Αlternative κυκλοφοριες

Poly oraio tragoudi kai den exo akousei olo to album.

Cool name pare aytin tin moutsouna paradinomai :? Den antexetai :lol:

Dyo nea anerxomena onomata kai ena leak diskiou…Eseis krinete poso.

1. H nea prostateyomeni tou Ben Moody…http://www.myspace.com/hanatunes
  2. Modern rock band… http://www.myspace.com/ticklemepinkmusic

Kai diereyse to neo cd ton Candlebox 8)

the lurios ‘a way out from the boredom’ λιγο garage λιγο mainstream rοcκ o,τι πρεπει για καλοκαιρακι

yeah!8)

αν και δεν πιστευω πλεον στη λέξη διέρευσε :stuck_out_tongue:

Dredg telika to diskio paei gia 2009 pithanotata Febrouario :frowning:

dredg ένα τραγούδι που είχα ακούσει και κάτι samples (όχι πως τα samples είναι για να κρίνει κανείς) κάτι δεν μου άρεσε…
εξαιρετική μπάντα πάντως που δεν σταματά να προοδεύει. αλήθεια, συνεργάζονται ακόμα με τον Chris DeGarmo?

κατά τα άλλα η αλήθεια είναι πως το Sound Of Madness των Shinedown αποδεικνύεται όλο και πιο δυνατό. Λάθος μου που δεν είχα καρατσεκάρει τον τραγουδιστή τους γιατί είναι εξαιρετική περίπτωση. Είναι και το κατάλληλο timing για ένα τέτοιο album, καλοκαιράκι, αμάξι, δυνατό αμερικάνικο μοντέρνο hard rock. Όπως πριν δύο χρόνια με το Come what(ever) may των Stone Sour, έτσι και τώρα με τον εν λόγω cd. Well done.

Από κοντά και οι Saving Abel.

Επισης, το νέο single των Hinder, Use Me, δεν με ενθουσίασε, χωρίς να είναι κακό.

Δεν ήξερα που να το ποστάρω και είπα να το κάνω εδώ

Bon Iver-For Emma, Forever Ago ( 2008 )

Ένα χαλαρό, μελαγχολικό, πανέμορφο χειμωνιάτικο άλμπουμ

Manos87 ladies and gents to poulen mou. Htan kai einai metallas kai koitaxte se ti epiipedo exei ftasei…
Stratosfaira…:stuck_out_tongue:

Nai se ola ta alla omos OXI xalaro…Einai kleistofobiko kathos dimiourgithike apo ton egkleismo trion minon tou kallitexni se xeimerino cabin, teleios apomonomenos.

Minimalistiko kai ekpliktiko…alla gia xeimona 8)

C tsekare gia Dredg sto youtube gia new songs. Tha breis tria live. Nai gia Hinder. Gia Shinedown an koitakseis liga posts prin kai ego anatheorisa stin deyteri akroasi…

Karvou oi Duels pou mou proteines…tsekara sto myspace tous kai mou efyge i magkia lemeeee 8O 8O 8O
Ela re Leedsssss 8O Proskynima…

Όλος ο δίσκος είναι εξαιρετικός :!:

Black Tide…Το νέο μεγάλο ανερχόμενο όνομα της Αμερικανικής σκηνής…Δεν θα πω πολλά…απλά ακουστε τους…

http://www.blacktidemusic.com/

το καινούργιο UNKLE έχει συνεργασία με τους Black Mountain!!!

Βάζω να το ακούσω, θα επανέλθω Δημήτριος!

έντιτ: το Duels κατά 90% θα είναι στο τοπ 10 μου για φέτος. Δε λέει να βγει από το καθημερινό μου playlist

Epeidi exo kati ALHTES kai me parenoxloun kai den mporo allo ebala ayto na xorepso…
http://uk.youtube.com/watch?v=821zyasNY2k :dance: :dance: :dance:

5 fores ALHTES. :stuck_out_tongue:

μα είναι ΤΟΣΟ ΕΠΟΣ το Who Really Cares!!!

Καιρό τώρα θέλω να ψάξω λίγο παραπάνω τους καλλιτέχνες εξ Αυστραλίας που ροκάρουν και καιρό τώρα το ανέβαλλα. Μπας και έφτασε η ώρα… (βασικά, από όταν πρωτάκουσα Jimmy Barnes το λέω :p)

Poios paizei guitar? Ampalos einai…

Καλυτερα Daz. Ας το βγαλουν και 2010, αρκει να ναι καλο. Δηλαδη και το Catch ωραιο ειναι αλλα τα δυο πρωτα δε τα φτανει…:-k

προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το Catch από τα άλλα 2, όπως και στους περισσότερους που ξέρω…

Εγω παλι ξερω και καποιους που λεν οτι σα το πρωτο δεν ειναι κανενα.:lol: Νταξ, γουστα ειναι αυτα. Απλα τα δυο πρωτα μ αρεσουν περισσοτερο ως συνολο. Συν τοις αλλοις, τους ανακαλυψα την εποχη που βγηκε το El Cielo -ενας δισκος που ηχητικα ειναι σημα κατατεθεν προς Porcupine… ακα ειμαι φανμποης και δε το κρυβω…:stuck_out_tongue:

ναι οκ, γούστα, φανμποϊλίκια και καλώς εννοούμενα κολλήματα μπορούν να υπάρχουν, αλλά το Catch τους έκανε λίγο πιο ευρέως γνωστούς.
Ίσως ότι είναι λίγο πιο άμεσο, ίσως ότι έχει κάποιες πιο catchy μελωδίες, πάντως ενώ σε όλες τους τις κυκλοφορίες μου αρέσουν και έχουν προσωπικότητα σαν μπάντα, θεωρώ πως με το Catch βρήκαν μια καλή ισορροπία μεταξύ προόδου και εμπορικότητας.

Etsi na anebainoun oi Dredgheads 8)

Epeidi o Karvou epiase Australia ego tha epimeino se aytin tin fetini kykloforia. Emena se kapoia simeia mou bgazoun ena feeling oi Cog fetos san mia alternative ekdosi ton RYCHE …Apo tis koryfes tou eidous fetos :stuck_out_tongue:

Ante giati eseis oi Progsters den katalabainete allios

Fysika kai Tool paizoun se simeia…alternative / prog rock:p

An den katalaboun kai tora

Akouste ta No other way kai Problem Reaction Solution

Oxi…den einai antigrafeis:p

Να πάρει, ρε Αυστραλία, σταμάτα να βγάζεις συγκροτήματα:!: έχουμε και διακοπές να πάμε, πότε να τ’ ακούσουμε

Τώρα το Ryche που το είδες. Πάω στοίχημα ότι το έβαλες μόνο για να τους ακούσω :lol:

Na pas diakopes oi Dead Letter etsi ki allios tha einai sto studio :stuck_out_tongue:

Koita Ryche epiasa 10 notes pou paiksane kai mou bgalane to feeling, ksereis tora…:–