Αlternative κυκλοφοριες

Τραλαλά θέμα…

Κόζυ ντροπή. Το μπουρδέλο το έχω κάνει εδώ κ καιρό κριτική κ δεν παίζεται ! Τα γράφουμε, αλλά ποιός μας ακούει…

Ακούω οστ από planet terror και γα &* ει !!!

Ειδικά η σούπερ διασκεύη στο too drunk to fuck από nouvelle vague, θα παίζει όλο το καλοκαίρι στα ψαγμένα κλαμπάκια…

Την εκανες τη ζημια…τριτο χτυπημα κατω απ τη μεση για σημερα!Τους ηξερα μονο ως ονομα,αλλα δεν ετυχε να ακουσω ποτε!Γκρουπαρα!

:bow2: :bow2: :thumbup: :thumbup:

1. Τους Saliva τους έχει αναφέρει εδώ και πολύ καιρό ο Daz στο “Μια χαρά ξεκινάει το '07”!!!
  2. Άμπαλε Λουκιανέ, ποιος σου έδωσε το cd για να το κάνεις κριτική; Ε; :har:

Παιδια δεν μπορω αλλο…Με εχετε στειλει ολοι με την συμμετοχη σας .

Αν μπορεσω να κατεβω απο εκει που κατοικω τωρα , θα επανελθω :cry: :cry: :cry:

Ειχα καμποσο καιρο να ζησω τετοια εμπειρια σαν τη χθεσινη και ακομα προσπαθω να μαζεψω τα κομματια μου. Crippled Black Phoenix wherever you are now…THANK YOU FOR THIS MEMORY :bow: :bow: :bow:

Πιαστηκα αδιαβαστος,το ομολογω!:stuck_out_tongue: Παντως με τοσα ονοματα,πως να μη χαθει η μπαλα??(φτηνη δικαιολογια…):smiley:

A ΠΑ ΠΑ … Eισαι επικινδυνος εσυ…ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . Εισαι κακο παιδι.

ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ…
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ (55αρης φαινοταν) ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ DREAM THEATER ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ CLUB ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ .

ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥ OSAMABIN HOKAM ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ …FUCKERS

H XOYNTA TΩΝ DREAM THEATER ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ … ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ; ΝΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΛΕΩ …ΛΙΝΑΤΣΕΣ :har:

:lol: :lol: :lol:

Kαι που σαι ακομα…Θ for Θιατερ!

Αγαπητο Rocking.gr . Σας παραθετω την απαντηση που μου ηρθε μετα την καταγγελια μου αυτη…Τα συμπερασματα δικα σας για το ποιον αυτων των “κυριων” που υποθαλπτετε…

Προκηρυξη:

Οι προβοκατορικες ενεργειες μελους του Tool army που σημειωθηκαν εις βαρος του αδελφου μας Theater-οβιου και μελος του rocking.gr hokam δεν θα περασουν ετσι.Το χθεσινοβραδινο μας χτυπημα για αποπροσανατολισμο απ τον χωρο διεξαγωγης συναυλιας της εξω-στρατοσφαιρικης μπαντας crippled black phoenix ηταν μονο η αρχη.Τα χτυπηματα κατω απ τη ζωνη τυπου… (ΕΔΩ ΕΙΠΕ ΚΑΚΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ EDIT),δεν θα μεινουν αναπαντητα επισης.Οι δορυφοροι μας ειναι πανω σου ωρε!We will lead you to a systematic chaos sooner or later!:lol: :stuck_out_tongue:

Dream Theater Terror Society(Greek Chapter)

Αποκλείεται να σου ήρθε τέτοιο πράγμα… Εγώ δε την υπέγραψα… Ώστε πάνε να με καπελώσουν στην οργάνωση? :x:

Αυτό ήταν… Φτιάχνω νέα οργάνωση “Σύνδεσμος Καταπιεζόμενων Αγωνιστών Του Alternative” (Σ.Κ.Α.Τ.Α.) :stuck_out_tongue: Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

A call to arms…

Τι να κάνουμε που ο ένας μοντ είναι toolιμπάν (εγώ δλδ) κ ο ψηλός, γλυκός, αέρινος κόζυς είναι theaterάς ? Με τη δύναμη της τυρόπητας κουρου που έχω, σας καλώ να μαζευτείτε κ να προσκυνήσετε την μεγάλη μπάντα με τα δύο “oo”, μην αρχίσουμε μαζικές διαγραφές ποστ, διώξεις κ μπαν(ι)αρίσματα.

