Αlternative κυκλοφοριες

Switchfoot einai mia idiateri band. Exei enan diko tis ixo. Cool name min petas etsi sto asxeto tipota apo to Blackbird. Tha mou bgei to fan boy-liki :lol:

Einai to 1o single kai tha kykloforouse arketa noritera apo to cd kai opos eipame Bob Marlette, kroustallo ixos, emporikos producer, latremenos…

EDIT: Mano Damiera synexistikan opos sou eipa apo ton tragoudisti kai teleios nea meli. Efere allagi ston ixo kai idi pire poly kales kritikes.

Αρχικα παιδια οφειλω να σας χαιρετησω μιας και ειναι το πρωτο μου post!το forum ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερον οποτε καλο ειναι να μπω και εγω κατευθειαν στο θεμα…βλεπω οτι εχετε αναφερθει στο νεο δυναμιτη των shinedown sounds of madness…πραγματικα μεγαλη δισκαρα και ο τυπος μεσα στις κορυφαιες συγχρονες φωνες μαζι με τον τυπα απο τους alter bridge…Η προσωπικη μου ομως αδυναμια ειναι οι cold που δυστιχως πλεον δεν υπαρχουν:( …θα τα λεμε μαγκες…

Αν δεν κάνω λάθος οι Alter Bridge πρέπει να έχουν αναφερθεί καποια φορά…:bounce:

Το όλο τόπικ ανοίχτηκε με σκοπό να βοηθήσουμε τον παλαιών αρχών φίλο μας Dazmaniak να ακούσει κάτι διαφορετικό.

Αν υποψιαστώ ότι τον τελευταίο καιρό ο Daz κάνει fake accounts για να δείξει ότι το alternative έχει οπαδούς στην ελλάδα…χμμμ.

respect στον Daz…alter bridge,shinedown,fuel,cold,deftones,helmet,alice in chains,soundgarden,radiohead,therapy?,sevendust,disturbed klp ανοικουν στα ακουσματα μου για να δοσω και εγω το στιγμα μου…παντως δεν ειμαι ο Daz…:stuck_out_tongue:

Pou eisai esy na tsekaro mipos exo speirei paidia kai allou pou den ksero? :-k :lol:

C ALHTH den to perimena apo sena ayto…[-X :stuck_out_tongue:

καπια συγκροτιματακια που δεν ξερω αν εχουν αναφερθει και παρουσιαζουν ενδιαφερον ειναι οι submersed,earshot,strata,seven wiser kai art of dying…περιμενω προσωπικα και το νεο των staind οπως επισης και το side project του scooter των cold…καλα ρε Daz ποσο χρονων εισαι?:stuck_out_tongue:

[SIZE=“1”]45[/SIZE]

Staind idi exoun upload to believe sto myspace. Anamenoume…8)

Α!
νεαρέ σε παρακαλώ!

το forum έχει και τα μυστήριά του ε…
θες να τα μάθεις όλα από την πρώτη μέρα…

μεταξύ μας έχω πληροφορίες ότι όπου να?ναι κλείνει τα 16

σε βλέπω να σε προσυλητίζει στην τρομοκρατική του αίρεση!

Τα έχουμε πει αυτά: Ο Νταζ είναι ιδέα, δεν έχει ηλικία.

ο κυριος Daz εχει τον απεριοριστο σεβασμο μου διοτι κατα καιρους εχει προτεινει φοβερες μουσικες και γενικοτερα πραγματα που δεν ακουγονται και πολυ εδω στην ελλαδα…π.χ δεν ξερω και πολους εδω που να ακουνε breaking benjamin…το staind oμορφο κοματακι Daz:)

εγω εγω…εγω ακουω breaking benjamin… τι κερδιζω :-s

το diary of jane παιζει να΄ναι και μεσα στα all time favorites μου :smiley:

Ε ναι εδώ που τα λέμε οι Breaking Benjamin είναι από τα πιο γνωστά συγκροτήματα που έχουν προταθεί. Το diary of jane είχε κάμποσο airplay στην Ελλάδα πριν καιρό

ωραιος ο παιχτης…γενικα το phobia ειναι δισκαρα!!!οπως και το saturate…το δευτερο δεν με ειχε τρελανει κιολας…8)

ωραια, και τωρα που θυμηθηκα παλιοτερες κυκλοφοριες, να σας παρουσιασω ενα συγκροτημα το οποιο εχω στην καρδια μου για πααρα πολλους λογους…ενα cdακι εχουν βγαλει μονο…και αυτο περυσι…αλλα ορισμενα τραγουδακια πραγματικα μετρανε απιστευτα…

ο λογος για τους Red Jumpsuit Apparatus… νεο alternative (με καπως scream επιρροες, αηδιες περι emo ας περασουν στο ντουκου παρακαλω :stuck_out_tongue: )

Don’t You Fake It λεγεται το αλμπουμι

τα 2 αγαπημενα μου τραγουδια ειναι

Face Down

η ακουστικη εκτελεση του ιδιου τραγουδιου (που επισης σπερνει)

False Pretense

και το myspace ειναι http://www.myspace.com/redjumpsuit

νομιζα θα είχαν αναφερθει στο φορουμ…αλλα δεεεεν

1. ακουω γνωμες

Φίλε, δεν πιστεύω να νομίζεις ότι εμείς εδώ είμαστε ήμο.

:stuck_out_tongue: Ναι ρε τους έχω ακούσει, ενδιαφέροντες ειναι αλλά τους βαρέθηκα πολύ γρήγορα :-k

οχι , προς θεου…:stuck_out_tongue:

αλλα απο μια αποψη…η emo μουσικη ειναι alternative (τουλαχιστον στο εξωτερικο)

Τοκιο Hotel ftw ρε!ΝΟΤ!#-o

παντως τα drums του face down δεν τα βαριεμαι με τιποτα :smiley:

KAI

Cozy eisai ALHTHS

χαχαχαχαχα…τιιποτα καινουριο,αμερικανικο μετα grunge εχεις να προτεινεις Daz?το shinedown και το τελευταιο theory of a deadman δεν τσουλανε πια!!

Ola tha ginoun. Eisai sto sosto topic pantos…

ενα φοβερο album που δεν ξερω αν εχει προταθει ειναι το themata απο τους αuστραλουs karnivvool.αξιζει την προσοχη σας!!