei mono 24h…FUCK

Έχει…

Λυπαμαι. Ειμαστε κακοι και μπρουταλ. Δε πειθεις.[-X

By the way, καλες γιορτες μαστορα… :slight_smile:

τι ωραίο εξώφυλλο που έχει το black mountain!

Tha prospathiso na grapso ala Manos87…me ta modes.

[Gay mode on] Edo pou ta leme eiste ligo brutal…ego eimai pio loutrinos :lol: [Gay mode off]

TIS KALYTERES EYXES MOY SE OLO TO TERROR 8) KALES MOYSIKES NA EXOYME!

Epeidi eipa kales mousikes akouo tora mia frescodiskara an kai palia…COUNTING CROWS 8O
Re-release pou den prepei na leipei apo sillogi

[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]@ Daz/Manos: Να στε για πάντα doomed φίλοι μου, που με κάνατε κι έχω ακούσει το “Tyrant” σερί κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές, χωρίς να έχω ακούσει ακόμα ούτε νότα από τον υπόλοιπο δίσκο! Τραγούδι της χρονιάς που έρχεται:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: πολύ εύκολα κι ελπίζω αύριο - μεθαύριο να το έχω ακούσει όλο…Tyrant ρε karvouuuuuuuuuuuuuuuuuuu![/SIZE][/FONT]

Kαλά σήμερα ακουσα 4 απανωτές φορές όλο το δίσκο. Μιλάμε σπέρνει! Δισκάρα!!!

[SIZE=“7”]KAFRILAAAAAAAAAA , DOSE RE POT[/SIZE] :bow2: :bow: :hippy:

Karvouniari sou erikse to ganti , proxora…

PS: Tora eimai lioma. Kritiki gia to disko otan ksemethiso :lol:

O karvouniaris αυτή τη στιγμή απουσιάζει. Ακούει αυτό και γράφει γράμμα στον Άη Βασίλη για να φέρει τους Unexpect κάπου κοντά του στην Ευρωπαϊκή τους περιοδεία. Αφήστε μήνυμα μετά το χαρακτηριστικό ήχο.

ΥΓ.(Το Tyrant σοδομίζει αυτάκια…)

Drain The Sky

“Memphis and Bay Area Hardcore/Punk veterans collaborate to create visceral, atmospheric, threatening music that seeks to collapse (musical and other) boundaries.”

Καμία σχέση με Hardcore/Punk. Αν σας το έλεγα ποστ/εξπεριμένταλ ροκ με φωνητικά που έχουν σε σημεία πανκ χροιά τι θα λέγατε?
Τσεκάρετε πάραυτα! Απλά φοβεροί

Έχουν και φετινό full-length

Edit: Όσο για τη μεγάλη ζημιά που μας έκανε το black mountain τι να λέμε τώρα!! Πόσο μικρό είναι γαμώτο!! Άκουσα και τα 2 άλμπουμς από το άλλο project του mastermind των black mountain, τους pink mountaintops, αλλά δε μου είπαν τπτ