Ωραιοι οι Skindred. Εδω και κανα χρονο ολο ελεγα να τους τσεκαρω. Ρεγκε χαβαλες ιντιιντ, και ωραιος μαλιστα.8)
Εντιτ: Ειμαι στο δευτερο κομματι τωρα. Ακουω ενα απ το 04. Νομιζα οτι βαρουσαν πιο πολυ. Εχεις δισκο να προτεινεις;
Ωραιοι οι Skindred. Εδω και κανα χρονο ολο ελεγα να τους τσεκαρω. Ρεγκε χαβαλες ιντιιντ, και ωραιος μαλιστα.8)
Εντιτ: Ειμαι στο δευτερο κομματι τωρα. Ακουω ενα απ το 04. Νομιζα οτι βαρουσαν πιο πολυ. Εχεις δισκο να προτεινεις;
Sorry re king, me petakse ekso To heavier einai to teleytaio tous by the way an to theleis etsi. Genika einai protoporoi se ayto pou kanoun anyway. Jamaica man! Ox pou einai o hokam na mou ta xosei pali gia tin reggae…
Δε με χαλαει Νταζ. Απλα αρχικα μου τους ειχε προτεινει deathcor-ας, και περιμενα κατι αναλογο.
Θα τσεκαρω τον τελευταιο δισκο. Θενκς.
8O 8O 8O :lol: :lol: :lol: Einai cool o typassss if u know what i mean…
To τραγουδι Nobody απο αυτους υπηρχε σε ενα Need For Speed δεν θυμαμαι πιο ακριβως.
Καλο ηταν.Εχω τον δισκο Babylon αλλα δεν τον εχω ακουσει εκτος απο μια γρηγορη αυτια μια φορα
πριν καιρο.
[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Εάν ενθυμούμαι καλώς, πριν από λίγες ημέρες ο Daz-Rambomaniac είχε προτείνει το παρακάτω άκουσμα:
Το άκουσα ολόκληρο το δισκίον κι έχω να δηλώσω ότι: Daz, γ@μ@ς και δέρνεις! Τα σέβη μου…[/SIZE][/FONT]
Ekana plaka se enan gero sinomiliko kai eixame ksekoliastei sta gelia. :lol: Eixe poli gelio i gkafa omos e? Itan cult…
Pot poli xippidia to coverrrrrr. Kai paragogi alfadia. 8) Ante geia massss Pot
Σε σενα γιατι να τα χωσω ρε προεδρε?Οι Τζαμαικανοι οταν σταματησουν τα ναρκωτικα και καταλαβουν τι μαλακια μουσικη ακουν τοσα χρονια θα την παθουν τη ζημια…
To 'pa ego…:lol:
Ena albumidi kai DVD pou pisteyo aksisei na to timithei se alli fasi bebaios einai to neo live ton TERASTION PANMEGISTON Dave Matthews Band…8) Na coolaroume ligaki
δεν ξερω αν εχουν αναφερθει ξανα αλλα ακουστε My Midnight Creeps στο http://www.myspace.com/mymidnightcreeps
προτζεκτ του αποθανοντος Robert Burås (RIP) των ΘΕΩΝ Madrugada…
καταπληκτικη μπαντα…
Eyge nee mou Apo tis diskares tou 2007 …
Radio Daz spinning at the moment…Palia kai nea gia ton xabale mou 8)
Μια και εχω καιρο να ποσταρω κατι στο συγκεκριμμενο τοπικ και εχω χασει λιγακι τη μπαλα,δεν ξερω αν τους εχει ξαναποσταρει καποιος…
Finger Eleven
M αρεσε πολυ το δισκιο που εβγαλαν και το Paralyzer ειναι κομματι με τερμα κολλητικο ρεφραιν που ασυναισθητα βρισκεις τον εαυτο σου να σιγοτραγουδαει στο δρομο.
Παρτε και το λινκ απ το κομματι με το ελαφρως ατυχες σε εμπνευση βιντεοκλιπ.(τι θελει να πει ο ποιητης-σκηνοθετης???)
Φυσικά και έχουν ξαναποσταριστεί από Daz!
Το paralyzer και όλον τον δίσκο γενικότερα τον είχα λιώσει το καλοκαίρι!
@Rambo: Hinder-Homecoming Queen :thumbup: έετσι φλωριές. Και με γαμάτο εξώφυλλο!
To piase to noima o Hokam 8) Tha sas kano ena anepisimo American Radio
Spinning at the moment…
Pote prolabe o speedy Manos kai cd covers re pousti mou …8O
Ωραιο κομμάτ:thumbup: αν κ οι seether είναι λίγο κακοποιημενη καρικατούρα evanescence…
Λιγο γκει αλλα εμενα μου αρεσει.
Ειδικα η κομματαρα “Wherever you will go” μου σηκωνει την τριχα καγκελο :oops:
The Calling - Camino Palmero
Ω ναι πολύ ωραίο κομμάτι, αλλά μουσικά δε νομίζω ότι έχουν ιδιαίτερη σχέδη τα 2 γκρούπς. Πέραν του who fcuks whom
Ο ρούντι? Λάθος θρεντ φίλος.