Ο κάρβου θα υποταχθεί κ αυτός στο μεγαλείο των στουλ…

Επίσης αν συνεχιστεί η απείθεια, θα γράψω ένα backsatge pass 80 σελίδων αφιερωμένο στους τοol, το οποίο θα βγαίνει σαν popup κάθε φορά που κάποιος theaterόβιος μπαίνει στο καλύτερο φόρουμ του κόσμου ολάκερου.

κάρβου διάβασε κ λίγο δεν θα την παλέψουμε…

ΜΕΓΑΛΕ ΔΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ…ΜΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ…

ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ ΗΟΚΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ.

ΤΟΟΛΙΜΠΑΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ…ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΧΘΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ 8O

Διαβάζω ρε… Αυτό που κάνω είναι 30 λεπτά διάβασμα και μετά ένα μικρό διάλειμμα για να ακούσω όλο το Lateralus και να έρθω στα ίσια μου!!!

Ξέρεις πόσο αποδοτικό είναι? Μαθαίνεις τα λόγια του δίσκου στο πιτς φυτίλι!!!:lol: :lol: :lol:

Οριστε που καταληξαμε,ηδη αρχισαν οι φασαριες μεταξυ των οπαδων των 2 συγκροτηματων…τερρορ…

Εγώ πάντως, είμαι πάλι σε διπλό ταμπλό ρε γαμώτο? Πώς τα κατάφερα? Και το Lateralus και το Scenes from a memory είναι στην αγαπημένη μου πεντάδα ever… Είναι ανάγκη να διαλέξω στρατόπεδο?:frowning:

Εγω νομιζα οτι ειχα μονο μια κορη…Ρε μπας και εχω σπειρει και αλλα μουλικα απο δω και απο κει :-k

Τι να πω …συμμετεχετε στο δικο μου high-λικι και σας ευχαριστω αλλα εχω γινει ρομπα στη γυναικα μου και το παιδι μου αυτη τη στιγμη που κυλιεμαι στο πατωμα…ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ !!!

:lol: Been there my friend. 8) :lol:

Black then white are, all i see in my infancy, red and yellow they came to be, reaching out to me, let me see…:wink:

Όσο για τους Theory of a deadman που αναφέρθηκαν πιο πάνω από τον Davidian καθώς και οι Poets of the fall ειναι ΜΠΑΝΤΑΡΕΣ και έχουν βγάλει έκαστος απο 2 δίσκους. Μάλιστα οι P.O.T.F. περιόδευαν στην Ευρώπη πριν μερικές βδομάδες αλλα από Ελλάδα τπτ. Τι έκπληξη…:lol: #-o

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟ ΑLLOU FUN PARK…

poets of the fall :thumbup:8)

Kαι εγώ το βιολί μου…:lol: :lol:

Helmet-Μεγάλο group που έχει επηρρεάσει την μισή μουσική σκηνή των 90ς αλλά στο Ελλάντα όπως πάντα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου…

12 stones-Δυνατό Heavy rock με πολλές stoner τζούρες…

All that remains-Οχι ακριβώς alternative αλλά πιστεύω οτι τον επόμενο καιρό θα γίνει μεγάλος ντόρος με αυτούς…(To this calling είναι και στο soundtrack του Saw III)

http://www.myspace.com/allthatremains

Huge :respect: στον Hokam για την απίστευτη και ατελείωτη δισκάρα των Levellers (“Levelling The Land”) που πρότεινε και με έστειλε για τα καλά. =D>
Karvou τσέκαρέ το, θα σε τρελάνει :wink: !!!