Lustmord "[other]"

O αρχιτέκτονας του dark ambient, Brian ‘Lustmord’ Williams φλερτάρει στην περσινή του ( 2008 ) κυκλοφορία με το drone και δημιοργεί έναν από τους πιο αληθινά τρομακτικούς δίσκους που έχω ακούσει ποτέ. Οι συμμετοχές κόβουν την ανάσα, αφού κιθαριστικές (μη φανταστείτε επουδενί straight rock καταστάσεις όμως) βοήθειες δίνουν οι Adam Jones, Aaron Turner, King Buzzo) ενώ συνεισφορά έχει και ο Paul Haslinger (Tangerine Dream).

Προφανώς μιλάμε για δίσκο που θα βρει ελάχιστους αποδέκτες, πόσοι μπορούν να αντέξουν 80 λεπτά υποτονικών lo-fi ήχων? Ίσως θα έπρεπε να του δώσουν μια ευκαιρία οι (πολύ) ανοιχτόμυαλοι blackmetallers, καθότι το black δεν είναι άσχετο με τα drone/dark ambient/noise ηχοτοπία.

http://www.lustmord.com/



Ω ρε φίλε, έχω προσπαθήσει να το ακούσω 3 φορές πριν αρκετούς μήνες. Δεν είναι καν μουσική. Μια μπαρούφα είναι.

Ο Λαστμορντ είναι γενικώς σεβαστή μορφή και η μουσική του είναι αυτό που μικροί λέγαμε “ακατάλληλη για ανηλήκους (βλ. ανεκπαίδευτα αυτιά)”
Ό,τι έχω ακούσει μ’έχει αφήσει ηλήθιο, ήρθε η ώρα να τον τσεκάρω σε φουλ δίσκο λοιπόν.
Ξεκινάω από δω, και θα επανέλθω.

Αν έχει κάποιος και καμιά άλλη πρόταση από αυτόν τον βλαμμένο, ας πει.

Ευτυχώς πάντως οι Tool δεν τα θεωρούν μπαρούφες αυτά που κάνει. :roll:

Και αυτό δηλαδή καθιστά αυτομάτως τον δίσκο καλό??? Με τι λογική αυτή τότε δεν θα έπρεπε να έχουμε άποψη και κρίση αλλά απλά να βασιζόμαστε και να αποδεχόμαστε στο τι θεωρεί ο καθένας άξιο λόγου περι μουσικής (είτε είναι κριτικός, είτε μπάντα, είτε οτιδήποτε άλλο…) :?

όχι, αλλά έκανες bump στο τόπικ, και μου θύμισες να τσεκάρω. Το βράδι λοιπόν.
well done! :smiley:

  1. Άκουσες το δίσκο? Αν όχι, είσαι off-topic.
  2. Μεταξύ του “δε μου αρέσει/δεν την παλεύω με αυτές τις συνθέσειςς” και του “μπαρούφα” υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Αν μη τι άλλο, όταν τόσοι διακεκριμένοι καλλιτέχνες συμμετέχουν στις δουλειές του Lustmord κάτι θα σημαίνει. :wink:

Συνεπώς με αυτή τη λογική ο δίσκος των Black Sabbath - Forbidden που είναι το ίδιο line up του Headless Cross και Tyr θα πρέπει να θεωρείται και αυτό σημαντικό album, καθότι συμμετέχει και ο Ice T μια σημαντική μορφή στο Rap Metal. Πραγματικά αδυνατώ να ακολουθήσω αυτο το σκεπτικό…

Ώχου ρε φίλε, δεν πας πουθενά αλλού να παίξεις? Άμα δεν καταλαβαίνεις τι γράφω και μου λες για Sabbath και Ice T (που είναι rap metal! :lol:), μην το συνεχίζεις.

Συγγνώμη Mr.Γκουρού δεν θα σας ξαναενοχλήσουμε. Παρακαλώ διαφωτίστε το κόσμο, δώστε μας τα φώτα σας χωρίς βέβαια να ακούσετε τον αντίλογο γιατί ποίοι είμαστε εμείς που θα μιλήσουμε για συγκροτήματα Black Sabbath? Σωστά φίλε πάω να κάνω κάτι σοβαρό, πάω να παίξω απο το να ασχολούμαι με σένα. [-X

Παιδιά το νού σας μην εκφέρετε καμιά άποψη, το Topic είναι βαρύ και ασήκωτο και επιτρέπεται να γράφουν μόνο οι πολύ ψαγμένοι. Kαι όπως πολυ σωστά επισήμανε ο ChrisP ο οποίος διατελεί και ρόλο αυστηρού γονέα όλοι οι υπόλοιποι στη πυρά εεεε sorry στη παιδική χαρά ήθελα να πω!! :smiley:

O Ερμής πρέπει να είναι ανάδρομος αυτή τη περίοδο…

2 σελίδες τόπικ για λάστμορντ!

Για να μη λες μετά ΚρισΠ ότι θα άνοιγες τόπικ και δε θα απάνταγε κανείς! :p:p:p

Επίτηδες το κάνω ρε! :lol:

Κι άλλος εύθικτος.
Welcome to the club.

Καταρχάς το τόπικ είναι για να γράφουν κάποιοι σχετικά με το δίσκο. Εσύ δεν το έκανες, απλά σχολίασες αυτό που έγραψα εγώ για τις συμμετοχές σημαντικών καλλιτεχνών. Προσπάθησα να σου εξηγήσω ότι δεν ανέφερα τις συμμετοχές (οι οπoίες υπάρχουν διαχρονικά σε δίσκους του Lustmord) για να αποδείξω ότι ο δίσκος είναι καλός αλλά για να καταρρίψω τον χαρακτηρισμό “μπαρούφα”. Υπάρχει μια απόσταση, δε νομίζεις? Και έρχεσαι και μου γράφεις το άκυρο παράδειγμα με Sabbath και Ice-T. :dunno: