Αlternative κυκλοφοριες

• Strung Out

Πολύ καλός δίσκος.

[QUOTE=Princess_of_the_dawn;375856]+ Strung Out
QUOTE]

Mporo na sou fero antirisi? +1000 Mou thymizoun kati '80s poly ores ores, pou tha paei tha mou erthei…

Manos kai cool name blepo tous loutrinous na tous akoute poly apo ta mesa se ligo kairo…

[quote="“dazmaniak,post:1602,topic:3037”]

Όσο περισσότερο τ ακούω τόσο πιο υπέροχο μου φαίνεται.

Αθάνατη Ελλάδα! Εδώ ρε, το A Beautiful Lie των 30 secs πριν κανά δίμηνο άρχισε να παίζεται στα ραδιόφωνα και λέω τι παίζει εδώ #-o #-o :lol:

hahaaa ισχυει…μη μιλησω για την εποχη Stone Sour και Through the Glass :stuck_out_tongue:

Me ta podia irthe to diskio? :lol: Toulaxiston 3 Doors Down paizei?

Εδώ ρε το Tainted Love των KWAN, που παίζεται από τα τρανσάδικα μέχρι τα ρεμπετάδικα αδιακόπως είναι κομμάτι του 2006!!! Και το έβαλε κάποιος 2 χρόνια μετά και καύλωσαν όλοι!!!

χμμ νεο αλμπουμακι από 10 Years, μπάντα που έλιωνα πρώτη λυκείου με το αριστούργημα Wasteland όπως και η ακουστικη του εκτέλεση

Το άλμπουμ λέγεται Division και ακολουθεί τον ίδιο χαρακτήρα με το πρώτο…λάμπρα διαμαντάκια είναι τα περισσοτερά με το πρώτο single, Beautiful, να δέχεται αρκετό airplay

enjoy

Σε πρόλαβα :stuck_out_tongue:

Ωραίος, τα σπάει το σιντάκι :thumbup: Aγαπάμε όσους αγαπάνε A perfect circle!

ααα…φτου κακα :stuck_out_tongue:

δεν το ξερα :lol:
και νόμιζα είχα αναλάβει το αποκλειστικο promotion στην ελλάδα :stuck_out_tongue:

Niiiiice λοιπον8)

Λοιπόν, είπαμε, αγαπάμε Αυστραλία δω μέσα. Something For Kate

Ο τελευταίος τους δίσκος είναι καλή αρχή.

Nα προτείνω εγώ ένα πολύ ενδιαφέρον δισκίον αγαπητοί συναλτερναβάδες?

Το συγκρότημα έρχεται από το Leeds, έβγαλαν πολύ πρόσφατα νέο δίσκο (τον παλιό δε τον έχω ακούσει, αλλά από ότι διαβάζω θύμιζε Kaizer Chiefs) αλλά ο νέος τους δίσκος είναι πολύ πιο πολυσυλλεκτικός. Σας γράφω τις επιρροές τους συγκεκριμένα, όπως τις δίνουν στο myspace τους:

Can, Sister Rosetta Tharpe, Smog, Robert Wyatt, Nick Cave and The Bad Seeds, Love, Ooioo, Ridley Walker, Marion Williams, Neu, Iggy Pop, Talking Heads, H.P.Lovecraft, Stalker, Bjork, Johnny Cash, Kid of Speed, JG Ballard, Punchdrunk, Murcof, Wilco

Το Sleeping Giants το είχα τόση ώρα στο repeat, που για μια στιγμή νόμιζα πως και ο δίσκος λέγεται Sleeping Giants

Πάρτε και το myspace λινκ τους, για να φανώ μοντέρνος και high-tech

Edit: Ο δίσκος λέγεται The Barbarian move in. Νιώθω πως μερικά κομμάτια θα τα αγαπήσω…

Edit 2: Λέγονται duels. Thanx manos87… Ετοιμάζομαι για την Εθνική και δεν έχω εδώ και πολύ το νου μου :oops:

Can εννοούν τους krautροκάδες? Θα τσεκάρω τότε 8)

Εδιτ: Ρε moderator της δεκάρας, ούτε πως λέγονται δεν έγραψες

το βαζω εδω αν κ δεν πολυκολλαει αλλα ειναι το πιο κοντινο thread που βρηκα (στην 1η σελιδα).αν σας αρεσουν οι justice, klaxons κτλ τοτε ακουστε κ αυτο: does it offend you yeah? λεγεται η μπαντα κ αν ξεπερασετε το ονομα κ το μη εμπνευσμενο εξωφυλλο του δισκου τους You Have No Idea What You’re Getting Yourself Into (μεχρι κ τη γραμματοσειρα πηραν απο τους daft punk) θα εντυπωσιαστειτε οπως κ εγω γτ οι τυποι σε ενα δισκο παιζουν τα παντα. προσωπικα το βρηκα πολυ καλυτερο απο τους foals. οριστε κ το εξωφυλλο

[FONT=“Arial Black”][SIZE=“3”]Candlebox-Into the Sun[/SIZE][/FONT]

μετράνε…το νεο αλμπουμ βγαίνει σε καννα μήνα…αλλα το singlaki δεν ειναι καθόλου άσχημο

Candlebox - Stand

http://www.myspace.com/candlebox

Bravo cool name. 10 xronia perimename gia to anothen diskio kai einai poly kalo.

Episis to neo Shinedown pou perimena perissotera den theoro oti tha kanoun to alma pou perimena.

Pao na akouso tora tous agious tou LA…

Ναι, μη χάσεις παλιοποζέρι :lol: :stuck_out_tongue:
Νέο Neil Diamond και Mudrutch είναι δίσκοι ρεεε

Eimai o poustis, mporo na to krypso? :lol:

Cozy asta ayta kai proskyna tous Black Stone Cherry giati opos katalabaineis idi o Pot etoimazei to edafos.
Bravo gia tin anafora sas (mallon to poulen mou o Pot tha itan) ston terastio Bob Marlette o opoios einai xalara apo tous kalyterous producers around. O ixos tou Bob einai trademark kai etoimasteite gia megala pramata. Cozy apiste erxontai oi metanoies! :stuck_out_tongue: :lol:

Kounia pou se kounage Dazmaniak. H karantina se peirakse ston egkefalo. Paidia meta apo kanonikotates akroaseis ebgala to eksis symperasma:

AMERIKANIA TOY KERATA :metal: :metal: :metal: :metal: :metal:

Ante bravo mparmpa…

Βγαίνει φετος το καινούριο τους δισκάκι :smiley:

και παίζει και να ειναι φοβερό